• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karnımdaki yoruyor sanırım :) birde sigarayı bıraktığım için galiba ciğerler temizleniyor, çok öksürüyorum. Başım çok dönüyor azcık yorulduğumda midem bulanıyor ve bunlar beni daha çok yoruyor 😥

sigarayı bırakman çok hoş olmuş büyük faydalarını görceksin hem maddi hem manevi :)) kaç aylık mide bulantıları 1.30 aydan başlıyor ne zaman bitiyo bilmiyorum

genelde hep o fiyatlarda oluyo eger indirim yoksa normal almisindir bnde haziran ayinda almayi dusunyorum onceden alinca o gun bi aksilik flan cikar diye alamiyorum
Açık alabiliyosun sanırım sonradan kullanabiliyosun aksilik çıkarsa falan ama fiyat farkı oluyo cüzi bişey galiba. Ben de bayram öncesi aldım anneciğime gidiyim diye 😍

sigarayı bırakman çok hoş olmuş büyük faydalarını görceksin hem maddi hem manevi :)) kaç aylık mide bulantıları 1.30 aydan başlıyor ne zaman bitiyo bilmiyorum
Valla hamile olduğumu bilmiyordum o zaman bile bulantılarım vardı
3aylık şimdi hala bulantılarım bitmiş değil ://
İnşallah görürüm, evde çok sigara içiliyor ama ben bıraktım canım istese de içmemeye gayret ediyorum

Valla hamile olduğumu bilmiyordum o zaman bile bulantılarım vardı
3aylık şimdi hala bulantılarım bitmiş değil ://
İnşallah görürüm, evde çok sigara içiliyor ama ben bıraktım canım istese de içmemeye gayret ediyorum

bari biraz dikkat etsin evdekiler evin içinde içiliyorsa içilmesin gibi :/ allah kolaylığıı versin cnaım

Back
X