- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #44.921
igdir canm![]()
mayıs 14 20 21 de kampanya var canım 195 tl yeni havalimanından promosyon bilet 1 saat süre veriyor
haziran 350 'den başlıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
igdir canm![]()
idare eder iste kizim dis cikaryo cok huysuz onla ugasyorumCok sukur balimm iyim sen nasilsin fistigim![]()
bayramdan once esim birakmaz yaa düsmezmikii soramayıs 14 20 21 de kampanya var canım 195 tl yeni havalimanından promosyon bilet 1 saat süre veriyor
haziran 350 'den başlıyor(((((((
bayramdan once esim birakmaz yaa düsmezmikii sora
sen haziran ayina bakta arada olursa bana haber cak emibilmiyom arada bakalım fırsat tarihi yakalarız belki :)
Bulamadım cevap geldi mi? Var mıymış öyle bişeyiste oyle duydum nette yazmiyo minik kalp ucak bileti satisinda calisyo o bilir
sen haziran ayina bakta arada olursa bana haber cak emi![]()
Bulamadım cevap geldi mi? Var mıymış öyle bişey☺![]()
Çok oldunuz siz demeyeceksen eğer kurban bayramı için ne zaman almak lazım?bilmiyom arada bakalım fırsat tarihi yakalarız belki :)
unutma heetamam haberi çakarım canım haahahhadasdfdsdf
yokmus kandirmacaymisBulamadım cevap geldi mi? Var mıymış öyle bişey☺![]()
Olsa ne güzel olurdu yayok canım bide şehirden şehre değişir kampanyalar :)
Çok oldunuz siz demeyeceksen eğer kurban bayramı için ne zaman almak lazım?![]()
Nasıl da heveslenmiştim ne olacak şimdiyokmus kandirmacaymis![]()
hayaller 100 gercekler 300Nasıl da heveslenmiştim ne olacak şimdi![]()
Olmaz olur mu? İzmir den Erzurum a gitmeyi düşünüyoruz kurban bayramı için. Bide 1 bebek 4 kişiyizyok kız sorun önemli olan bişeylerde faydalanmak yararım olursa ne güzel :) eğer kesin gideceksen şimdiden bakalım çünkü herkes 1 2 ay öncesinden alıyor biletlerini :)

izmire mi gitmek istiyorsun canımOlsa ne güzel olurdu ya☺İzmir den güzel bi kampanya şahane olurdu![]()
2 cocukmu varOlmaz olur mu? İzmir den Erzurum a gitmeyi düşünüyoruz kurban bayramı için. Bide 1 bebek 4 kişiyiz![]()
Ahhh ahhayaller 100 gercekler 300![]()
Yok İzmir den Erzurum aizmire mi gitmek istiyorsun canım