• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet oldun mu kuzum belki ondan dir . Dikkat et kendine bak hasta olma tansiyonun falan mı dusuyo ki :KK43:
Yok canım hamileyim ben🙈
Eşim dün hastaydı.. Ayyy ateşi vardı, öksürüyordu dün tüm ilgimi şefkatimi ona gösterdim
Bugün o iyileşmiş halde ben hastalandım :)

Yok canım hamileyim ben🙈
Eşim dün hastaydı.. Ayyy ateşi vardı, öksürüyordu dün tüm ilgimi şefkatimi ona gösterdim
Bugün o iyileşmiş halde ben hastalandım :)
Ay kuzum 😄😄😄 ben unuttum msji yazarken dedim hamileydi mi suphekeniyodumu diye 😄😄😄🙏🙏🙏 kb kuzum 😍♥️ bebis nasıl iyimi 🤭😘 gerçi ondan rahatımi varven güvenli yerde oh mis 😂😂😍

Kuzum sen canını sikiyosun ondan :KK43: istahin yerine gelsin lütfen :KK43:😪
Yo valla bu sefer öyle rahatım ki kendimi olumluya şartlamadım hiç. Soğuk aldım büyük ihtimalle ev iki gündür yanmıyordu yanaklarimda yaniyo

Ay kuzum 😄😄😄 ben unuttum msji yazarken dedim hamileydi mi suphekeniyodumu diye 😄😄😄🙏🙏🙏 kb kuzum 😍♥ bebis nasıl iyimi 🤭😘 gerçi ondan rahatımi varven güvenli yerde oh mis 😂😂😍
Valla çok iyi:))
Görsen tepiniyo tepiniyo sağa sola dönüyo oynuyor😀
Tabi henüz hissetmiyorum ama ultrasonda görüyorum zıpırı :)))

Valla çok iyi:))
Görsen tepiniyo tepiniyo sağa sola dönüyo oynuyor😀
Tabi henüz hissetmiyorum ama ultrasonda görüyorum zıpırı :)))
Allah'ın ya masallah 🤭 ultrasona giderken çikolata ye çok işe yariyo :D hiç durnuyolar yerinde (: masallah masallah kuzucuk ya minicik o şimdi 😁😁♥️

Allah'ın ya masallah 🤭 ultrasona giderken çikolata ye çok işe yariyo :KK70: hiç durnuyolar yerinde :-) masallah masallah kuzucuk ya minicik o şimdi 😁😁
Evet teyzesi daha 5cm cikk🙈😍😍
Çikolata ne işe yarıyor ki anlamadım uslu mu duruyorlar

Evet teyzesi daha 5cm cikk🙈😍😍
Çikolata ne işe yarıyor ki anlamadım uslu mu duruyorlar
Yok kuzum mutluluk hormonu salgiliyo doktorum demişti giderken Bitter yerdim çok hareketli olurdu ultrason da :D bide tuaketin gelince yapma derdi doktorum hareketini izle derdi :D Allah'ım ya nasıl küçük nasıl büyüyo demi 🤭🤭 masallah kuzumuza 🤭😍😍😍

Tamam bitanem dikkat ediyorum inşallah :-) hava da grilere büründü 😂 tam uykuluk hava mis :-)
Valla ya bi güneşi göremedik gitti. Aha ramazan geliyo hala temizlik yapamadım.sabah bi kalktım hava karanlık yattım anam bi kalktım saat 1o ;)

Back
X