- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #45.121
Amin canm cok saol ya insallah iy olur insallahRabbim acil sifalar wersin canm cok zor gercekten.dualarim baban icin olcak onlara uzun omurler wersin rabbim basimizdan eksik etmesin onlarin golgelerini.
Amin cnm Amin.. senin neyin varDua edelim kuzim gercekten duadan başka care yok allahim yardim etsin.
emziyorsun zorlama eger kesilmesin yinede rabbim bilir dene sende bebisimizde ac kalmasin kuzumRamazanda oruc tutmaya dayanamam diye cok korkuyorum kuzum simdi bile sutum azaliyo yemek yemedigimde basim kotu oluyo gozum karariyo rabbim kolayligimizi werir insallah
Ben hangisinden baslasam bilemedim balcummAmin cnm Amin.. senin neyin var
basla biyerden cnmemziyorsun zorlama eger kesilmesin yinede rabbim bilir dene sende bebisimizde ac kalmasin kuzum
Ben hangisinden baslasam bilemedim balcumm
Tabi Allahin izniyle iyi olcak kuzum kotu getirme aklina onlar Aslan gibi rabbim güc kuvvet wersin tez zamanda bu kötü günleri atlatirsiniz insallahAmin canm cok saol ya insallah iy olur insallah
Eşimle tartistik bosanalim dedim yoruldim artık ya dedim ayri yatiyom simdi tamm dedi ama ole ama bole sonumuz yok belki düzelir kızgınlık şeyler ama ciddi aramizda ac dedim kurtulalim dedim yeter dedim.basla biyerden cnm
insallah kuzum insallah Rabbim onlari basimizdan eksit etmesinTabi Allahin izniyle iyi olcak kuzum kotu getirme aklina onlar Aslan gibi rabbim güc kuvvet wersin tez zamanda bu kötü günleri atlatirsiniz insallah
yaaa hemen kizginlikla boyle konusmayin cnm ya o neden tmam dedii sinirlendi diyemiEşimle tartistik bosanalim dedim yoruldim artık ya dedim ayri yatiyom simdi tamm dedi ama ole ama bole sonumuz yok belki düzelir kızgınlık şeyler ama ciddi aramizda ac dedim kurtulalim dedim yeter dedim.
Olur mu bebegiminsallah kuzum insallah Rabbim onlari basimizdan eksit etmesin
senin iside soramadim bu hafta gidemedim kusura bakma
saol kuzum ama aklimda tmamOlur mu bebegimDert etme senin kafan dolu suan hic dusunme bile beni asla alinmam
Bildiğin gibi değil ya anlatsam yazmaya Useniyom artık benim bu hamilelikde yasadigim ailemin aldirmasin cocugu diye yaşattığı esime yüklendi o ailesini atmiyor herseyinde yaninda beni ailemin xor gunlerinde gondermez abim bekâr iki cocuklu mahallemizde tanidil kocasondan bosandi ladinla evlilik düşünüyor ona ladar her şeye karışıyor sokmam evime sole bole ailen bana az etmedi cocuuma herseyimw karıştı dedikoduvu karilar gibi annesiyle.basimin etini yedi bem 3 senedor annemle derdimi paylasmiyom ortalik bozulmasin diye annesinin laflarina.goz yumuyom o ufacik seyleri unutmuyor gecmise dönüp dönüp duruyor cocuk yapmam ailenin korkusundan sile bole bende benim ailem sucluysa seninkide suclu herseyden benim haberim olcak ben bakacam ben etcem ilk annen ogrencek herseyi evliligomoz bole laf soz dedikodudan normal gitmiyor bem sustukca oda annemde beni savunmal için ozamanlar.seslerini cikardo buda esimin zoruna gitmiş de her seferinde ayni konuları aciyor bide sonuçlar temiz geldi anneside kendide sonunuz yok esimde yok sonumuz bem aileme Karışma hayatımıza evime karisma demiyormusum diyom dedim karosmiyor zaten senin annen karistigindan yaptilar dedim tamm suclularda ozaman bunaltma beni acma.diyom bode abimin aldogo laroya takti her boka karışır oldu yok sonumiz diye diye bitsin dedim işten geliyor benlen muhabeto kesti aliyor teli ole kendi ailemin de boso yapmak istemiyom baba olamiyom edemiyom bende dedim bende olamkadan korkuyom bizim tarafdan esirgoyor herseyi kiskaniyor lar nerden baslayim kafam allah bullak anliycaginyaaa hemen kizginlikla boyle konusmayin cnm ya o neden tmam dedii sinirlendi diyemi
Yazdim sildim suan senin yazdiklarini okuyunca yutkunamadim bile canim ne bu boyle ne diycegimi bilemedimEşimle tartistik bosanalim dedim yoruldim artık ya dedim ayri yatiyom simdi tamm dedi ama ole ama bole sonumuz yok belki düzelir kızgınlık şeyler ama ciddi aramizda ac dedim kurtulalim dedim yeter dedim.
Sakin kafayla konusun kuzum suan sinirli ve kırgınsın belliEşimle tartistik bosanalim dedim yoruldim artık ya dedim ayri yatiyom simdi tamm dedi ama ole ama bole sonumuz yok belki düzelir kızgınlık şeyler ama ciddi aramizda ac dedim kurtulalim dedim yeter dedim.
valla ne diycegmi bilemiyorum kuzum ne desemki simdi sinirlisin ikinizde sakinlesip oturup konusun sonucda bosanmak ufak bi mesela degil hayirlisi neyse o olsun iyce konusun sizBildiğin gibi değil ya anlatsam yazmaya Useniyom artık benim bu hamilelikde yasadigim ailemin aldirmasin cocugu diye yaşattığı esime yüklendi o ailesini atmiyor herseyinde yaninda beni ailemin xor gunlerinde gondermez abim bekâr iki cocuklu mahallemizde tanidil kocasondan bosandi ladinla evlilik düşünüyor ona ladar her şeye karışıyor sokmam evime sole bole ailen bana az etmedi cocuuma herseyimw karıştı dedikoduvu karilar gibi annesiyle.basimin etini yedi bem 3 senedor annemle derdimi paylasmiyom ortalik bozulmasin diye annesinin laflarina.goz yumuyom o ufacik seyleri unutmuyor gecmise dönüp dönüp duruyor cocuk yapmam ailenin korkusundan sile bole bende benim ailem sucluysa seninkide suclu herseyden benim haberim olcak ben bakacam ben etcem ilk annen ogrencek herseyi evliligomoz bole laf soz dedikodudan normal gitmiyor bem sustukca oda annemde beni savunmal için ozamanlar.seslerini cikardo buda esimin zoruna gitmiş de her seferinde ayni konuları aciyor bide sonuçlar temiz geldi anneside kendide sonunuz yok esimde yok sonumuz bem aileme Karışma hayatımıza evime karisma demiyormusum diyom dedim karosmiyor zaten senin annen karistigindan yaptilar dedim tamm suclularda ozaman bunaltma beni acma.diyom bode abimin aldogo laroya takti her boka karışır oldu yok sonumiz diye diye bitsin dedim işten geliyor benlen muhabeto kesti aliyor teli ole kendi ailemin de boso yapmak istemiyom baba olamiyom edemiyom bende dedim bende olamkadan korkuyom bizim tarafdan esirgoyor herseyi kiskaniyor lar nerden baslayim kafam allah bullak anliycagin
Kuzum bu adimlari ben atıyorum artık kendi kendime evlilikte mücadele veriyom sürekli benim ailemi konuşup duruyor kapatmiyor ben telefonda rahat konusamiyom bile ailemle tamm senin derdin var bana Piskolojik sözlü baski yaparak babamin rasizligi nda annemin onemli seylerinde hocborseylerinde yanlarinda değilim ne cenaze ne düğün ne dernek annemler tartosma sırasında beni savundu hakkimi ama yonede esimden vaz gecmed oda ama o surekli eskileri acip kapatmakda bilmiyor yoruldum bı ara mahalle dedikodulari vardiya bukadinda tanıdık 2 çocuğu var abimde evlencek eskiden bu kadın kaynanam hakkinda anneme bisi demis annemde dedi tartisma aninda şimdi bukadinda ailemize gelin gelcek telasi bizim kocaya kaynanaya düştü ogluk7n evine gelemez edemez abimle.evlencek gelmemi.diyim cocugumu doğum ederken bile hastane kapaisinda kavga çıkmış babamin tabi haberi yok sinir hastasi adam kavga çıktı etti bitti ama esim ama benim ailem suçlu neyse esimde ben aileme güvenip nasil yapayım çocuk bem baba olamiycam mı kaynanamda yapma oglum bosver huzir yok benden şikayetleri yokda aileme Karışma diyemiyormusum da ailem suan me karışır ne eder sadece kizimizo niye getormiyonuz veya çocuğu aldirma kojusimda aldirmayacaksin doye doretti boz bakarız gerekorse sozlu lafalr olundi bunlar onlara kalsa ne büyük sorunlar tamm anngilde boraz sinir var tehdit eder gibi komusuyorlar tartosorken ama.kim se kseye bişi ettiği yok ama bana yapilanlari gorse komse durmaz ailem yinede iyiler bile çünkü ailem me etse.laf dedikodu oluyorYazdim sildim suan senin yazdiklarini okuyunca yutkunamadim bile canim ne bu boyle ne diycegimi bilemedim
Farkettim yokluğunu toptan alım yapılmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?