ayy canım geçmiş olsun çok üzüldüm allah şifa versin fndıkım

Canım rabbim herşeyin hayırlısını versin,,,, üzme canını aslında aileler karışmasa sanırım aranızda bir sorun yok... bence sinirle karar vermeyin oturun konuşun ve karar alın kimse ailesini sokmasın olaylara bu sizin evliliğiniz

canım ya çok üzüldüm kıyamam sana nasıl zoluklarla sınıyor allah bizi sen sabırlı oluyorsun ama karşındakiler sana ufak bir iyi niyet göstermiyor. burda eşinin sucu yok annesinin sucu söyleye söyleye eşinin kafasına işlemiş. yoksa bir erkek bu kadar ince düşünemez yada böyle şeylere kafa yormaz. sen aslında bu savaşı kayınvalidenle veriyorsun allah yardımcın olsıun kuzucum ya

sadece seni istiyorlar aslında sana pskolojik baskı ile aileni bıraktırıp eşin ve ailesini seçmeni istiyorlar

Eşimle tartistik bosanalim dedim yoruldim artık ya dedim ayri yatiyom simdi tamm dedi ama ole ama bole sonumuz yok belki düzelir kızgınlık şeyler ama ciddi aramizda ac dedim kurtulalim dedim yeter dedim.
Oy benim narin yureklim kurban olurum sana nediyim ne soyliyim bilemedim sabah ilk bunu okudum simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…