Canım evlilik yıkmak zor ama böyle ömür geçmez bence. Saygı sınırı aşılmış sanki, yanlış anlama ama çocuk düşünme şuan bence. Ciddi ciddi bi konuşun. Boşanma fikrinin ciddiyetini bi anlasın bence

Ben okadar mucadeler ettim halen ediyorum lafta güzel evlilik ama hep ben onları pispişle gudecem edecem dedikleri olcak karalara baglamis ben insan değilim gibi tek taraf gibi suçluyor bahame bulmasin ozamanlar bebegim sorunluydu yaşadık zorluklar ama suan bile saglikli bor gebelikde gelirsem kiskanliklari ailem tarafondan esirgemeleri buseferde böle piskolojikleri var ama durup durup basa dönüp kaset gibi anlatiyor ben anlatmiyom beynimi sisirdi ya aile nefret ettirtmeye ve kötü bir izlem yarattiriyor beni kopartmak hem yok diyor hemde sürekli ailemi kotuluyolar.

Tatlı annem üzülme ama saygı bitmiş gibi Allah doğru yolu gösterin eşin biraz bencil lik yapıyo gibi evlilik yıkmak kolay değil sağlıklı bir şekilde düşün herşeyi olurmu şuan çok sinirlisin haklı olarak ama siz birbirinizi çok seven ciftsiniz ne diyeceğimi bilemedim saygı bitince sevgi bir yere kadar Allah yardımcın olsun

Adam beni çok sevdigini senden yana hiçbir sıkıntım yok deyip annesiyle beynumi yiyor ikisi agiz ağıza ailem ailem terketirecekler ben kimin nerde yalnis yalacagini bilen insanim ailemin hatalari varsa kabul diyelim konuşma yonunden baskin yani tartisarak oda kendi zotlastiriyor ama karşı tarafada guvenemiyom huyunu biliyom. Basima birsey gelse o ailenin kapisini çalacağım zaten annem hep susuyor yaptigina karşı kin bagliyor biriktirdi zaten eski gecmisi acarak yaraliyor beni yaninda olduğumu biliyor ama kendi ailesini atmayinca bende kiz başıma surekli haklısın haklısın diye nereye kadar çocuk yokken ne olcaksa olsun kahvaltı hazirladim şimdi yemeden gitti yuze bakmadi dün aç dedim yeter tamm kurtulalim ikimizde ailelerde rahatlar dedim benim ailemde geçmişe dayalı mevzu orda kapanır ama bunlarda yara olarak kalıyor napim yani bende zoruma giden olaylar var bende korkuyom yasadiklarim bana anne nasil olum diye ama vazgecmiyom ensonda bu noktaya geldi.

T Tatlianne20 canım benim sen çok zor günleri atlasmissin bir kaynananin dediklerinimi onemsiyosun bosversene kuzum kimseyi alttan alma ama soylediklerini de önemseme sen niye onların esinle aranı acmasina izin veriyosunki
Esinle konus sen benim bende senin ailen hakkında konuşmayalım kapimizi kapatinca dışarda kalsın konular de
Yoksa sen benim ailem o benim ailem haklı derken olan kendi ailenize olur

Ya kuzum anlatmak istediğim bu zaten esim acıyor sürekli simdide sonuclarim temiz annesiyle agiz olmus gecen gittik bana aynisi yok yapmam zaten cocukda solede bolede tamm dedim bende istemiyom zaten dedim eve geliyoz muhabbeti yok cani skkn cocuk sahibi niye olmalıyoz niye anne baba olamiyoz diyor tekrar eski konular basa sariliyor ben yapmam zaten o heves kırıldı bikerede yahu kisacasi iki taraf yüzünden kırıldı hevesler ama benim aileme kadar karışıyor abimin aldığı kadin eve sokmam goremez bana peşin peşin sunuyor sende diyemiyon karisma etme sole bole bildigin kadin gibi her ailim herseyi olay oluyor iyi veya kötü bendende haklsiim sen arkandayom umursama doğru sürekli bunu bekliyor ama obeni hep küçük düşürüyor yoruldum artik ben onun aileyi guduyom annesi sadece alistim herseye o birturlu alisamadim. Oconde kin büyütüyor.

Kıyamam sana yaa çocuk konusunda eşin biraz haklı aynı şeyleri tekrar yaşamaktan korkuyo bu normal Rabbim insaAllah hayırlı bir zamanda size bir evlat nasip etsin ama abin konusunda bırak konussun dursun öyle gelmesin gitmesin sana der ama kolaysa abine desin sen bunlar için sıkma canını eşin şuan tamamen annesinin lafları etkisinde bosanmayi falan söyleme kolaymi yuva kurmak öyle başkalarının lafları yüzünden bitmesin bu süreçt kurslara falan gitmeni öneririm biraz kafanı dağıt

Sen de anlat madem benimki o hataya bi kez düştü ailene karşı tüm saygımı yerle bi edersin haberin olsun dedim daha da yapmıyo. Sen de şunlar şunlar var ama ben huzurumuz için susuyoken senin derdin ne falan de

Öyle bişey olsa olan yine size olacak kuzum . Evliliklerin %80 ni zaten hep iki aile yüzünden oluyo karı kocanın bı sıkıntısı yok tek derdi bnim ailem senin ailen meseleleri tmm haklısın kuzum sen kolay şeyler atlatmanın anne olarak kadın olara sana saygı göstermeleri gerekir eşin de bnce kv doldurusuna geliyo ama bin düşün bir yap her konu da senin ailene eşin değer vermiyosa sen onun ailesine aynı şeyi yap anlar belki çok zor bir durum Allah yardım etsin sana çünkü bu evlilikte yanlış anlama eşin de yipraniyodur ama sen daha çok yipraniyosun Bir taraf da ailen bir tarafta kv doldurusuna gelen eşin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…