- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #45.301
Bana bakma asla dediklerimin hepsi eşimde mevcut ve çok şükür iyi ki dedirtiyoMutlu olayım da kuzum yaş gerçekten umurumda değilamin inşallah
Hahaha her annenin deyimi seni alan adam yandı geri getirir vs vsEv hanımlığı daha zor elbet. Anamdan tecrübeliyim. Hep sòylenirdi, seni alan geri getirir diye:) O nedenle "Ana bana dokunma ben okuyup çalışıp temizlige yardımcı alacağim derdim hep" çok şükür hayalim gerçek oldu :) Evleneli 5 sene oldu cok sukur hadi ananin evine demisligi yok daha :)
Ya ben nilaya da üzüldüm amaohaaa ben onları izliyodum biliyodum böyle olcağını inş tolga kızı kabul etmez.... salak ya çeksin
Oh oh afiyet olsun kuzum ne iyi yapmışsınAay yok valla eve gelirken yarim kilo manti aldim yogurt vardi evde manti yaptim yedik afiyetle
İnşallah balım bende evleniyordum nikahtan döndüm oda benden 4 yaş büyüktü çok yıprandım artık mutlu olmak istiyorum inşallah artık mutluluk benimde çalar kapimi sizde hep mutlu olunBana bakma asla dediklerimin hepsi eşimde mevcut ve çok şükür iyi ki dedirtiyoinşallah en az benim kadar mutlu huzurlu olursun
İnşallah kuzumm çok sağol Rabbim herkesin yuvasına mutluluk huzur versinİnşallah balım bende evleniyordum nikahtan döndüm oda benden 4 yaş büyüktü çok yıprandım artık mutlu olmak istiyorum inşallah artık mutluluk benimde çalar kapimi sizde hep mutlu olun
Minnoşumu sallıyorum canım sen ne yapıyorsunNapiyonuz kızlar :)
Kurabiye yaptım çayla onu yiyorum sen ne yapıyorsun balimNapiyonuz kızlar :)
Sağol balım gel beraber olsunImmmm mis gibi afiyet olsun
Bal bidonummmOh oh afiyet olsun kuzum ne iyi yapmışsın
Sağol canım keşke gelebilsem ye ye afiyet bal şeker olsunSağol balım gel beraber olsun❤ çok güzel olmuş ama tadı ya baya yedim
Keşke canım benimmm keşkeSağol canım keşke gelebilsem ye ye afiyet bal şeker olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?