Napiyonuz kızlar yemekler yapıldı mı hep yemek soruyorum çünkü yarın yemek derdim olacak offffff kafa yorgunluğu zor
Yarın olsun bakarız. Dün yemegim yokken uc bucukta yemege misafir cagirdim:)) misafir geldi ben hala yemek yapiyordum :)) dun artanlari bugun yedik.

Yarın olsun bakarız. Dün yemegim yokken uc bucukta yemege misafir cagirdim:)) misafir geldi ben hala yemek yapiyordum :)) dun artanlari bugun yedik.
Çok yoruyor yemek derdi yarın kv gideceğim yemeği koyup giderim rahat rahat otururum aksamliyamiycam orda çünkü akşam misafiri olacak o yüzden bugün düşünüyorum . Oh afiyet olsun canım sana

Çok yoruyor yemek derdi yarın kv gideceğim yemeği koyup giderim rahat rahat otururum aksamliyamiycam orda çünkü akşam misafiri olacak o yüzden bugün düşünüyorum . Oh afiyet olsun canım sana
Tesekkur ederim canim. Ben genelde isten gelir yemegi yaparim. Yemek yoksa yumurta kirar kahvalti hazirlarim :)) Şu başta yazdığin cok garip geldi! Kayınvalide de rahat rahat oturmak diye bir deyim var mı cidden :)) ciddi ciddi oturmana müsade edecek mi:) şaka bir yana bugünden kendi yemegini yapip yarin da aksama misafire bir seyler hazırlayacaksın sanirim. Allah muhabbetinizi daim etsin.

Kv çok iyidir çok şükür kuzum ama illaki iş bitmiyor gelen giden çok oluyo çok güldum ama evet canım çok sağol yarın yorucu bir gün olacak sanırım hem çalışıp hem eve yetişmek zor oluyordur minik kalp0753 bizde evin içinde ise yetisemiyoz utandım şimdi Allah yardımcın olsun canım benim bnim eşim akşam çay yemeği kesinlikle yemiyo

izinli günün bitince yaparsın
esra erolda ne vardı kii
Ah ah o izin günü de burnundan geliyo giz herif hiç susmaaz başak Burcu olunca kız Tolga ve Nilay olayı vardı kız kocasını aldattı gitti uyuşturucu bağımlısı birine şimdi pişman geri kocası tolgayi istiyo

Sana da kolay gelsin şimdiden. Ne yemege karar verdigini yaz da yarın izin gunum ben de yaparim aynindan:))
Iş ev çocuk ücgeni cidden zor oluyor. Temizlige haftalik yardimci gelmese ve esim yardimci olmasa cinnet geçiririm sanırım. Neyse ki benim kv ve anam uzakta anca kendi evime yetmekle sorumluyum:) ona bile yetebildigim söylenemez ya neyse

Elbette söylerim canım estağfurullah helal olsun sana ve çalışan tüm kadınlara ev hanımligi da çok zor ama hem ev he çocuk hem iş derken sorumluluk çok büyük yetiyosun tabi

Elbette söylerim canım estağfurullah helal olsun sana ve çalışan tüm kadınlara ev hanımligi da çok zor ama hem ev he çocuk hem iş derken sorumluluk çok büyük yetiyosun tabi
Ev hanımlığı daha zor elbet. Anamdan tecrübeliyim. Hep sòylenirdi, seni alan geri getirir diye:) O nedenle "Ana bana dokunma ben okuyup çalışıp temizlige yardımcı alacağim derdim hep" çok şükür hayalim gerçek oldu :) Evleneli 5 sene oldu cok sukur hadi ananin evine demisligi yok daha :)

ohaaa ben onları izliyodum biliyodum böyle olcağını inş tolga kızı kabul etmez.... salak ya çeksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…