- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.110
- 598
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #45.321
Abuu çok tatlı adelimm
Aman kiz diriliş izliyozKurabiye yaptım çayla onu yiyorum sen ne yapıyorsun balim
Ay herkes izliyor ya valla ben hiç dizi izlemeyi sevmiyorum belgeselciyim ben hahahhAman kiz diriliş izliyozhiç sevmiyorum uyduruyorlar çoğu yerini
Belgesel de sevmiyorum TV sevmiyorun program izlemeyi seviyorumAy herkes izliyor ya valla ben hiç dizi izlemeyi sevmiyorum belgeselciyim ben hahahh
Annem kadar olmasa da yapıyorum canm yarın atcamAbuu çok tatlı adelimm♥ oy oy sen de mi yapıyorsun yeni gelinim ♥
Haha bendensin o zaman bende tv izlemeyi sevmiyorumBelgesel de sevmiyorum TV sevmiyorun program izlemeyi seviyorum
insallah cnm insallah saol❤❤
Ya ben nilaya da üzüldüm amacahil çok cahil evet başta dedim insallah tolgayi ara diye ama şimdi çok üzüldüm ;
Biz çok bnzemiyomuyuzHaha bendensin o zaman bende tv izlemeyi sevmiyorum
Günaydın canısıGünayın
Maşallah sana bitanemAnnem kadar olmasa da yapıyorum canm yarın atcam
Evet ya bugün karar verecek Tolga kesin izle ama şey dedi Tolga yoluna ışık olurum ama yoldaş olmam dedimdaha izlemedim... tolga ne diyor bellimi bugün bakayım ya çok merak ettim.. nilay aşık oldu die evim dedi o adama .. tolga nasıl ağladı yazık ya
Evet ya bugün karar verecek Tolga kesin izle ama şey dedi Tolga yoluna ışık olurum ama yoldaş olmam dedim
Çok sinirlendin demi kuzumiyi demiş gene elini üstünden çekmiyor iyi çocuk
Çok sinirlendin demi kuzumvmbn de ekranı parcaliycaktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?