MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #45.361
Aleykum selamBi selam da bizden olsun ❣
Selamın aleyküm
Aleyküm selam kuzum nasılsınBi selam da bizden olsun ❣
Selamın aleyküm
Ben genelde meyveKuzum temizliği yeni bitirdim kızın kahvaltısıni yaptırdım ben yapmadım birazdan kahvaltı yaparım sonra kv gidecektim misafirler bugün gelmiyomus gitmiyorumboş boş otururum yemek ne yapsam acaba bide o var sebzeler çok pahalı almak istemiyorum hep bu yüzden yemek yaparken zorlanıyorum
Hu hu kimse yokmu
Kiz yemek soylemedin :) ben patates yemegi yapmaya karar verdim :))Hu hu kimse yokmu
Hu hu kimse yokmu
Ye sen ye ohbn iş yerindeyim oturuyorum öyle :) işlerde durgun ama boğazım açılıyor bu seferde
Ye sen ye ohkolay gelsin kuzum
Kız inan canım mantı istiyor Kayseri mantısı Eskili köfte vs vs ama eksik çok bu ay sıkıstik biraz yine verdiğine şükürBen genelde meyve
Kiz yemek soylemedin :) ben patates yemegi yapmaya karar verdim :))
İş yoğun olsa çok yorulacKsin hafif olsa kilo alacaksın sen ne diyon gizkilo almıyım kız deme öelo
İş yoğun olsa çok yorulacKsin hafif olsa kilo alacaksın sen ne diyon giz
Senin kiz kac yasinda?Kız inan canım mantı istiyor Kayseri mantısı Eskili köfte vs vs ama eksik çok bu ay sıkıstik biraz yine verdiğine şükürne yapacağım bilmiyorum patates de yok amaniiin kafam ağrıdı
Yıldız tilbenin şarkısı geldi aklımakafam hafif duamanlı
Daha 10 aylık kuzum çok küçük mini minnakSenin kiz kac yasinda?
Yıldız tilbenin şarkısı geldi aklımakuzum gebelik falan olabir mi
Aynn kuzum ümitlenme yine sen canımın içinkız deme öle bni ümitlendirmeyin boşaaaa
Uzanıyorum canım yemek yiyorum genel olarak hep böyle yaşıyorum buaralar
Merhaba nasılsınAleykum selam
İyiyim canım çok şükür sen nasılsınAleyküm selam kuzum nasılsın
Bebis hiç doymuyor deseneUzanıyorum canım yemek yiyorum genel olarak hep böyle yaşıyorum buaralarsen napıyorsun nasılsın bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?