Kuzum patates yemeği pilav mi yapıyorsun ☺ ben şehriyeli pilav mercimek çorbası salata yapıyorum koydum ocakta pisiyolar ☺
Patates yemegini patates kavurmaya cevirdim. Esim sabah istemisti yapivereyim dedim. Onden corba var . Yanina salata yaparim belki, canim isterse :))

Maşallah. Birinci kaç yaşında? Bir tarafım kardeşsiz olmaz diyor, diğer yanım çocuk yapmak delilik diyor :)))) Benim 2.ye hiç mi hiç cesaretim yok.
18 aylık oluyor bu ay canım
Evde olduğumdan ikisine bakabilirim
Ayrıca kızım çok düşkün arkadaşa filan
Nerde bebek çocuk görse sarılıyor
Ona arkadaş olacak bi nevi kardeşi

18 aylık oluyor bu ay canım ☺
Evde olduğumdan ikisine bakabilirim
Ayrıca kızım çok düşkün arkadaşa filan
Nerde bebek çocuk görse sarılıyor
Ona arkadaş olacak bi nevi kardeşi ☺
Maşallah. Sağlıkla kucağıniza alın insallah. Cinsiyeti belli oldu mu?

Afiyet olsun canım ellerine sağlık bnde rahatladım yemeğim hazır şükür
Yemek hazır ama mutfak dağınık :)) Bir sekilde yapılıyor da toplama isini hic sevmiyorum. Çamaşırlar sepette beni der diye gözümün içine bakıyor:). Cocuk tv başinda iken isleri bitireyim, sonra sofrayi kurarim.

Kizlar hangi çamaşır deterjanini kullaniyorsunuz? Hic memnun kalmiadim son zamanlarda etimatikten. Çok kalinti birakir oldu. Bittikten sonra uzerine 3 kez daha durulama yaptiriyorum. Boron aldim denemek icin.

Kizlar hangi çamaşır deterjanini kullaniyorsunuz? Hic memnun kalmiadim son zamanlarda etimatikten. Çok kalinti birakir oldu. Bittikten sonra uzerine 3 kez daha durulama yaptiriyorum. Boron aldim denemek icin.
Omo ve persil asla vaz gecmem ikisi çok güzel canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…