profili değişmişsin hnm unuttun bni
Çakmak çakmak bakan Van kedime bile uyku çöktü kız unutmadım olur mu oyle sey aşk olsun. Anneannem haftasonundan beri hastanede oraya git gel malum durumum sürekli uyku hali var stres var girince hemen hamişlere bakıyorum çıkıyorum

Çok şükürr yok canım ama mide yanmalarım başladı bulantılarda yakın gibi kalk bacım kalk bu işten kaçış yok
Oy kuzum mide yanması için şurup al böyle naneli oluyo yanman geciyo hemen insallah bulantin olmaz bol bol ye senin bebiş çok aç he giz kalktım şimdi

Sevindim canım ☺ Miniğin nasıl ☺
Aynen bende markete gitsem mi gitmesem mi diye düşünüyorum
Gitme bebisi yorma bnce annesi minik beşikte oynuyo teyzesi senin bebiş nasıl uzuyo mu seni bulantin varmı canım nasıl gidiyo

Oy kuzum mide yanması için şurup al böyle naneli oluyo yanman geciyo hemen insallah bulantin olmaz bol bol ye senin bebiş çok aç he giz kalktım şimdi
Yok annem o kadar ilaç kullanıyorum ki onların saatini takip etmek bile ayrı iş
Ne yapacaksın diye sormuyorum canımın birşey istemesini daha çekemiyecem

çok geçmiş olsun canım allah şifa versin
hamiş oldun unuttun biziiii dicem o zaman

Gitme bebisi yorma bnce annesi minik beşikte oynuyo teyzesi senin bebiş nasıl uzuyo mu seni bulantin varmı canım nasıl gidiyo
Yormaktan ziyade hava bulanınca çıkmak gelmiyor içimden
Yoksa market yakın
Oh oynasın oynasın
Benim kızda saçını tarattı şimdi o da oynuyo
Yok rahatım valla bu sıpam
akıllıca oynuyo içerde

Oy oy kızın kaç yaşında canım zor oluyomu gebeyken bir diğer çocuğa bakmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…