- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #45.381
Uzanıyorum canım yemek yiyorum genel olarak hep böyle yaşıyorum buaralarsen napıyorsun nasılsın bakim
Allah iyilik kuzum bnde iyiyim şükür yemek yapacağım edindiğimden kalkamiyomMerhaba nasılsın ☺
İyiyim canım çok şükür sen nasılsın
Çok şükürr yok canım ama mide yanmalarım başladı bulantılarda yakın gibiBebis hiç doymuyor desene ☺☺ bulantin yok demi kuzum masallah yat yat ☺♥ bnde napiyim kuzum yemek yapicam ama yatıyorum hala
Sevindim canımAllah iyilik kuzum bnde iyiyim şükür yemek yapacağım edindiğimden kalkamiyom
Çakmak çakmak bakan Van kedime bile uyku çöktüprofili değişmişsin hnm unuttun bni
Oy kuzum mide yanması için şurup al böyle naneli oluyo yanman geciyo hemenÇok şükürr yok canım ama mide yanmalarım başladı bulantılarda yakın gibikalk bacım kalk bu işten kaçış yok
Gitme bebisi yorma bnce annesiSevindim canım ☺ Miniğin nasıl ☺
Aynen bende markete gitsem mi gitmesem mi diye düşünüyorum
Yok annem o kadar ilaç kullanıyorum ki onların saatini takip etmek bile ayrı işOy kuzum mide yanması için şurup al böyle naneli oluyo yanman geciyo hemeninsallah bulantin olmaz bol bol ye senin bebiş çok aç ♥ he giz kalktım şimdi ♥
Aaa yolu yarılamış bir hamiş var burdaSevindim canım ☺ Miniğin nasıl ☺
Aynen bende markete gitsem mi gitmesem mi diye düşünüyorum
Çakmak çakmak bakan Van kedime bile uyku çöktükız unutmadım olur mu oyle sey aşk olsun. Anneannem haftasonundan beri hastanede oraya git gel malum durumum sürekli uyku hali var stres var girince hemen hamişlere bakıyorum çıkıyorum
Yormaktan ziyade hava bulanınca çıkmak gelmiyor içimdenGitme bebisi yorma bnce annesiminik beşikte oynuyo teyzesi senin bebiş nasıl uzuyo mu seni bulantin varmı canım nasıl gidiyo ♥
Sağol canım benim seninde gözünaydınAaa yolu yarılamış bir hamiş var burdasağlıcakla gelsin inşallah
Cok şükür iyiyim canım. Yemek hazırlıyorum. Sen nasılsın? Yemek hazır mı? :)Merhaba nasılsın ☺
İyiyim canım çok şükür sen nasılsın
Oh kolay gelsin ☺Cok şükür iyiyim canım. Yemek hazırlıyorum. Sen nasılsın? Yemek hazır mı? :)
Oo sen iyisin :) afiyetle yiyin insallah. Bu bebiş 2.mi?Oh kolay gelsin ☺
Benim dünden bulgur pilavım ve kıymalı patlıcan yemeğim var
Yanına bi salata yapıcam
İyiyim sağol balım
Yok annem o kadar ilaç kullanıyorum ki onların saatini takip etmek bile ayrı iş
Ne yapacaksın diye sormuyorum canımın birşey istemesini daha çekemiyecem
Buyur beraber olsun kuzumOo sen iyisin :) afiyetle yiyin insallah. Bu bebiş 2.mi?
Oy oy kızın kaç yaşında canımYormaktan ziyade hava bulanınca çıkmak gelmiyor içimden
Yoksa market yakın
Oh oynasın oynasın
Benim kızda saçını tarattı şimdi o da oynuyo ☺
Yok rahatım valla bu sıpam
akıllıca oynuyo içerde
İlla unuttun diyecen yaniçok geçmiş olsun canım allah şifa versin
hamiş oldun unuttun biziiii dicem o zaman
Teşekkürler canımSağol canım benim seninde gözünaydın
Amin canım benim cümlemizinki ❣
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?