- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.110
- 598
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #45.421
Ah ah benim mutfak da beter ama eşimin gelmesine iki saat var daha yeni aradı mesai yapacakmışYemek hazır ama mutfak dağınık :)) Bir sekilde yapılıyor da toplama isini hic sevmiyorum. Çamaşırlar sepette beni der diye gözümün içine bakıyor:). Cocuk tv başinda iken isleri bitireyim, sonra sofrayi kurarim.
Napıyım aşkilitom az mola verdim biraz işim kaldı sen napiyosun bakiyim@ebiharihem naoiyon bitanem
Ben ne zaman gelir bilmiyorum. Ben o geldikten sonra toplarım genelde. Anlasın işimin bitmediğini :)))))Ah ah benim mutfak da beter ama eşimin gelmesine iki saat var daha yeni aradı mesai yapacakmışbirazdan yapar yatarım
Bnde Esra Erol reklam girdi onu bekliyom kızNapıyım aşkilitom az mola verdim biraz işim kaldı sen napiyosun bakiyim
Ahaha biz kadınlar çok fensyiz coookBen ne zaman gelir bilmiyorum. Ben o geldikten sonra toplarım genelde. Anlasın işimin bitmediğini :)))))
Bebiş napiyo annesi op ellerini bnim için.Napıyım aşkilitom az mola verdim biraz işim kaldı sen napiyosun bakiyim
Hee kiz bende arada bakıyorum ona affettimiydiBnde Esra Erol reklam girdi onu bekliyom kızTolga Nilay olayı izliyom
aynen cok sinirliyimmmAha bizim deli kız yine sinirlenmiş biz kacalim
Bugün belli olacak ya nilaya da üzülüyom cahillik yaptı ve pişmanHee kiz bende arada bakıyorum ona affettimiydi
Öldür onu bebeğim
bnm icin tv izlemek hayal oldu artikkHee kiz bende arada bakıyorum ona affettimiydi
aynen oyle yapcmm panpaÖldür onu bebeğim
Öperim tabi teyzesi napsin bağırıyor açikmış mama yapiyim ortalığı yikmadan :)Bebiş napiyo annesi op ellerini bnim için.
Üzülme ben cici filmler izliyorum hepp kızım uyursa onlara arada kacamak senin minnos gibi büyüsün oda hayal olur hic izleyemmbnm icin tv izlemek hayal oldu artikk
kac aylik olduÖperim tabi teyzesi napsin bağırıyor açikmış mama yapiyim ortalığı yikmadan :)
sen benim yanimdasin gel bakim şöyle
10 aydir izleyemyomki benÜzülme ben cici filmler izliyorum hepp kızım uyursa onlara arada kacamak senin minnos gibi büyüsün oda hayal olur hic izleyemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?