Ne yapim bende lazere başladım bugün hadi bismillah diyip ilk seanstan geldim az önce çok güzel yağmur başladı odamda kendime güzel bir ortam yapim diyorum müzik kitap falan hahah

ooo lazer mi hep gitmek istediğim :) çok iyi yapmışsın ya başlamakla
inşallah güzel sonuçlar alırsın canım nerde başladın :)
burdada hava bozdu napcaz bilmem

ooo lazer mi hep gitmek istediğim :) çok iyi yapmışsın ya başlamakla
inşallah güzel sonuçlar alırsın canım nerde başladın :)
burdada hava bozdu napcaz bilmem
Bildiğim bir yer çok iyi bir kampanya yapmıştı canım anlaştım bir bir seans satın alıp gidicem bacağa başladım denemek için beğenirsem devam edecem illallah ettim artık birden başladım bakalim insallah güzel olur sonucu. Istiyorsan erteleme derim amann uğraşılmıyor ya

Aynen yaa taşıyamadınız mı siz daha
Balım taşınma 10 gün kadar sonra ben şimdiden başladım kolilere hurca doldurmaya bide battaniye yorganlar var yıkayıp kurutup kaldırıyorum tek başıma anca biter 10 günde. Senin annen nasıl oldu siz naptınız

Kolay gelsin canım annemde daha iyi ama bir haftası var işte askıda kalacak kolu daha

Misafirimin üstüne misafir geliyo koşuşturmacalardayım kuzuş sabahta misafirim varmış ağliciğiiiimm sen napıyosun

Aynen kuzum yaa valla hış oldum belim ağrıyor artık
Sevdiceğimi de göremedim bugün tam çıktım yürüyüşe ordan markete geçecektim cuma günleri geliyor diye babamla annem aradı eşyalara devam edecez annem eve geliyormuş yardıma. Yolun yarısında geri döndüm 1 haftadır göremiyorum

Valla kız üzüldüm haa geliyor muymuş taşınacağınızı biliyorsa yardıma gelir belki taşındığınız gün

Valla kız üzüldüm haa geliyor muymuş taşınacağınızı biliyorsa yardıma gelir belki taşındığınız gün
Kız hiç bilmiyorum ki biliyor mu bilmiyor mu evi zaten bu hafta bulduk sonra hiç göremedim söyleyemedim anneme de dedim emre ye söyle koli getirsin bize diye annemde evet ya hiç aklıma gelmedi dedi ne zaman söyler de haberi olur yardıma gelir mi göreceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…