- 18 Mart 2019
- 805
- 1.264
- 33
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #45.741
Ne yapim bende lazere başladım bugün hadi bismillah diyip ilk seanstan geldim az önce çok güzel yağmur başladı odamda kendime güzel bir ortam yapim diyorum müzik kitap falan hahahiyiyim canım yuvarlanıyorum topikte bir oraya bir buraya
Sen neler yapıyorsun
Kalçayı kırdı kuzum nasıl kaldıralım ki
Ne yapim bende lazere başladım bugün hadi bismillah diyip ilk seanstan geldim az önce çok güzel yağmur başladı odamda kendime güzel bir ortam yapim diyorum müzik kitap falan hahah
kacirdin sen güzelim nickiOhh bee ona daha iyi yakıştı cuk oturdu :))
makarna yarismasi icin tarifimi yapiyorum cnmhadi bakim nerdeyseniz ortaya çıkın bu saatlerde sesizleşiyonuz he
akşamda ben yokken fokur fokur dedikodu
balbocuuu @ME118 @adel8893 @Limonsuzcay @HemGevezeHemDeli
@Ufukta_bebekpawlover T Tatlianne20 @imzaben @kahvesevmemben
unuttuğum kimse yoktur inşallah amin :)
sonra küsüyonuz anacııııııııııııım
makarna yarismasi icin tarifimi yapiyorum cnm
Bildiğim bir yer çok iyi bir kampanya yapmıştı canım anlaştım bir bir seans satın alıp gidicem bacağa başladım denemek için beğenirsem devam edecem illallah ettim artık birden başladım bakalim insallah güzel olur sonucu. Istiyorsan erteleme derim amann uğraşılmıyor yaooo lazer mi hep gitmek istediğim :) çok iyi yapmışsın ya başlamakla
inşallah güzel sonuçlar alırsın canım nerde başladın :)
burdada hava bozdu napcaz bilmem
Immmm acabaa nasil birseyyy yapta bana yolla kizzmakarna yarismasi icin tarifimi yapiyorum cnm
Aynen yaa taşıyamadınız mı siz daha
Balım taşınma 10 gün kadar sonra ben şimdiden başladım kolilere hurca doldurmaya bide battaniye yorganlar var yıkayıp kurutup kaldırıyorum tek başıma anca biter 10 günde. Senin annen nasıl oldu siz naptınızAynen yaa taşıyamadınız mı siz daha
Kolay gelsin canımBalım taşınma 10 gün kadar sonra ben şimdiden başladım kolilere hurca doldurmaya bide battaniye yorganlar var yıkayıp kurutup kaldırıyorum tek başıma anca biter 10 günde. Senin annen nasıl oldu siz naptınız
İki evle uğraşmakta zor kuzum sanada kolay gelsin bi bitseydi işlerimiz vallaKolay gelsin canımannemde daha iyi ama bir haftası var işte askıda kalacak kolu daha
Misafirimin üstüne misafir geliyo koşuşturmacalardayım kuzuş sabahta misafirim varmış ağliciğiiiimmhadi bakim nerdeyseniz ortaya çıkın bu saatlerde sesizleşiyonuz he
akşamda ben yokken fokur fokur dedikodu
balbocuuu @ME118 @adel8893 @Limonsuzcay @HemGevezeHemDeli
@Ufukta_bebekpawlover T Tatlianne20 @imzaben @kahvesevmemben
unuttuğum kimse yoktur inşallah amin :)
sonra küsüyonuz anacııııııııııııım
Aynen kuzum yaa valla hış oldum belim ağrıyor artıkİki evle uğraşmakta zor kuzum sanada kolay gelsin bi bitseydi işlerimiz valla
Sevdiceğimi de göremedim bugün tam çıktım yürüyüşe ordan markete geçecektim cuma günleri geliyor diye babamla annem aradı eşyalara devam edecez annem eve geliyormuş yardıma. Yolun yarısında geri döndüm 1 haftadır göremiyorumAynen kuzum yaa valla hış oldum belim ağrıyor artık
Valla kız üzüldüm haa geliyor muymuş taşınacağınızı biliyorsa yardıma gelir belki taşındığınız günSevdiceğimi de göremedim bugün tam çıktım yürüyüşe ordan markete geçecektim cuma günleri geliyor diye babamla annem aradı eşyalara devam edecez annem eve geliyormuş yardıma. Yolun yarısında geri döndüm 1 haftadır göremiyorum
Kız hiç bilmiyorum ki biliyor mu bilmiyor mu evi zaten bu hafta bulduk sonra hiç göremedim söyleyemedim anneme de dedim emre ye söyle koli getirsin bize diye annemde evet ya hiç aklıma gelmedi dedi ne zaman söyler de haberi olur yardıma gelir mi göreceğizValla kız üzüldüm haa geliyor muymuş taşınacağınızı biliyorsa yardıma gelir belki taşındığınız gün
Oturduğu yeri de öğrenmek istiyorum bide biz markete daha da yaklaştık belki komşu bile olabiliriz nerde oturduğunu soramadım bir türlüValla kız üzüldüm haa geliyor muymuş taşınacağınızı biliyorsa yardıma gelir belki taşındığınız gün
Valla hadi bakalım belkide dibinizdeki evde oturuyordurOturduğu yeri de öğrenmek istiyorum bide biz markete daha da yaklaştık belki komşu bile olabiliriz nerde oturduğunu soramadım bir türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?