Ayy ne güzel olur anasıyla kendine kurabiye poğaça kek yaparım zaten erkekler bu üçlüye dayanamıyor
Aynen kuzum valla annesine de sevdir kendini oohh miiss bu annesinden ayrı oturmak istiyordu ya eğer yakın olursanız sokaktan öteye gitmez

Aynen kuzum valla annesine de sevdir kendini oohh miiss bu annesinden ayrı oturmak istiyordu ya eğer yakın olursanız sokaktan öteye gitmez
Hahahah valla gitmez öyle bi bağlarım ki kendime yeterki fırsatım olsun çalarım kalbini babasından hiç bahsetmediğine göre kayınbaba sorunum yok

Hahahah valla gitmez öyle bi bağlarım ki kendime yeterki fırsatım olsun çalarım kalbini babasından hiç bahsetmediğine göre kayınbaba sorunum yok
Bağlamışsın bile bence kız kp o kadar sıkıntı olmaz ki zaten deme öyle önemli oşan görümce, kv ve elti sorunsalları onlar iyi olunca kp de iyi oluyor

Bağlamışsın bile bence kız kp o kadar sıkıntı olmaz ki zaten deme öyle önemli oşan görümce, kv ve elti sorunsalları onlar iyi olunca kp de iyi oluyor
Kız galiba bunun kardeşi de yok ha valla tahmin ettiğim gibiyse yaşadım ben eski nişanlımın fallik bir anası 3 tane de fallik eltim vardı neler yaptılar bana amaa sonradan yalvardı bana oğlumu terketme diye kv öcümü almış oldum cevap bile vermedim ne kadar az olursa ailesi benim için o kadar iyi olur

Bazen bir kv 5 görümceye bedel oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…