- 18 Mart 2019
- 805
- 1.264
- 33
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #45.761
Ayy ne güzel olur anasıyla kendine kurabiye poğaça kek yaparımValla hadi bakalım belkide dibinizdeki evde oturuyordurannene sor bugün dedin mi emreye diye
Misafirimin üstüne misafir geliyo koşuşturmacalardayım kuzuş sabahta misafirim varmış ağliciğiiiimmsen napıyosun
Sağol kuzumovv haklısınız o zamanzor valla llah kolaylık versin
Sağol kuzum
Aynen kuzum valla annesine de sevdir kendini oohh miissAyy ne güzel olur anasıyla kendine kurabiye poğaça kek yaparımzaten erkekler bu üçlüye dayanamıyor
Yok canıııım feda olsunkacirdin sen güzelim nicki
Yok kız ben hastanede yedim kocamda iş yerinde yer gelir görümcem düşünsünyemeğin varmı akşama :)
HahahahAynen kuzum valla annesine de sevdir kendini oohh miissbu annesinden ayrı oturmak istiyordu ya eğer yakın olursanız sokaktan öteye gitmez
Bağlamışsın bile benceHahahahvalla gitmez öyle bi bağlarım ki kendime yeterki fırsatım olsun çalarım kalbini babasından hiç bahsetmediğine göre kayınbaba sorunum yok
Yok kız ben hastanede yedim kocamda iş yerinde yer gelir görümcem düşünsün
Kız galiba bunun kardeşi de yok ha valla tahmin ettiğim gibiyse yaşadım benBağlamışsın bile bencekız kp o kadar sıkıntı olmaz ki zaten deme öyle önemli oşan görümce, kv ve elti sorunsalları onlar iyi olunca kp de iyi oluyor
Bazen bir kv 5 görümceye bedel oluyorKız galiba bunun kardeşi de yok ha valla tahmin ettiğim gibiyse yaşadım beneski nişanlımın fallik bir anası 3 tane de fallik eltim vardı neler yaptılar bana amaa sonradan yalvardı bana oğlumu terketme diye kv öcümü almış oldum cevap bile vermedim ne kadar az olursa ailesi benim için o kadar iyi olur
Selam canım nasılsın bende karışıklikdan gelemedim kuzum napiyonuz.hadi bakim nerdeyseniz ortaya çıkın bu saatlerde sesizleşiyonuz he
akşamda ben yokken fokur fokur dedikodu
@balbocuuuBlue_Peri -Adel- @Limonsuzcay PrensesAnnesi_
U Ufukta_bebek @Masal17 T Tatlianne20 @imzaben @kahvesevmemben
unuttuğum kimse yoktur inşallah amin :)
sonra küsüyonuz anacııııııııııııım
Hiç sorma ya ne anlıyorlarsa şirret olmaktan. Bide bana derdi ki senin şahsiyetinle karakterinle hiçbir problemim yok sadece kültürler uymuyor derken ağzına çakacaksın bi taneBazen bir kv 5 görümceye bedel oluyor
Iyilestim çok şükür canım. Sen nasılsın napıyorsungünaydın en son hastaydın bişiler olmuştu sana noldu iyileştin mi
Hahaah Allah iyiliğini versinnyakınlıktan mutlu olanı burda ilk sende gördüm
Kendisi ingiltere kraliyet şatosunda mı büyümüş haspamHiç sorma ya ne anlıyorlarsa şirret olmaktan. Bide bana derdi ki senin şahsiyetinle karakterinle hiçbir problemim yok sadece kültürler uymuyor derken ağzına çakacaksın bi tane
Kızlar anca girebildim hastaneye filan gittik işler bitti napiyonuzhadi bakim nerdeyseniz ortaya çıkın bu saatlerde sesizleşiyonuz he
akşamda ben yokken fokur fokur dedikodu
@balbocuuuBlue_Peri -Adel- @Limonsuzcay PrensesAnnesi_
U Ufukta_bebek @Masal17 T Tatlianne20 @imzaben @kahvesevmemben
unuttuğum kimse yoktur inşallah amin :)
sonra küsüyonuz anacııııııııııııım
Valla keşke o kadar medeni insanlar olsalar yörükler kendileri ben türküm diye uymadı onlara yörük istiyorlardıKendisi ingiltere kraliyet şatosunda mı büyümüş haspam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?