- 29 Nisan 2015
- 31.468
- 105.749
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #45.961
İmtihanın kuzum,Bencede çok ararlar senin gibisini bi kötüye düşsünlerde ozaman daha iyi anlarlar herşeyiİnşallah kuzum buda benim imtihanım diyorum kendi kendime zaten pişman oldular barıştırmaya çalıştı annesi yalvardı bana açmadım telefonlarını o kadar kötülüğe rağmen benimle övünüyorlardı çok güzel gelinimiz çok temiz titiz saygılı diye. Birdaha nah bulurlar böyle gelin
Eski nişanlımın 20 gün sonra askerliği bitecek işte ailesi napıyor hiçbir fikrim yok en son 1 ay önce babamı eski nişanlım aradı kavga ettiler babamda ailesini aradı oğlumuzu uzak tutun kızımdan yoksa iki oğlumdan birini feda ederim dedi şimdilik sadece nişanlım arıyor beni inşallah gelince kıyamet kopmaz
Ben onun beni sevdiğini düşünmüyorum zor zamanlarında yanında oldum destek oldum sadakatli oldum ama o bana çok yanlış yaptı kuzum. Seven adam yapmaz ki bunu. O bana sadece iyi biriyim diye saplantı yaptı o kadarASKERdede yapcak hiç bişey yok sabahı akşamı sen olmuşsundur normal araması
Ben onun beni sevdiğini düşünmüyorum zor zamanlarında yanında oldum destek oldum sadakatli oldum ama o bana çok yanlış yaptı kuzum. Seven adam yapmaz ki bunu. O bana sadece iyi biriyim diye saplantı yaptı o kadar
Yalanlar söyledi gizliden kız arkadaşlarıyla görüştü kendi ailesi kötülük yaptıkça benim ailem iyi diye aileme cephe aldı. Beni suçlayacak birşey yapmadığım için duşa girmemden bile kavga çıkardı. Sınır hastası olduğum halde 24 saat bıkmadan usanmadan kavga etti benimle kalp krizi atlattım kaç defa.Arkadaşlarıyla kavga etmiştim beni çiğnedi görüştü onlarla ve arkadaşları benimle dalga geçti resmen. En son nişanı attığım gün beraber güzel vakit geçiriyorduk gül almıştı bana özür diliyordu bu arada eski nişanlım bana sahip oldu onuda ekleyim. Tam güzel birşeyler paylaşıyorduk o sırada msj geldi telefonuna. Aldım telefonu elime ve kavga ettiğim arkadaşına otobüsteki kız ne güzeldi aklım hala onda vs vs. yazmıştı. O pozisyonda öyle bir msjı görmek hayatımın en ağır olayıydı. Binbir yalanla çevirmeye çalıştı benim tansiyonum 20 oldu bayılacaktım. şimdi bu adam benim peşimden hala koşuyor. Size soruyorum bunları bana yaşatan adam size göre beni seviyor mu?hmm naptı ailesine karşıda savunmuş ama
Yalanlar söyledi gizliden kız arkadaşlarıyla görüştü kendi ailesi kötülük yaptıkça benim ailem iyi diye aileme cephe aldı. Beni suçlayacak birşey yapmadığım için duşa girmemden bile kavga çıkardı. Sınır hastası olduğum halde 24 saat bıkmadan usanmadan kavga etti benimle kalp krizi atlattım kaç defa.Arkadaşlarıyla kavga etmiştim beni çiğnedi görüştü onlarla ve arkadaşları benimle dalga geçti resmen. En son nişanı attığım gün beraber güzel vakit geçiriyorduk gül almıştı bana özür diliyordu bu arada eski nişanlım bana sahip oldu onuda ekleyim. Tam güzel birşeyler paylaşıyorduk o sırada msj geldi telefonuna. Aldım telefonu elime ve kavga ettiğim arkadaşına otobüsteki kız ne güzeldi aklım hala onda vs vs. yazmıştı. O pozisyonda öyle bir msjı görmek hayatımın en ağır olayıydı. Binbir yalanla çevirmeye çalıştı benim tansiyonum 20 oldu bayılacaktım. şimdi bu adam benim peşimden hala koşuyor. Size soruyorum bunları bana yaşatan adam size göre beni seviyor mu?
Teşekkür ederim balım benim içinde bırakmak çok zor oldu ama iyileşiyorum artık ilaç tedavisi de görüyorum ocak 27 de ayrılmıştım hiçbir şekilde yazmıyorum açmıyorum telefonlarını. Güçlü olmaya çalışıyorum hayatıma devam etmeye çalışıyorum. Hatta hepiniz biliyorsunuz emre diye birinden hoşlanıyorum:) gözüm hiçbir zaman yüksekte olmadı sadece hakettiğim değeri gösteren birisi çıksın karşıma benim için yeterli. Umarım herşey güzel olur benim için. En büyük imtihanımı geride bıraktım çünkü, inşallah mutluluk gelir bundan sonra:)ah benim canım yaaa sana kocaman sarılasım geldi valla ne kadar çok şey yaşamışsın ama güçlü birisin ve seni tebrik ediyorum. herkes bunca şeyi yaşayıp evlenme yoluna girip bitiremezdi. sen var ya harikasın yemin ediyorum dik duruşunla ona geri dönmeyişinle kararlılığınla. ve dünyanı başına yıkmış gibi davranmadığına.bu güçlülüğün kendine güvenin hiç bitmesin. arıyor ama gerçekten konuşma telefonlarını açma. seni kesinlikle hak etmiyor senin gibi güzel yürekli bir kızı. onun gibi biri hak etmiyor. allah onun belasını versin bu hayattada yüzü gülmesin. inşallah
Teşekkür ederim balım benim içinde bırakmak çok zor oldu ama iyileşiyorum artık ilaç tedavisi de görüyorum ocak 27 de ayrılmıştım hiçbir şekilde yazmıyorum açmıyorum telefonlarını. Güçlü olmaya çalışıyorum hayatıma devam etmeye çalışıyorum. Hatta hepiniz biliyorsunuz emre diye birinden hoşlanıyorum:) gözüm hiçbir zaman yüksekte olmadı sadece hakettiğim değeri gösteren birisi çıksın karşıma benim için yeterli. Umarım herşey güzel olur benim için. En büyük imtihanımı geride bıraktım çünkü, inşallah mutluluk gelir bundan sonra:)
Aynen öyle kuzum hayat bu mecbur yaşamak zorundayız bunu kendime işkence yapacağıma güzelleştirmeye çalışmam en mantıklısızaten zorluklar tabiki olacaktı ama sen bunlrı atlatmış bir insansın artık
aynen canım uzman desteği almanda çok güzel herşeyi dört dörtlük yapıyorsun harika ilerliyorsun :)
inşallah hak ettiğin kişiler hayatına girecek ve çok mutlu olacaksın, girmese bile dert değil bir bayanın
hayatı bir erkeğe bağlı olmak zorunda değil çok güzel bir çekirdek ailen var
Aynen öyle kuzum hayat bu mecbur yaşamak zorundayız bunu kendime işkence yapacağıma güzelleştirmeye çalışmam en mantıklısısen evli misin balım
Ayy maşallah allahım bozmasın inşallah çok çok mutlu olursunuzdoğru canım :)
ben evliyim kız8 aydır
ondan öncede ekim 2011'DEn beri sevgiliydik iştee
1 sene söz
1 sene nişan
sonra düğünhiç acele etmedik
Ayy maşallah allahım bozmasın inşallah çok çok mutlu olursunuzsen kaç Yaşındasın eşin kaç yaşında
Evet balım herkese sordum sana da sorim yaş farkı önemli miamin inşallah canım
ben 23
eşim 29
Evet balım herkese sordum sana da sorim yaş farkı önemli mibütün kk ya sordum 1 kişi hariç herkes önemli değil dedi seninde düşüncelerini alayım
Ay valla unuttumben bu soruyu geçen cevaplamıştım hahah
önemli değil dedim :) çünkü ağır abi seviyom ben bende onun cıvıl cıvıl kelebeği dedim ya
Ay valla unuttum
Peki sana bir soru daha özel hayatınızda sorun oluyor mu onuda merak ediyorum çünkü herkes onu söylüyor
Kız bende senin tam tersinim içime 80 lik nene kaçmış gibi eğlenceyi sevmem hiçbence bu yaş farkından değil karşındakinin kafa yapısıyla değişir.
örnek benim eşim. bildim bileli kıskanç bir herif
yıl başında eğlenceye gideriz ama oynatmazotururuz ama ben onla olduğum için ve o ortama girdiğim
için mutluyum zaten o yüzden dert etmem
luna parka gittikbenim çocuksu bi hallerim olabiliyo bazen
ayak uydurmaz ama uyum sağlartakılırız huysuzluk yapmaz
ne bileyimbaşkada aklıma gelmedi sen sor cevaplayım..
hee birde kv..o bile der sen hiç büyümüyon die gelin kelimesini yakıştıramıyorum dio
Ne tatlısınız maşallah yaKutsalI canım geçmiş gitmişler olsun inşallah hayırlı vakitte güzel kısmetin olur seni seven anlayan değer veren herkese sormuşsun yaş farkını bence bir önemi yok ben eşimden 1,5 yaş büyüğüm ama o fazlaca olgun ve kel olduğu için belli olmuyor fark ben bu ay 31 oldum o ekimde 30 olacak
2011 hazirandan beri sevgiliyiz bizde pek aceleye getirmeyip geç evlendik 23 aylık evliyiz
-Adel- kız senin kaynanan denizden babası çıksa yer gibi
Bide irmik helvası yapan sayınminik kalp0753 adres kabul ediyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?