Kız zaten 2 yılda hipertansiyon bipolar hastası oldum 21 yaşında daha. Ağzıma ettiler şimdi daha yeni yeni toparlanıyorum allahlarından bulsunlar
Ay canım beniiim kıyamam Allahım doğru insanlarla karsılaştırsın valla ucuz yırtmışsın dicem etkileri baya olmuş Allah bildiği gibi yapsın ,öyle dişli bir gelin bulurlar görürler biyerlerini..

Ay canım beniiim kıyamam Allahım doğru insanlarla karsılaştırsın valla ucuz yırtmışsın dicem etkileri baya olmuş Allah bildiği gibi yapsın ,öyle dişli bir gelin bulurlar görürler biyerlerini..
İçim o kadar rahatki ne hizmetimden ödün verdim ne saygımdan ödün verdim hiçbir kötülük etmedim hiçbirine belki düzelirler diye ağızlarına laf vermeyim diye dört dörtlük gelin oldum ki tek laf konuşamadılar arkamdan allahtan dilerim onlara pabuçlarını ters giydirecek bir gelin çıkar da beni çok ararlar özellikle eltilerim inşallah kendileri gibi bir aileye denk gelir

sen önceden nişanlımıyydın

Kuzum benim inşallah sen merak etme Allah büyük elbet ,önüne bak onlar düşünsün artık çok mutlu ol duyarlarda birgün biriyle mutluluğunu catım catım catlarlar

Evet balım nişanlılığı geçtim evleniyordum nikah tarihini kaç defa erteledim en sonda nişanı attım. Köprüden önce son çıkışta döndüm anlayacağın

yukarda okudumda canım sen elinden geleni yapmışsın daha ne yapacaktın ki gerisini onlar düşünmeliydi

Kuzum benim inşallah sen merak etme Allah büyük elbet ,önüne bak onlar düşünsün artık çok mutlu ol duyarlarda birgün biriyle mutluluğunu catım catım catlarlar
İnşallah kuzum buda benim imtihanım diyorum kendi kendime zaten pişman oldular barıştırmaya çalıştı annesi yalvardı bana açmadım telefonlarını o kadar kötülüğe rağmen benimle övünüyorlardı çok güzel gelinimiz çok temiz titiz saygılı diye. Birdaha nah bulurlar böyle gelin

Aynen öyle balım değerimi bilemediler çok kötülük ettiler bana allahta onlardan çıkarır ama ahım yerde kalmaz
;
öyle canım benim kalmasın zaten ben bu ayrılıklara anlam veremiyorum.
hepsi geri kafalı iyiki kurtulmuşsun çnkü evlensen bile sana rahat vermezlerdi
allahım iyikii geridöndürmüş canım

Aynen öyle balım değerimi bilemediler çok kötülük ettiler bana allahta onlardan çıkarır ama ahım yerde kalmaz
Konuya biraz fransız kaldım ama kimsenin ahi kimsede kalmaz elbet bi gün sana yaşattıklarını bulurlar can

;
öyle canım benim kalmasın zaten ben bu ayrılıklara anlam veremiyorum.
hepsi geri kafalı iyiki kurtulmuşsun çnkü evlensen bile sana rahat vermezlerdi
allahım iyikii geridöndürmüş canım
Sadece ailesiyle bitse keşke. Nişanlım her daim beni savundu onlara kafa tuttu ama en son oda kafayı yedi. Saplantılı düzeyde seviyordu beni. Ayrılırım da diye tehdit etmeye başladı nikâhı erkene almaya çalıştı bide onunla uğraştım. Numaramı değiştirmiştim sadece ailemde vardı. 1 hafta önce numaramı bulmuş yine arayıp duruyor her gün bide bundan kurtulmaya çalışıyorum

ya ne kadar zor süreçler atlatmışsın inşallah hayatına bundan snra düzgün insanlar girer :)
şimdi napıyolar ne ederler bir bilgin varmı

ya ne kadar zor süreçler atlatmışsın inşallah hayatına bundan snra düzgün insanlar girer :)
şimdi napıyolar ne ederler bir bilgin varmı
Eski nişanlımın 20 gün sonra askerliği bitecek işte ailesi napıyor hiçbir fikrim yok en son 1 ay önce babamı eski nişanlım aradı kavga ettiler babamda ailesini aradı oğlumuzu uzak tutun kızımdan yoksa iki oğlumdan birini feda ederim dedi şimdilik sadece nişanlım arıyor beni inşallah gelince kıyamet kopmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…