- 3 Aralık 2018
- 6.274
- 48.685
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #45.941
Evet sanki böyle elinle yerleşirmişsin gibi ama cıktı şüküranam takılımı kalmış yaa
Kız zaten 2 yılda hipertansiyon bipolar hastası oldum 21 yaşında daha. Ağzıma ettiler şimdi daha yeni yeni toparlanıyorum allahlarından bulsunlar
İçim o kadar rahatki ne hizmetimden ödün verdim ne saygımdan ödün verdim hiçbir kötülük etmedim hiçbirine belki düzelirler diye ağızlarına laf vermeyim diye dört dörtlük gelin oldum ki tek laf konuşamadılar arkamdan allahtan dilerim onlara pabuçlarını ters giydirecek bir gelin çıkar da beni çok ararlar özellikle eltilerim inşallah kendileri gibi bir aileye denk gelirAy canım beniiim kıyamam Allahım doğru insanlarla karsılaştırsın valla ucuz yırtmışsın dicem etkileri baya olmuş Allah bildiği gibi yapsın ,öyle dişli bir gelin bulurlar görürler biyerlerini..
Evet sanki böyle elinle yerleşirmişsin gibi ama cıktı şükür
İçim o kadar rahatki ne hizmetimden ödün verdim ne saygımdan ödün verdim hiçbir kötülük etmedim hiçbirine belki düzelirler diye ağızlarına laf vermeyim diye dört dörtlük gelin oldum ki tek laf konuşamadılar arkamdan allahtan dilerim onlara pabuçlarını ters giydirecek bir gelin çıkar da beni çok ararlar özellikle eltilerim inşallah kendileri gibi bir aileye denk gelir
Kuzum benim inşallah sen merak etme Allah büyük elbet ,önüne bak onlar düşünsün artık çok mutlu ol duyarlarda birgün biriyle mutluluğunu catım catım catlarlarİçim o kadar rahatki ne hizmetimden ödün verdim ne saygımdan ödün verdim hiçbir kötülük etmedim hiçbirine belki düzelirler diye ağızlarına laf vermeyim diye dört dörtlük gelin oldum ki tek laf konuşamadılar arkamdan allahtan dilerim onlara pabuçlarını ters giydirecek bir gelin çıkar da beni çok ararlar özellikle eltilerim inşallah kendileri gibi bir aileye denk gelir
Aynen öyle inadindan bekledi iki gün ama eşim dinlemedi fazla götürdük hallettikne zordur onla yemek yemek uyumak uyanmak
Evet balım nişanlılığı geçtim evleniyordum nikah tarihini kaç defa erteledim en sonda nişanı attım. Köprüden önce son çıkışta döndüm anlayacağınsen önceden nişanlımıyydın
Aynen öyle inadindan bekledi iki gün ama eşim dinlemedi fazla götürdük hallettik
Evet balım nişanlılığı geçtim evleniyordum nikah tarihini kaç defa erteledim en sonda nişanı attım. Köprüden önce son çıkışta döndüm anlayacağın
Sağol canım diyom bi kaç sene balık türü yemeiyi yapmışsınız kız geçmiş olsun valla :)
İnşallah kuzum buda benim imtihanım diyorum kendi kendime zaten pişman oldular barıştırmaya çalıştı annesi yalvardı bana açmadım telefonlarını o kadar kötülüğe rağmen benimle övünüyorlardı çok güzel gelinimiz çok temiz titiz saygılı diye. Birdaha nah bulurlar böyle gelinKuzum benim inşallah sen merak etme Allah büyük elbet ,önüne bak onlar düşünsün artık çok mutlu ol duyarlarda birgün biriyle mutluluğunu catım catım catlarlar
Aynen öyle balım değerimi bilemediler çok kötülük ettiler bana allahta onlardan çıkarır ama ahım yerde kalmazyukarda okudumda canım sen elinden geleni yapmışsın daha ne yapacaktın ki gerisini onlar düşünmeliydi
;Aynen öyle balım değerimi bilemediler çok kötülük ettiler bana allahta onlardan çıkarır ama ahım yerde kalmaz
Konuya biraz fransız kaldım ama kimsenin ahi kimsede kalmaz elbet bi gün sana yaşattıklarını bulurlar canAynen öyle balım değerimi bilemediler çok kötülük ettiler bana allahta onlardan çıkarır ama ahım yerde kalmaz
Sadece ailesiyle bitse keşke. Nişanlım her daim beni savundu onlara kafa tuttu ama en son oda kafayı yedi. Saplantılı düzeyde seviyordu beni. Ayrılırım da diye tehdit etmeye başladı nikâhı erkene almaya çalıştı bide onunla uğraştım. Numaramı değiştirmiştim sadece ailemde vardı. 1 hafta önce numaramı bulmuş yine arayıp duruyor her gün bide bundan kurtulmaya çalışıyorum;
öyle canım benim kalmasın zaten ben bu ayrılıklara anlam veremiyorum.
hepsi geri kafalı iyiki kurtulmuşsun çnkü evlensen bile sana rahat vermezlerdi
allahım iyikii geridöndürmüş canım
Aynen öyle tatlım hiç bir kusurum kötülüğüm yok onlara bu yüzden ahım çıkar onlardan eminim bunaKonuya biraz fransız kaldım ama kimsenin ahi kimsede kalmaz elbet bi gün sana yaşattıklarını bulurlar can
Sadece ailesiyle bitse keşke. Nişanlım her daim beni savundu onlara kafa tuttu ama en son oda kafayı yedi. Saplantılı düzeyde seviyordu beni. Ayrılırım da diye tehdit etmeye başladı nikâhı erkene almaya çalıştı bide onunla uğraştım. Numaramı değiştirmiştim sadece ailemde vardı. 1 hafta önce numaramı bulmuş yine arayıp duruyor her gün bide bundan kurtulmaya çalışıyorum
Elbette rabbim görüyo herşeyi canım.Aynen öyle tatlım hiç bir kusurum kötülüğüm yok onlara bu yüzden ahım çıkar onlardan eminim buna
Eski nişanlımın 20 gün sonra askerliği bitecek işte ailesi napıyor hiçbir fikrim yok en son 1 ay önce babamı eski nişanlım aradı kavga ettiler babamda ailesini aradı oğlumuzu uzak tutun kızımdan yoksa iki oğlumdan birini feda ederim dedi şimdilik sadece nişanlım arıyor beni inşallah gelince kıyamet kopmazya ne kadar zor süreçler atlatmışsın inşallah hayatına bundan snra düzgün insanlar girer :)
şimdi napıyolar ne ederler bir bilgin varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?