- 7 Ocak 2018
- 27.584
- 80.066
- 598
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #45.981
Canım onun Türklükle Kürtlükle alakası yok insan olmak lazım iyiki yüzlerini erken göstermişlerBebeğim neler yaptılar nişanlımın malları kız kardeşinin üzerineydi hepsini sattılar ortada bıraktılar beş kuruşsuz kaldı muska yaptılar ayırmak için, eltim bana seni aldatıyor diye msjlar attı kıyametler koptu neler neler yaptılar sırf türküm diye
Valla bilemiyorum güya diyet yaptiryoozKutsalI canım geçmiş gitmişler olsun inşallah hayırlı vakitte güzel kısmetin olur seni seven anlayan değer veren herkese sormuşsun yaş farkını bence bir önemi yok ben eşimden 1,5 yaş büyüğüm ama o fazlaca olgun ve kel olduğu için belli olmuyor fark ben bu ay 31 oldum o ekimde 30 olacak
2011 hazirandan beri sevgiliyiz bizde pek aceleye getirmeyip geç evlendik 23 aylık evliyiz
-Adel- kız senin kaynanan denizden babası çıksa yer gibi
Bide irmik helvası yapan sayın @minik kalp0753 adres kabul ediyor musun
Benim kocada kel grubundanKutsalI canım geçmiş gitmişler olsun inşallah hayırlı vakitte güzel kısmetin olur seni seven anlayan değer veren herkese sormuşsun yaş farkını bence bir önemi yok ben eşimden 1,5 yaş büyüğüm ama o fazlaca olgun ve kel olduğu için belli olmuyor fark ben bu ay 31 oldum o ekimde 30 olacak
2011 hazirandan beri sevgiliyiz bizde pek aceleye getirmeyip geç evlendik 23 aylık evliyiz
-Adel- kız senin kaynanan denizden babası çıksa yer gibi
Bide irmik helvası yapan sayın @minik kalp0753 adres kabul ediyor musun
Yok kuzum hatta ben Hatay lıyım Türk üm eşim Doğulu kürt sadece rahmetli babam ilk öğrendiğinde Hatay da adam mı kalmadı demiştiNe tatlısınız maşallah yainşallah bende hayırlı bir kısmetle karşılaşırım genelde kız 1 ay büyük olsa bile çok tepki veriyor millet niyeyse erkek büyük olunca bişe demiyorlar ama sanada tepki veren oldu mu kuzum
Kız bende sevmezdim keli adam gençken saçlıydı benle ne yaşadıysa erkenden döküldüBenim kocada kel grubundan
Teyze diyette diye kılçığını bile yemiş yaValla bilemiyorum güya diyet yaptiryooz
Ben sevmem değilde hayalimde kel adam yoktu hayatimda olduKız bende sevmezdim keli adam gençken saçlıydı benle ne yaşadıysa erkenden döküldü
Güldürmeyin beni yaTeyze diyette diye kılçığını bile yemiş ya
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallahBen sevmem değilde hayalimde kel adam yoktu hayatimda oldubenim eşimde abi vefat ettikten sonra kendi kaziyo
Kız teyzeye iyi bakın yeşillik diye fıstıklı baklava falan yemesinGüldürmeyin beni ya
Aynen rabbim basımdan eksik etmesinAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallahhep hayatımızda olsunlarda kel olmalarına da razıyım
Ben iyi bakiyom da gormedigim zamanlar napayimKız teyzeye iyi bakın yeşillik diye fıstıklı baklava falan yemesin
Ben bugün yedim diye rahat salladımBen iyi bakiyom da gormedigim zamanlar napayimcanım nasi çekti
Afiyet bal şeker olsun ye sen iki canlısın yarasın bebise ❤Ben bugün yedim diye rahat salladım
Aynen balım insan değildi onlarCanım onun Türklükle Kürtlükle alakası yok insan olmak lazım iyiki yüzlerini erken göstermişler
Yok kuzum hatta ben Hatay lıyım Türk üm eşim Doğulu kürt sadece rahmetli babam ilk öğrendiğinde Hatay da adam mı kalmadı demiştiama herkes benden çok onu sever akrabalar onu görünce beni unutuyor bu tamamen olgunluk meselesi bence
İnşallah canımmaşallah size inşallah hep böyle mutlu olursunuz
Sağol kuzum ya bana bu topikten bildirim gelmediAfiyet bal şeker olsun ye sen iki canlısın yarasın bebise ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?