- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #46.041
babam ayni kuzum hastanede iste sen nasilsin toparlandinizmibalbocuuu nasılsın balim baban nasil oldu.
Rabbin sanada zihin açıklığı versin neler yaptın yokluğunda değişik şeyler varmı.Aminnn inşallah bitanem inşallah Rabbim sizinle olsun.
Ayy ayni bende yatıyorum nalim şekerim.Ayy! Teşekkür ediyorum.. yatıyorum kuzum .. ne yapam
Iki sayfa geri git okusrisn toadik sayilir adelle yazismama bakbabam ayni kuzum hastanede iste sen nasilsin toparlandinizmi
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallahbabam ayni kuzum hastanede iste sen nasilsin toparlandinizmi
Güzel haberlerini bekliyom seninde kuzum sağlıkla ins allahım basinizdan eksik etmez güç kuvvet versin çıkar ins.babam ayni kuzum hastanede iste sen nasilsin toparlandinizmi
Aminn balım yok bi değişiklik ayni sayılır .Rabbin sanada zihin açıklığı versin neler yaptın yokluğunda değişik şeyler varmı.
Iyi olda canım.Aminn balım yok bi değişiklik ayni sayılır .
Sen de iyi ol hep güzel haberler alalım inşallahIyi olda canım.
Yok canim doktor bunu bilmiyo :) gobek deliginde nabiz gibi bisi var atmasi gerekirken atmio saydiklarinda belirtileriEminmisin peki gobek dustugune doktormu dediki
insalah cnm benimGüzel haberlerini bekliyom seninde kuzum sağlıkla ins allahım basinizdan eksik etmez güç kuvvet versin çıkar ins.
Senin çocuk varmiydi kuzu. Kafa sıfır suan.Sen de iyi ol hep güzel haberler alalım inşallah ❤
Ay benide korkuttun kiz karamsar olma çocuk olmuycak falan degince durma ozaman sanci falan varsa.Yok canim doktor bunu bilmiyo :) gobek deliginde nabiz gibi bisi var atmasi gerekirken atmio saydiklarinda belirtileri
cok saolun❤Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah
Selam Ece hatunYok canim doktor bunu bilmiyo :) gobek deliginde nabiz gibi bisi var atmasi gerekirken atmio saydiklarinda belirtileri
Merhaba reyyyan :) berbat bisi duymakla kalinSelam Ece hatunseninle tanışmadık tanışalım ..!!
Göbek düşme olayını bende duymuştum ama nedir tam bilmiyorum
O kutsal enerjinden bize de yolla enerjik hatun seninle tanıştık mi? Tanışalım ..Sen de iyi ol hep güzel haberler alalım inşallah ❤
Bi hanim yazdi sabah soylediklerini yapcamAy benide korkuttun kiz karamsar olma çocuk olmuycak falan degince durma ozaman sanci falan varsa.
Öylemi diyorsun !!Merhaba reyyyan :) berbat bisi duymakla kalin
Bende bakayım bi netten..Bi hanim yazdi sabah soylediklerini yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?