- 29 Nisan 2015
- 31.468
- 105.749
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #46.221
Gelirken bi tabak getirim kızcemOoh iyi yapmışsın valla ben etçiyim çok severim makarnayıda çok severim seninki komboo kiside var
Tamam gidim en iyisi bulaşıkların kendi kendini yıkayacagı yokGit kiz burdan hadi gittt isini gücünü yapta gell hadiii
Şiştim amaa hayır dememm getir getirGelirken bi tabak getirim kızcem
Eee yaniiTamam gidim en iyisi bulaşıkların kendi kendini yıkayacagı yok
Yarına yersin kızŞiştim amaa hayır dememm getir getir
Yerim kiz ben gittt hadii gittt biz çay icecez sen daha yemektesin hadi bekliyoruz hadiYarına yersin kızanam gidiyomben
Evet yavru kuzum onu eğitmeye çalışıyorumCanimsiniz neler yapiyonuz bakem bu ara yogunum net gorusemiyom geri kaliyom konulardan. Ayy kuslar candir benimde bi sari civcivim var yavru galiba o egit onu ele alistir parmaklan falan hayırlı olsun bitanem.
Geldimmm bileeeemmYerim kiz ben gittt hadii gittt biz çay icecez sen daha yemektesin hadi bekliyoruz hadi
Allah seniiiGeldimmm bileeeemmama cıkcam teli şarja takmam lazım tel azıcık dinlensin yesin oda mamasını sonra gelirim
Gidemedim ya ben:):)Allah seniiitamam hadi bekliyoruz kiz
Kapanana kadar yolu varrrHahahah dimi amaamannn boşverrrr
Takmadinmi kizzKapanana kadar yolu varrr
CıkkkkkTakmadinmi kizz
Yok yok yok ya yok çocuk valla en son arayıp sosyal medya hesabını ver dicem offffBuldun muu kuzuumm hadi bakalımm
Allah seniiiiCıkkkkk
Eşimin tarafından bi akraba ameliyat olmuş ona gittik geldik kuzumOoo nere gidiyon adelim
geldiniz ya ypmam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?