- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #46.281
Aynen öyle kuzum valla de yaa sende rahatla bizde yaz ya da ara inceldiği yerden kopsunŞöyle diyim o zaman "numaranı gizliden aldım aman bizimkilere çaktırma oyarlar beni" diyim hem samimi olur gülerim de söylerken eşekse zaten söyler ben de biterim
Tam kapatıp yatacaktım yakaladın
Ifadelerinizzi alim dedim bi :))))Tam kapatıp yatacaktım yakaladın
Napiyon canım benim♥Birazdan
Yok be anniş eşimle film açıp izleyelim dedik daha yarısına gelmeden uyudu adam tek kaldım
Yok ayy ne uykusu yarasa oldum iyice geceleri cikiyorum
Annemle ilgileniyorum kızum 3. Hafta cuma günü askıyı kaldıracak inşallah ondan sonra serbestim inşallah sen ne yapıyorsun nasılsınNapiyon canım benim♥
HahahAynen öyle kuzum valla de yaa sende rahatla bizde yaz ya da ara inceldiği yerden kopsun
Kocama msj attığımda da amaaann inceldiği yerden kopsun yeter daa demiştim
Hayırlı geceler balım nasılsın? Mutfağı topladım uyumadan bi bekayım dedim
Aman zaten eşimlede iyice koptuk bilmiyorum.ne olacakBenim boşluğu dolduruyon desene bende oleydim halende oleyimde biraz ara verdik kkya evlen uğraşıyorum.
Romantizm gitti desene bende uyuz oluyom bazen o durumda ben pur dikkat izlerim ama oda uyir :)))Yok be anniş eşimle film açıp izleyelim dedik daha yarısına gelmeden uyudu adam tek kaldım
Tulpardan tavsiyeleri aldıktan sonra uyuyacağım
Olsun bence artıkınHahahKız senin cesaretine hayran kaldım ya valla 10 da 1 i bende olsa kapmıştım adamı
Romantizm gitti desene bende uyuz oluyom bazen o durumda ben pur dikkat izlerim ama oda uyir :)))Yok be anniş eşimle film açıp izleyelim dedik daha yarısına gelmeden uyudu adam tek kaldım
Aynı valla çocuklar iş güç. Sen de ne var ne yokIfadelerinizzi alim dedim bi :))))
Senide kendimi de kanser ettim yarın bu işe bir son veriyorum sözOlsun bence artıkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?