- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #46.481
Çekiyorlar bnişikayet ediyorlar
Ay inşallahhhhhhh hadi yaparsın sen arkandayız sıkıntı olursa ıslıııık de toplaşır gelirizİyi adamda kalmadı ki bu devirde inşallah bu adam hatırladığım kadar iyi birisi olarak kalmıştır valla bunu nikah masasına oturtursam sizin sayenizde olacak
Katılıyorum kaynasın kanlasın canlasındaha yeni evliyiz olur o kdr
başın sağolsın kuzucum olsun şansına kp çok iyi biriymiş :)
Allah razı olsun canlarBaşın sağolsun kuzum mekanı cennet olsun
Hadi inşallahİyi adamda kalmadı ki bu devirde inşallah bu adam hatırladığım kadar iyi birisi olarak kalmıştır valla bunu nikah masasına oturtursam sizin sayenizde olacak
Normalde uyku hastasıyımdır ıssız adaya düşsem yatak yorgan yastık alırımOlmaz öyle erken yap kahvaltınii bebisi aç bırakma annesin
Sıkıntı olursa çıkışta dövelim emre yiAy inşallahhhhhhh hadi yaparsın sen arkandayız sıkıntı olursa ıslıııık de toplaşır geliriz
Uykumda etiketlenmişim
DöverizSıkıntı olursa çıkışta dövelim emre yi
ay ilahi kız
Çoktan uyandım canım 23 nisan kutlamasına gittim geldim
Konuşurken utanmazsan eğer bence araTulparr -Adel- Blue_Peri PrensesAnnesi_ minik kalp0753 kızlar evdeyim babam gidince rahat rahat arayıp konuşacam şeytan diyor ki görüntülü ara whatsaptan şok geçirsin
Ara gi araaa ne olcekkkkiTulparr -Adel- Blue_Peri PrensesAnnesi_ minik kalp0753 kızlar evdeyim babam gidince rahat rahat arayıp konuşacam şeytan diyor ki görüntülü ara whatsaptan şok geçirsin
Tulparr -Adel- Blue_Peri PrensesAnnesi_ minik kalp0753 kızlar evdeyim babam gidince rahat rahat arayıp konuşacam şeytan diyor ki görüntülü ara whatsaptan şok geçirsin
Kız ben bunu normal arayım işletim biraz sonra merak ediyorsan whatsaptan arayım diyim açınca emre şok güzel olur benceKonuşurken utanmazsan eğer bence ara
Balım yüzümde makyaj var morarsam da belli olmaz hahahyok kız görüntülüye girme kızarırsın felan
Düşünsene bi ton kız ismi sayıyormuş bence sen vazgeçersin sonraKız ben bunu normal arayım işletim biraz sonra merak ediyorsan whatsaptan arayım diyim açınca emre şok güzel olur bence
Kız bide o benim en masum hallerini gördü hiç bilmiyo içimde manyak varAra gi araaa ne olcekkkki,ama asıl senin şu profili görse ödü bilmem nesine karışır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?