- 18 Mart 2019
- 805
- 1.264
- 33
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #46.701
34 yaşında benden 13 yaş büyük nereye gidelim dedi madoda anlaştık hem evimize yakın hemde zaman az ya kahve içecem ordaSözlestinizmi canım nerde görüşeceksiniz? Kac yaşındaydı emre bey
Teyzesinin prensesine laf yokTeşekkür ederim kuzum. Valla banada basıyo bazen bi kasvet bi uyku ama gündüz uyuyamıyorum hiç bide uyumaya kalksam kız uyutmaz biner tepeme :). Ohh ne iyi olur bahçe yazınya
Aynen benim herifte öyle demişti hızlı gonzalesDiyorum ki belki ben kötü biriyim belki sana zarar verecem sen beni tanımadan nasıl bu kadar hızlı olabiliyorsun. adam diyor ki ben senin duruşuna konuşmana hareketlerine aşık oldum sen kötü birisi olamazsın daha neler dedi kalaylarım çıktı resmenbi 13 yaş olayı da olunca aklıma sen geldin içimden dedim kaderimiz aynı mi acabaa bide dedi ya ben bekleyemem şudur budur
Balım bugün delirdim delirdim size yazacam sayfaya girmiyor yazamadım içimde patladı yemin ediyorumTamam tatlım hayırlısı olsun inşallah , kız bize haber et haa buluşunca çatlarızdaaa
Bırakmak zorunda kuzum izleyecem vallaAynen benim herifte öyle demişti hızlı gonzalesama sen alkolü bıraktığına emin olmadan ciddi bir adım atma sakın
Sen ne uyuyon çıkıyorda buda kendi uyur beni uyutmucak bak hele hem fitim benTeyzesinin prensesine laf yokuyuma kız sonra oramız buramız çıkıyor
Nerdeki mado kiz bizde adanadayiz gelip dikizleyelim34 yaşında benden 13 yaş büyük nereye gidelim dedi madoda anlaştık hem evimize yakın hemde zaman az ya kahve içecem orda
Aynen kuzum bırakmak zorunda yarın de işte alkolü bırakmazsan ben yokum deBırakmak zorunda kuzum izleyecem valla
Ayy demi yaa yan masalarına oturalım nasılsa tanımazlar
Aynen nerden tanıyacaklarAyy demi yaa yan masalarına oturalım nasılsa tanımazlar
Bu konuyu konuşacaz dedim zaten kesin çizgilerimi söyleyecem iç ama keyfi iç özel günlerde iç. Sıkılınca ölene kadar içme diyecemAynen kuzum bırakmak zorunda yarın de işte alkolü bırakmazsan ben yokum de
O delirme bendede oldu ama senin durumda daha vahim denk geldi şu kk tadilatıBalım bugün delirdim delirdim size yazacam sayfaya girmiyor yazamadım içimde patladı yemin ediyorummutlaka haber verecem
HahahahAyy demi yaa yan masalarına oturalım nasılsa tanımazlar
Ay hiç sorma çıldırttı beni biz böyle seviyoruz bakım yapmasınlarO delirme bendede oldu ama senin durumda daha vahim denk geldi şu kk tadilatı
Adını biliyorum beyefendinin adını biliyorum her çiftin yanına çaktırmadan oturur dinlerimHahahah
Türkmenbaşı Mado kızlar da siz beni nerden tanıyacaksınız
Yakana karanfil iliştirirsinHahahah
Türkmenbaşı Mado kızlar da siz beni nerden tanıyacaksınız
Yok kız annelere kıyamam yakın olsam prensese bile bakarım sen dinlen diyeSen ne uyuyon çıkıyorda buda kendi uyur beni uyutmucak bak hele. Kız uyu uyu sonra uyuyamıcan zatiii
Hahahah yerim seni yaAdını biliyorum beyefendinin adını biliyorum her çiftin yanına çaktırmadan oturur dinlerim
Almayıp pullayıp satıyorlar bize işteAy hiç sorma çıldırttı beni biz böyle seviyoruz bakım yapmasınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?