- 16 Ağustos 2013
- 2.241
- 11.089
- 408
- 32
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #46.661
Kuzum eşimle benim aramda da 13 yaş var bi sıkıntımız yok çok şükürBende öyle düşündüm sevdikten sonra yaş önemli olmaz ama içmesi iyi olmadı
Oluyor deli oldum bugün yazdığım msjlar gitmeyinceValla kız bende bir hevesle gittim niye kepenkler kapalı diyorum sonradan düştü jetonya kadinlar kulübünde bugün güncelleme varmış heralde sizdede öyle oluyormu giremiyorum
Iyi olmadı bu canım ya ne desek bilemedim nede sevinmiştim napacaksın pekiYani sarhoşken insana cesaret gelir tamam ama ayık kafayla dese kalbimi çalmıştı yani. İçtiğini duyunca ikilemde kaldım
Yarın konuşun bakalım belki felekten bir gece çaldı mutluluk heyecan panik hepsi karışmıştır iyice konuş yarın peşin hüküm vermeYani sarhoşken insana cesaret gelir tamam ama ayık kafayla dese kalbimi çalmıştı yani. İçtiğini duyunca ikilemde kaldım
Sevgi saygı olduktan sonra yaş önemli değil zaten. Ne güzel rabbim daim etsin kuzumKuzum eşimle benim aramda da 13 yaş var bi sıkıntımız yok çok şükür
Valla balım manda yazdıklarımı unuttum bile ben o gazla bende yürüdüm çünkü ama inşallah sarhoştum hatırlamıyorum olayı olmaz valla gerildimIyi olmadı bu canım ya ne desek bilemedim nede sevinmiştim napacaksın peki
Yok artık inşallah canım öyle derse ağzının ortasına bidene vurValla balım manda yazdıklarımı unuttum bile ben o gazla bende yürüdüm çünkü ama inşallah sarhoştum hatırlamıyorum olayı olmaz valla gerildim
Olmaz olmaz yalan o sarhoşken yapılanın hatırlanmamasıValla balım manda yazdıklarımı unuttum bile ben o gazla bende yürüdüm çünkü ama inşallah sarhoştum hatırlamıyorum olayı olmaz valla gerildim
Bugün senin gelişine içtim iyiki geldin hayatıma artık asla bırakmam seni falan bisürü şey dedi inşallah uyanınca da bu kafada olurYarın konuşun bakalım belki felekten bir gece çaldı mutluluk heyecan panik hepsi karışmıştır iyice konuş yarın peşin hüküm verme
Kız valla saniyesinde soğur engellerimYok artık inşallah canım öyle derse ağzının ortasına bidene vur
Zıkkım ic diyeydinBugün senin gelişine içtim iyiki geldin hayatıma artık asla bırakmam seni falan bisürü şey dedi inşallah uyanınca da bu kafada olur
Bak dediğim herşey çıkıyor sen korkma hergün içen insan anlaşılır kuzum sürekli görüyor annen baban anlardı onlarBugün senin gelişine içtim iyiki geldin hayatıma artık asla bırakmam seni falan bisürü şey dedi inşallah uyanınca da bu kafada olur
Kız ben ordayken de 6 tane almıştı tek mi içeceksin bunları demiştim hatta. Gece gelip bidaha almış. Ben ona az önce uyu sen artık ama canım sıkıldı benim dedim canın sıkılmasın hayır zamanla düzelir dedi bu alkol olayı galiba sürekli içiyorBak dediğim herşey çıkıyor sen korkma hergün içen insan anlaşılır kuzum sürekli görüyor annen baban anlardı onlar
Dimi ya ne içiyosun ya tamam içte 2-3 tane iç 10 tane nedir ya ölürüm ben onu içsemZıkkım ic diyeydinmadem gelişime bise yapcan diyeydin ki şükür namazı kıl be adam
Kız 5 senedir adamı mahvetmişsinKız ben ordayken de 6 tane almıştı tek mi içeceksin bunları demiştim hatta. Gece gelip bidaha almış. Ben ona az önce uyu sen artık ama canım sıkıldı benim dedim canın sıkılmasın hayır zamanla düzelir dedi bu alkol olayı galiba sürekli içiyor
Fazlada iciyo aynen. Ama alışmış bünye baksana o kadar içtiğine göre. Güzel karar ver pisman olma kuzumDimi ya ne içiyosun ya tamam içte 2-3 tane iç 10 tane nedir ya ölürüm ben onu içsem
Sinek küçük ama mide bulandırıyor bide bende adamdan gaz aldım yürüdüm baya allahım inşallah rezil olmamKız 5 senedir adamı mahvetmişsinondan içiyordur sen girince hayatına bırakır inşallah deneyin bakalım bir
Kuzum sana açıkça söylimmi hem yas var tamam önemli olmuyor bazen ama bazense olabiliyor vebununla beraber içmesi var gece hayatı olabilir çok iyi araştırıp takiplemen lazım ve yok öyle 5 yıl bekledimdi falan istese bulurdu saf olma ve okadar zamanda da illa birileri olmuştur hayatında ne beklemesi,ve senden ilk adım görünce elinde tutmakta isteyebilir o yasa geldiği için yoksa benim inanasım gelmedi bekleme olayına. Yatmadan 10. Alkolden bahsetmissin bu çok dikkat edilmesi gereken bişey öyle hoşlandım ne olursa olsun deyip kendini atacagın biri olmasın lütfen düşün tanı tart ve ölç alttan. Kusura bakma kırcak bişey yazdıysam..Yani sarhoşken insana cesaret gelir tamam ama ayık kafayla dese kalbimi çalmıştı yani. İçtiğini duyunca ikilemde kaldım
Ya bırakacak ya bırakacak ben kabul etmem ki bu şekildeFazlada iciyo aynen. Ama alışmış bünye baksana o kadar içtiğine göre. Güzel karar ver pisman olma kuzum
Ne dedin Allah içinSinek küçük ama mide bulandırıyor bide bende adamdan gaz aldım yürüdüm baya allahım inşallah rezil olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?