- 18 Mart 2019
- 805
- 1.264
- 33
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #46.721
Tamam kızlar operasyon 007Kutsal Bond başlasın ipucu karanfilYakana karanfil iliştirirsin
Okadannnn vahim yaniii ahahaaaYok kız annelere kıyamam yakın olsam prensese bile bakarım sen dinlen diyegeçen hastane sonrası yürüyelim dedik ben bildiğin gözü kapalı yürüdüm ya daha nasıl anlatayım bacım derdimi
Yeme beni kocişkom napar bensizHahahah yerim seni ya
Hahahah anlaşıldı tamammmTamam kızlar operasyon 007Kutsal Bond başlasın ipucu karanfil
Kodadı değil mi oTamam kızlar operasyon 007Kutsal Bond başlasın ipucu karanfil
Kız kendine koca yaptın kk sayesinde banada yapacaksın bu bir yetenek olmalııYeme beni kocişkom napar bensizkendi esprimden midem kalktı
Çöpçatanlık sitesi açacam yakındaKız kendine koca yaptın kk sayesinde banada yapacaksın bu bir yetenek olmalıı
001Kk BondHahahah anlaşıldı tamammmama 007 değil kiz adanalıyık bizz 001 olsun
Kız karanfil dedinde ne geldi aklıma ben ilk tane karanfil aşerdim kıza gece yaaaTamam kızlar operasyon 007Kutsal Bond başlasın ipucu karanfil
Gel sana izdivaç programı açalımÇöpçatanlık sitesi açacam yakında
Hahah bulabildiniz miKız karanfil dedinde ne geldi aklıma ben ilk tane karanfil aşerdim kıza gece yaaa
Ama nasıl geliyordu burnuma yattığım yerde karanfil koklatıyorlar sanki sağolsun gitti aldı geldi :) millet güzel şeyler aşerer bende karanfilHahah bulabildiniz mi
2 tanesi patlamis cikmis. bitaneside patlamak uzere cnmOy balım kolay gelsin patlamadı mı hiç
Haha bu iyiydi001Kk Bond
Canım benim ya şuan kendiyle cebelleşiyordur inşallah bunu patlayınca rahatlar biraz2 tanesi patlamis cikmis. bitaneside patlamak uzere cnm
Beklerim komsum olmani isterim gülüm.Ne kadar güzel napsam orayamı tasınsam
insallah kuzum. sen nasilsin bebis nasilCanım benim ya şuan kendiyle cebelleşiyordur inşallah bunu patlayınca rahatlar biraz
Ah ahh keşkeeeBeklerim komsum olmani isterim gülüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?