- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #46.681
Ellerine sağlık bebeğimİyi uyu uyu sende bebişte büyüyün. Napim balım biraz burda takıldım sonra giriştim temizliğe
Tabiki canım 5 yıl beklemişse bireylerden vazgeçmesi lazımYa bırakacak ya bırakacak ben kabul etmem ki bu şekilde
Aynen kuzumOluyor deli oldum bugün yazdığım msjlar gitmeyince
Balım olmuş zaten hayatında biri bekledim derken benim onda numaram sosyal medyam hiçbirşey yoktu adam zaten izmire gitti 4 yıl. Seni unutamadım anlamında dedi onu. Yaşa takılmadım ama gece hayatı yok bizim marketten saat 5-6 gibi bazen gelir bira alır çerez alır tek başına evde içer bugün olduğu gibi. Zamanla düzelir diyor bakacam düzelme var mı yok mu ona göre hareket edecem izleyecem yani bakalım neler olacakKuzum sana açıkça söylimmi hem yas var tamam önemli olmuyor bazen ama bazense olabiliyor vebununla beraber içmesi var gece hayatı olabilir çok iyi araştırıp takiplemen lazım ve yok öyle 5 yıl bekledimdi falan istese bulurdu saf olma ve okadar zamanda da illa birileri olmuştur hayatında ne beklemesi,ve senden ilk adım görünce elinde tutmakta isteyebilir o yasa geldiği için yoksa benim inanasım gelmedi bekleme olayına. Yatmadan 10. Alkolden bahsetmissin bu çok dikkat edilmesi gereken bişey öyle hoşlandım ne olursa olsun deyip kendini atacagın biri olmasın lütfen düşün tanı tart ve ölç alttan. Kusura bakma kırcak bişey yazdıysam..
Aynen öyle bence de ki yapar bilmiyorum ama sanki çocuk samimi gibi geldi bana kutsallın annesi babası falanda seviyor çocuğu ya ondan galiba öyle geldi bana inşallah hayırlısı olsun haklarındaTabiki canım 5 yıl beklemişse bireylerden vazgeçmesi lazım
Hoşlandım seni ilk gördüğümde dedim sürpriz gibi geldin hayatıma dedim yaaa neler dedim allahımmmmmNe dedin Allah için
Yani yapsın öyle öyle kuru kuru 5 yıl bekledim demek değil. Annesi babası taniyosa sorun yok pek ama yinede iyi tanımalılar belli olmuyo bazen insanlar. Inşallah hayırlısı neyse o olsunAynen öyle bence de ki yapar bilmiyorum ama sanki çocuk samimi gibi geldi bana kutsallın annesi babası falanda seviyor çocuğu ya ondan galiba öyle geldi bana inşallah hayırlısı olsun haklarında
Oooo sen baya patlatmışsınnn kızzzHoşlandım seni ilk gördüğümde dedim sürpriz gibi geldin hayatıma dedim yaaa neler dedim allahımmmmm
Yaa canım benimHoşlandım seni ilk gördüğümde dedim sürpriz gibi geldin hayatıma dedim yaaa neler dedim allahımmmmm
Yaa sen onu gör bide nası güzel şeyler söyledi uçurdu resmen beni de çakılmam inşallahOooo sen baya patlatmışsınnn kızzz
Tamam kuzum ben öyle sandım sen yine bak iyice tanı alttan alttan incele ,asla yanlışa düşmeni istemem sen daha iyi gözlemlersin yakınında olunca.Balım olmuş zaten hayatında biri bekledim derken benim onda numaram sosyal medyam hiçbirşey yoktu adam zaten izmire gitti 4 yıl. Seni unutamadım anlamında dedi onu. Yaşa takılmadım ama gece hayatı yok bizim marketten saat 5-6 gibi bazen gelir bira alır çerez alır tek başına evde içer bugün olduğu gibi. Zamanla düzelir diyor bakacam düzelme var mı yok mu ona göre hareket edecem izleyecem yani bakalım neler olacak
Dimi iyi yönünden bakım daha 1 gün oldu yarın giyinip süslenip buluşim hareketlerine bakım konuşmasına bakım deneyim biraz zaten zorla alacam diye birşey yok yani izleyim adamıYaa canım benim ❤ hayırlısı olsun hakkınızda bence bir deneyin bakalım bırakır bence alkolü tek içiyorsa sıkıntı etme bırakır ama arkadaş çevresi olsaydı sıkıntı olurdu kendisi istese çevresi bırakmazdı tek olunca bırakması kolay olur
Amann sen içinden geleni yaptın nerden bilecektin böyle olacağını baktın aklina yatmadı yan çiziyor vazgeçmesi kolay olur aklında kalmaz sonuçta paylaşılan bir sey yok bence pisman olma iyi yada kötü. İcmesi kötüymüş iste ama yaYaa sen onu gör bide nası güzel şeyler söyledi uçurdu resmen beni de çakılmam inşallah
Balım ben çok takıntılıyım altından üstünden girerim onun merak etme senTamam kuzum ben öyle sandım sen yine bak iyice tanı alttan alttan incele ,asla yanlışa düşmeni istemem sen daha iyi gözlemlersin yakınında olunca.
Yarın ilk buluşma ölçecem bakalım ne kadar ciddi nr kadar samimi anlaşılır davranışındanAmann sen içinden geleni yaptın nerden bilecektin böyle olacağını baktın aklina yatmadı yan çiziyor vazgeçmesi kolay olur aklında kalmaz sonuçta paylaşılan bir sey yok bence pisman olma iyi yada kötü. İcmesi kötüymüş iste ama ya
Aynen öyle kuzum daha bir gün bile olmadı umutsuzluğa kapılma diyorum ya çevresi yok gece hayatı yok belkide o yüzden içiyor evde içenden korkmam ben o yüzden inanıyorum bırakır denemeden bilemezsinDimi iyi yönünden bakım daha 1 gün oldu yarın giyinip süslenip buluşim hareketlerine bakım konuşmasına bakım deneyim biraz zaten zorla alacam diye birşey yok yani izleyim adamı
Teşekkür ederim kuzumEllerine sağlık bebeğimvalla havalar düzelse bende temizlik yapıp bahçeye geçecem oturmak için salonda kapalı kaldık ondan da uyku fazla basıyor
Sözlestinizmi canım nerde görüşeceksiniz? Kac yaşındaydı emre beyYarın ilk buluşma ölçecem bakalım ne kadar ciddi nr kadar samimi anlaşılır davranışından
Diyorum ki belki ben kötü biriyim belki sana zarar verecem sen beni tanımadan nasıl bu kadar hızlı olabiliyorsun. adam diyor ki ben senin duruşuna konuşmana hareketlerine aşık oldum sen kötü birisi olamazsın daha neler dedi kalaylarım çıktı resmenAynen öyle kuzum daha bir gün bile olmadı umutsuzluğa kapılma diyorum ya çevresi yok gece hayatı yok belkide o yüzden içiyor evde içenden korkmam ben o yüzden inanıyorum bırakır denemeden bilemezsin ☺
Tamam tatlım hayırlısı olsun inşallah , kız bize haber et haa buluşunca çatlarızdaaaBalım ben çok takıntılıyım altından üstünden girerim onun merak etme sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?