Balım olmuş zaten hayatında biri bekledim derken benim onda numaram sosyal medyam hiçbirşey yoktu adam zaten izmire gitti 4 yıl. Seni unutamadım anlamında dedi onu. Yaşa takılmadım ama gece hayatı yok bizim marketten saat 5-6 gibi bazen gelir bira alır çerez alır tek başına evde içer bugün olduğu gibi. Zamanla düzelir diyor bakacam düzelme var mı yok mu ona göre hareket edecem izleyecem yani bakalım neler olacak

Aynen öyle bence de ki yapar bilmiyorum ama sanki çocuk samimi gibi geldi bana kutsallın annesi babası falanda seviyor çocuğu ya ondan galiba öyle geldi bana inşallah hayırlısı olsun haklarında
Yani yapsın öyle öyle kuru kuru 5 yıl bekledim demek değil. Annesi babası taniyosa sorun yok pek ama yinede iyi tanımalılar belli olmuyo bazen insanlar. Inşallah hayırlısı neyse o olsun

Hoşlandım seni ilk gördüğümde dedim sürpriz gibi geldin hayatıma dedim yaaa neler dedim allahımmmmm
Yaa canım benim hayırlısı olsun hakkınızda bence bir deneyin bakalım bırakır bence alkolü tek içiyorsa sıkıntı etme bırakır ama arkadaş çevresi olsaydı sıkıntı olurdu kendisi istese çevresi bırakmazdı tek olunca bırakması kolay olur

Tamam kuzum ben öyle sandım sen yine bak iyice tanı alttan alttan incele ,asla yanlışa düşmeni istemem sen daha iyi gözlemlersin yakınında olunca.

Dimi iyi yönünden bakım daha 1 gün oldu yarın giyinip süslenip buluşim hareketlerine bakım konuşmasına bakım deneyim biraz zaten zorla alacam diye birşey yok yani izleyim adamı

Yaa sen onu gör bide nası güzel şeyler söyledi uçurdu resmen beni de çakılmam inşallah
Amann sen içinden geleni yaptın nerden bilecektin böyle olacağını baktın aklina yatmadı yan çiziyor vazgeçmesi kolay olur aklında kalmaz sonuçta paylaşılan bir sey yok bence pisman olma iyi yada kötü. İcmesi kötüymüş iste ama ya

Yarın ilk buluşma ölçecem bakalım ne kadar ciddi nr kadar samimi anlaşılır davranışından

Dimi iyi yönünden bakım daha 1 gün oldu yarın giyinip süslenip buluşim hareketlerine bakım konuşmasına bakım deneyim biraz zaten zorla alacam diye birşey yok yani izleyim adamı
Aynen öyle kuzum daha bir gün bile olmadı umutsuzluğa kapılma diyorum ya çevresi yok gece hayatı yok belkide o yüzden içiyor evde içenden korkmam ben o yüzden inanıyorum bırakır denemeden bilemezsin

Ellerine sağlık bebeğim valla havalar düzelse bende temizlik yapıp bahçeye geçecem oturmak için salonda kapalı kaldık ondan da uyku fazla basıyor
Teşekkür ederim kuzum . Valla banada basıyo bazen bi kasvet bi uyku ama gündüz uyuyamıyorum hiç bide uyumaya kalksam kız uyutmaz biner tepeme :). Ohh ne iyi olur bahçe yazınya

Aynen öyle kuzum daha bir gün bile olmadı umutsuzluğa kapılma diyorum ya çevresi yok gece hayatı yok belkide o yüzden içiyor evde içenden korkmam ben o yüzden inanıyorum bırakır denemeden bilemezsin ☺
Diyorum ki belki ben kötü biriyim belki sana zarar verecem sen beni tanımadan nasıl bu kadar hızlı olabiliyorsun. adam diyor ki ben senin duruşuna konuşmana hareketlerine aşık oldum sen kötü birisi olamazsın daha neler dedi kalaylarım çıktı resmen bi 13 yaş olayı da olunca aklıma sen geldin içimden dedim kaderimiz aynı mi acabaa bide dedi ya ben bekleyemem şudur budur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…