- 18 Mart 2019
- 805
- 1.264
- 33
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #46.841
Aradım açık açık da dedim numaranı annemden çaldım diye inanılmaz olumlu tepki aldımKaçırmışım sen birini arayacaktın aradın mı?
Banana me. . Ben heryerdwyum unutmaHıı gördüm delü napsa yerüü boşver :))
Başımın belası bi buradan eksiktin simdi olduBanana me. . Ben heryerdwyum unutma
Hakkımda konuşuyorsun hissedip geliyorumBaşımın belası bi buradan eksiktin simdi oldu
Gelmiyorsun ucuyorsun Cüneyt gibiiHakkımda konuşuyorsun hissedip geliyorum
Çok iyi ya hadi hayırlısı bakalım inşallah daha güzel haberlerini de alırızAradım açık açık da dedim numaranı annemden çaldım diye inanılmaz olumlu tepki aldım
Bnde bugün kahvaltılik var babam geliyo bni almaya malum kız kardeşim evlenecek hazırlık yapiliyo kuzum o yüzden anca isim bitti çay sofrası sende ne var ne yokTulparr KutsalI @adel8893 @Reyyan__ @Rumeysa___ Blue_Peri @balbocuuu @minik kalp0753 PrensesAnnesi_ @kahvesevmemben Sadecebirisiyim ne ediyonuz yemekde ne var kızlar.
Hayırlı olsun kuzum mutlu mesut olsunlar bende ıspanak koycam hemen suourcem abar topar evi gelmedwn adamlar.Bnde bugün kahvaltılik var babam geliyo bni almaya malum kız kardeşim evlenecek hazırlık yapiliyo kuzum o yüzden anca isim bitti çay sofrası sende ne var ne yok
Sağol kuzuma Allah razı olsunHayırlı olsun kuzum mutlu mesut olsunlar bende ıspanak koycam hemen suourcem abar topar evi gelmedwn adamlar.
Çok çok amin balımÇok iyi ya hadi hayırlısı bakalım inşallah daha güzel haberlerini de alırız❤
Teşekkür ederim kuzum.Sağol kuzuma Allah razı olsun ☺sana da kolay gelsin bitanem
Ee naptınız sevgili misiniz şimdiAyyy inşallah çok amin annemi eve bıraktı kolileri de getirdi şapşal ya
Ay aynı anda yazmışız
Valla bende bişe anlamadım ki kuzum ilanı aşk oldu dün biliyosun galiba teklif etmeyecek direk olacaz yani. Bana diyo ki 5 yıl beklettin hadi evleneydim yuvamı yıkardım heralde senin için diyoEe naptınız sevgili misiniz şimdi
Oha sende deseydin o zaman ben sana dönmezdim diyeValla bende bişe anlamadım ki kuzum ilanı aşk oldu dün biliyosun galiba teklif etmeyecek direk olacaz yani. Bana diyo ki 5 yıl beklettin hadi evleneydim yuvamı yıkardım heralde senin için diyo
Neee ben şok suan kız.Valla bende bişe anlamadım ki kuzum ilanı aşk oldu dün biliyosun galiba teklif etmeyecek direk olacaz yani. Bana diyo ki 5 yıl beklettin hadi evleneydim yuvamı yıkardım heralde senin için diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?