- 16 Ağustos 2013
- 2.241
- 11.089
- 408
- 32
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #46.861
Niye kuzuumYalniz hissediyordu
Oha sende deseydin o zaman ben sana dönmezdim diye
Kızlar zaten dedim evli misin değil mısın diye emin olmadan adım atmadım diyeNeee ben şok suan kız.
Bugün biraz nasıl geçti bilemedim karmaşıklardayim uzandim bekkiyom eşimi :) sen napiyon balım.Niye kuzuum
Deseydin KK da bi tulparr var öğretmenim o diyrKızlar zaten dedim evli misin değil mısın diye emin olmadan adım atmadım diyefenaa diyor bana
Sen en iyisini ettin evli olsa idi direk itibat kesilirdi eyw derdin ama kader nasip işte.Kızlar zaten dedim evli misin değil mısın diye emin olmadan adım atmadım diyefenaa diyor bana
Bende sabah kalk kahvaltı yap anneye git yemek çarşı bulaşık falan eve gel bulaşık yemek çiçekBugün biraz nasıl geçti bilemedim karmaşıklardayim uzandim bekkiyom eşimi :) sen napiyon balım.
Hahah canım öğretmenim valla sen olmasan bu aşamaya gelemezdim ben gururumdan meğersem adam aramamı bekliyormuş valla süpersin kızzDeseydin KK da bi tulparr var öğretmenim o diyr
Tabi canım suratına bakmazdım ama çok şükür değilSen en iyisini ettin evli olsa idi direk itibat kesilirdi eyw derdin ama kader nasip işte.
Tabi kız Aşkım Kapışmak kimmiş benim yanımdaHahah canım öğretmenim valla sen olmasan bu aşamaya gelemezdim ben gururumdan meğersem adam aramamı bekliyormuş valla süpersin kızz❤
Sen bir harikasın valla mükemmelsin benide evlendireceksinTabi kız Aşkım Kapışmak kimmiş benim yanımda
kiz her carsamba birinin evonde olur kuran sohbet yemek cay Hatme oturulur.Ne güzel sohbette yemekmi yiyorsunuz kizzdüşün bakalim bulursun o zamana
napiyon cadiiHıı gördüm delü napsa yerüü boşver :))
Aaa sendmei çiçek besliyon bende balkona ektim hep.saksilara kapali balkon ama epey güneş alan yer bakalim cesit ektim nasil olcak.Bende sabah kalk kahvaltı yap anneye git yemek çarşı bulaşık falan eve gel bulaşık yemek çiçeköyle yoruldum
İnşallahSen bir harikasın valla mükemmelsin benide evlendireceksin❤
Benim ev bahçeli ya hem bahçe hem balkon çiçek dolu geçen herkes gelinin bahçesine bak maşallah diye geçiyorkiz her carsamba birinin evonde olur kuran sohbet yemek cay Hatme oturulur.
napiyon cadii
Aaa sendmei çiçek besliyon bende balkona ektim hep.saksilara kapali balkon ama epey güneş alan yer bakalim cesit ektim nasil olcak.
Ben de kendimle ugrasmakdan sohbelerinizinkaciriyom ne oldu me etti ama tulpar sagolsun bos borakmadi seni gaza getirdi yoksam hergun yakandaydim :))) sabirsizliklabizde bekliyordukk.Tabi canım suratına bakmazdım ama çok şükür değil
Yaa bemde bahce olsa ekerim kendime ait guller falan ev cicekleri ektim artık tutarsa atarim sana.Benim ev bahçeli ya hem bahçe hem balkon çiçek dolu geçen herkes gelinin bahçesine bak maşallah diye geçiyor
Kız benim gibisini bulmuş kaçırır mi ama bir aya istemem ben bizimkiler sıçar ağzıma önce dershaneye yazılım sonra nişanİnşallahzaten bir aya kadar nişan yapar bu adam
Benim tlf dan atılsa açıklarında atardım ama tlfdan atamıyorum benYaa bemde bahce olsa ekerim kendime ait guller falan ev cicekleri ektim artık tutarsa atarim sana.
Kız tulpar olmasa ben yerimde sayıyordum harika biri ya oBen de kendimle ugrasmakdan sohbelerinizinkaciriyom ne oldu me etti ama tulpar sagolsun bos borakmadi seni gaza getirdi yoksam hergun yakandaydim :))) sabirsizliklabizde bekliyordukk.
Vvvaaayy hadi bakalımmmm bizim gibi hızlısınız sizKız benim gibisini bulmuş kaçırır mi ama bir aya istemem ben bizimkiler sıçar ağzıma önce dershaneye yazılım sonra nişanbugün sordum kardeşin var mı diye yok tek çocuğum dedi aa ne güzel görümce sorunum yokmuş falan dedim baya güldük aynen hiç yok dedi
Biyerlerim kalktıKız tulpar olmasa ben yerimde sayıyordum harika biri ya obana arattırdı çocuğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?