Kızım dün bir bugün iki ne oldun derler adama sabırlı ol azıcık kaynamasın kanın bekle azıcık
Kız benim ortam yoktur ya çok severim yada nefret ederim hastalık düzeyindeyim bu konuda ilk gün zaten bipolar olduğumu söyledim ona ortamın olmadığını da söyledim oda hatta ya siyah ya beyaz yani dedi evet dedim bende beşiktaşa aşığım dedi hatta şimdi noldu anlamadım ben sıkıldı mi acaba noldu yani

Kız belki canı sıkkın belki başka bişe neden en kötüyü düşünüyorsun

Aynen öyle kuzum belki misafir vardı evde müsait olmaya bilir belki annesi bilmiyordur yanında konuşamamıştır
Yok aşkım evde tekti hatta yeni girmişti eve çok yoruldum bugün falan demişti eve girdi zaten kayboldu whatsapa falan girmedi. Ya düşünüyorum hadi duş alsın keyif yapsın ama o kadar saat sürmez ya

Dimi kuzum ay ben salağım hep bu hatayı yapıyorum hiç naz yapmıyorum onlarda öküz oluyor
olur ole biz kadiar daha ince ve sabırsısiz ama hem elin onda hemde normal aşırı düşme.
Benim sohbetim açmaz burayı canım çok dertliyim ben be burdaki ablalar topa tutar kazığa oturtur gözlerimden kolye kulaklarımdan halhal yapar
Sen gel gel biz her derdide dinleriz biz dertte dinkiyoz zatin burda birbirimizi taniyarak :)

Yazmaktan yoruldum aslında
Eşimle çok büyük sorunlarımız oldu. Tam her şey düzeldi derken ben hep eskiye gidiyorum
Mutlu değilim yüzüm gülmüyo ama bi evladım var ne yapcam bilmiyorum
Bugün annesiyle de kapıştık
Madem ayrılcan o zaman çocuğu bırak git dedi bana kadın ne deyim ki daha fazla konuşup onların çirkefliklerine bulaşmak istemedim

Bak canim eskide ne yaşadın bilemem ama bende cok sey yaşadım ve benimde tam tersi eşim eskileri acıyor annesiyle ailemle sorunlari beynimi bitirdi gecen hafta en sinda bizde ayrilcaktik kararliydim duzeldi suan kolay degil eger esinle aran iyiyse ilgiliyse sana da cocgunada acma derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…