- 18 Mart 2019
- 805
- 1.264
- 33
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #47.041
Ben onu ilk başta yapmadım işte keşke yapsaydım neyse artık şimdiden itibaren yaparımsana geçen dedigimde bu artik geri çekil azcık boraz agirdan al o düşsün üzerine ozlesin merak etsin.
Ben de tv kuzu oylama umit kestim ben.
Kızım dün bir bugün iki ne oldun derler adama sabırlı ol azıcık kaynamasın kanın bekle azıcıkKız senin eşin senin gibiymiş ayak uydurmuşsunuz birbirinize her yaşı büyük öyle olmuyor ki emreye söyledim ben bunu sen alınma
Geç olsun güç olmasınBen onu ilk başta yapmadım işte keşke yapsaydım neyse artık şimdiden itibaren yaparım
Kız benim ortam yoktur ya çok severim yada nefret ederim hastalık düzeyindeyim bu konuda ilk gün zaten bipolar olduğumu söyledim ona ortamın olmadığını da söyledim oda hatta ya siyah ya beyaz yani dedi evet dedim bende beşiktaşa aşığım dedi hatta şimdi noldu anlamadım ben sıkıldı mi acaba noldu yaniKızım dün bir bugün iki ne oldun derler adama sabırlı ol azıcık kaynamasın kanın bekle azıcık
başka zamana artık gülümBende ümidimi kestim kuzum valla olmadı yinee
Kplay gelsin canım neler yaptigimiz suan soyluyoz hayırdır niye buruk.Vuu neler kaynatiyorsunuz bakalım? Ben not gireceğim birazdan içim buruk biraz
Kız belki canı sıkkın belki başka bişe neden en kötüyü düşünüyorsunKız benim ortam yoktur ya çok severim yada nefret ederim hastalık düzeyindeyim bu konuda ilk gün zaten bipolar olduğumu söyledim ona ortamın olmadığını da söyledim oda hatta ya siyah ya beyaz yani dedi evet dedim bende beşiktaşa aşığım dedi hatta şimdi noldu anlamadım ben sıkıldı mi acaba noldu yani
Sen sabırlı ol birakmada hemen olur böle seyler ama naza cek biraz kadin olarak ilgi gormen gerektigini anlasin.Ben onu ilk başta yapmadım işte keşke yapsaydım neyse artık şimdiden itibaren yaparım
Aynen hayırlısı kuzumbaşka zamana artık gülüm
Kplay gelsin canım neler yaptigimiz suan soyluyoz hayırdır niye buruk.
Buda benim kötü huyum işte ufak şeyler de olsa hemen alınıyorum hemen paranoya yapıyorum kinleniyorum. Daha yeni dimi biraz daha relaks olmam lazımKız belki canı sıkkın belki başka bişe neden en kötüyü düşünüyorsun
Dimi kuzum ay ben salağım hep bu hatayı yapıyorum hiç naz yapmıyorum onlarda öküz oluyorSen sabırlı ol birakmada hemen olur böle seyler ama naza cek biraz kadin olarak ilgi gormen gerektigini anlasin.
Aynen öyle kuzum belki misafir vardı evde müsait olmaya bilir belki annesi bilmiyordur yanında konuşamamıştırBuda benim kötü huyum işte ufak şeyler de olsa hemen alınıyorum hemen paranoya yapıyorum kinleniyorum. Daha yeni dimi biraz daha relaks olmam lazım
Benim sohbetim açmaz burayı canım çok dertliyim ben be burdaki ablalar topa tutar kazığa oturtur gözlerimden kolye kulaklarımdan halhal yapar_Phantom-Opera_ sohbete buyur canoo
Yok aşkım evde tekti hatta yeni girmişti eve çok yoruldum bugün falan demişti eve girdi zaten kayboldu whatsapa falan girmedi. Ya düşünüyorum hadi duş alsın keyif yapsın ama o kadar saat sürmez yaAynen öyle kuzum belki misafir vardı evde müsait olmaya bilir belki annesi bilmiyordur yanında konuşamamıştır
İşte iş var diye içim burukKplay gelsin canım neler yaptigimiz suan soyluyoz hayırdır niye buruk.
olur ole biz kadiar daha ince ve sabırsısiz ama hem elin onda hemde normal aşırı düşme.Dimi kuzum ay ben salağım hep bu hatayı yapıyorum hiç naz yapmıyorum onlarda öküz oluyor
Sen gel gel biz her derdide dinleriz biz dertte dinkiyoz zatin burda birbirimizi taniyarak :)Benim sohbetim açmaz burayı canım çok dertliyim ben be burdaki ablalar topa tutar kazığa oturtur gözlerimden kolye kulaklarımdan halhal yapar
Okulda mi işler bitmezki evde işte seninde zor ya.İşte iş var diye içim buruk
Yazıyım mı o zaman kendimiolur ole biz kadiar daha ince ve sabırsısiz ama hem elin onda hemde normal aşırı düşme.
Sen gel gel biz her derdide dinleriz biz dertte dinkiyoz zatin burda birbirimizi taniyarak :)
Bak canim eskide ne yaşadın bilemem ama bende cok sey yaşadım ve benimde tam tersi eşim eskileri acıyor annesiyle ailemle sorunlari beynimi bitirdi gecen hafta en sinda bizde ayrilcaktik kararliydim duzeldi suan kolay degil eger esinle aran iyiyse ilgiliyse sana da cocgunada acma derimYazmaktan yoruldum aslında
Eşimle çok büyük sorunlarımız oldu. Tam her şey düzeldi derken ben hep eskiye gidiyorum
Mutlu değilim yüzüm gülmüyo ama bi evladım var ne yapcam bilmiyorum
Bugün annesiyle de kapıştık
Madem ayrılcan o zaman çocuğu bırak git dedi bana kadın ne deyim ki daha fazla konuşup onların çirkefliklerine bulaşmak istemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?