- 16 Ağustos 2013
- 2.241
- 11.089
- 408
- 32
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #47.221
Kız toplamak yerleştirmekten daha zor emin ol taşıdıktan sonra yavaş yavaş oturur düzen toplamak mahvediyor insanıAyy sende harap oldun balım iki evle uğraşmak zor neyse az kaldı işimiz bende evin çoğunu koliledim diğer ecin temizliği de bitti dün bugünde kalanları kolilicem de iş bunları diğer evde geri yerleştirmek ölmek istiyorum
Bana yerleştirmek zor geliyor özellikle mutfak çok sıkıntılı yaKız toplamak yerleştirmekten daha zor emin ol taşıdıktan sonra yavaş yavaş oturur düzen toplamak mahvediyor insanı
Yok kız kolilemek daha beter yerleştirmek yavaş yavaş olur toplamak bir anda oluyor çünküBana yerleştirmek zor geliyor özellikle mutfak çok sıkıntılı ya
Aşkım toplamak yine eğlenceli ama herşeyi yerine yerleştirmek benim ruhumu sıkıyor bide mutfak eşyaları baştan sona yıkanacak yerleştirilecek düşündükçe ruhum sıkılıyorYok kız kolilemek daha beter yerleştirmek yavaş yavaş olur toplamak bir anda oluyor çünkü
Yok mu makina at hepsini eğer yoksa Allah yardım etsinAşkım toplamak yine eğlenceli ama herşeyi yerine yerleştirmek benim ruhumu sıkıyor bide mutfak eşyaları baştan sona yıkanacak yerleştirilecek düşündükçe ruhum sıkılıyor
Kız varda birsürü tencere tava kap kaçak var onlar girmiyor işteYok mu makina at hepsini eğer yoksa Allah yardım etsin
Aman onlar kolay kuzum bardak çatal bıçak zor yıka yıka bitmezKız varda birsürü tencere tava kap kaçak var onlar girmiyor işte
Amin kuzum amiiiinişte canım hayat değişti devir değişti allah büyük iyi insanlar çıkarsınlar karışımıza
Ablam şanslı valla oh üniversitedeyken o biz taşınıyoruz iteledi herşeyi baya şuanda herşey zor geliyor banaAman onlar kolay kuzum bardak çatal bıçak zor yıka yıka bitmez
Öldür bacımAblam şanslı valla oh üniversitedeyken o biz taşınıyoruz iteledi herşeyi baya şuanda herşey zor geliyor banaemreye de sinir oluyorum ya boğazını sıkıp öldüresim var
Allahımyaaa gelip dövesim geldiii neyse kuzum boşver sen yumoşlara iyi bak duamdasın güzel haber bekliyorum teyze olalım senden de ikinci kez U Ufukta_bebek [/USER]] Bebek gibiBir suru dir dir yaptim o yeter onaaaa sinir krizi gecirdim sabah sabah
Kuzum ben bunun kötü bir ilişki yaşadığını düşünüyorum bu yüzden yoğurdu üfleyerek yiyor gibi geliyor bana genelde hissettiğimde yanılmam bu çocukta bi tuhaflık var sanki bunalımda gibi. İnstagram fotoğrafı altına da herkes artık bir kız görmek istiyoruz yanında falan yazmış. Herşeyden kopmuş bu çocukÖldür bacımay zor tek başına ev toplamak Allah yardım etsin
Hmm olabilir bugün de yaz bakalım napacak cuma msjı at bakalım bir napacakKuzum ben bunun kötü bir ilişki yaşadığını düşünüyorum bu yüzden yoğurdu üfleyerek yiyor gibi geliyor bana genelde hissettiğimde yanılmam bu çocukta bi tuhaflık var sanki bunalımda gibi. İnstagram fotoğrafı altına da herkes artık bir kız görmek istiyoruz yanında falan yazmış. Herşeyden kopmuş bu çocuk
Bide ben bunu ona üstü kapalı sormaya çalıştım bana şunu dedi kıskançlık konusunda hastalık düzeyinde olması beni rahatsız eder kırmızı çizgim yani bu benim biri hayatımı zindan etti demişti. Galiba benim nişanlılığıma benzer bir durum yaşamış. Kız sende bi at diyosun bi atmaHmm olabilir bugün de yaz bakalım napacak cuma msjı at bakalım bir napacak
Tatlım senin dediğine göre hareket ediyorum bende eğer kötü ilişki yaşamışsa oda çekimser duruyordur o yüzden at bakalım hala soğuk durursa sen geri çekil ama sana ayak uyduruyorsa ona göre devam edersinizBide ben bunu ona üstü kapalı sormaya çalıştım bana şunu dedi kıskançlık konusunda hastalık düzeyinde olması beni rahatsız eder kırmızı çizgim yani bu benim biri hayatımı zindan etti demişti. Galiba benim nişanlılığıma benzer bir durum yaşamış. Kız sende bi at diyosun bi atma
Aradım direk annem yokken. Napıyorsun dedi iyiyim oturuyorum sen napıyorsun dedim arayım mi ben seni birazdan toplantıdayım dedi tamam görüşürüz dedim kapattıkTatlım senin dediğine göre hareket ediyorum bende eğer kötü ilişki yaşamışsa oda çekimser duruyordur o yüzden at bakalım hala soğuk durursa sen geri çekil ama sana ayak uyduruyorsa ona göre devam edersiniz
Hmm bekle bakalım işte daha yenisiniz rutininiz oluşmadı sen de yoğunsun bu aralar belki ondan rahat değildir oda içini ferah tut kısmet herşey ( ki ben sizin kaderinizin bir olduğuna inanıyorum)Aradım direk annem yokken. Napıyorsun dedi iyiyim oturuyorum sen napıyorsun dedim arayım mi ben seni birazdan toplantıdayım dedi tamam görüşürüz dedim kapattık
Kız sen beni emreden daha çok mutlu ediyorsun nasıl sevindim o parantez içinde yazdığınaHmm bekle bakalım işte daha yenisiniz rutininiz oluşmadı sen de yoğunsun bu aralar belki ondan rahat değildir oda içini ferah tut kısmet herşey ( ki ben sizin kaderinizin bir olduğuna inanıyorum)
Düşünsene ama 5 sene içinde yaşanılanları herşey bittikten sonra hoopp tekrar karşına çıkıyor sen kötü bir ilişki yaşamışsın anladığımız kadarıyla oda yaşamış ve karşılaştınız tekrar belkide birbirinizin kıymetini bilin diye yaşadınız o ilişkileri ben kadere çoookkk inanırımKız sen beni emreden daha çok mutlu ediyorsun nasıl sevindim o parantez içinde yazdığına
Ayy valla ya doğru diyorsun galiba balım ikimizde evlilikten dönmüşüz bide falımda da hep çıkıyordu hatirlarsan adında iki tane E var M var çıkmıştı hatta R de çıksaydı adı çıkacaktı demiştim. Heryerden bu çocuk karşıma çıktı. Yaşadığım o kötü nişanlılığa imtihan diyordum hep inşallah ödülüm de mutluluk olur emreyle kız moralimi yerine getirdin valla yine heyecanlandım gülümsemeye başladım . Melek gibi kızsın yemin ediyorumDüşünsene ama 5 sene içinde yaşanılanları herşey bittikten sonra hoopp tekrar karşına çıkıyor sen kötü bir ilişki yaşamışsın anladığımız kadarıyla oda yaşamış ve karşılaştınız tekrar belkide birbirinizin kıymetini bilin diye yaşadınız o ilişkileri ben kadere çoookkk inanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?