Kız toplamak yerleştirmekten daha zor emin ol taşıdıktan sonra yavaş yavaş oturur düzen toplamak mahvediyor insanı

Yok kız kolilemek daha beter yerleştirmek yavaş yavaş olur toplamak bir anda oluyor çünkü
Aşkım toplamak yine eğlenceli ama herşeyi yerine yerleştirmek benim ruhumu sıkıyor bide mutfak eşyaları baştan sona yıkanacak yerleştirilecek düşündükçe ruhum sıkılıyor

Bir suru dir dir yaptim o yeter onaaaa sinir krizi gecirdim sabah sabah
Allahımyaaa gelip dövesim geldiii neyse kuzum boşver sen yumoşlara iyi bak duamdasın güzel haber bekliyorum teyze olalım senden de ikinci kez U Ufukta_bebek [/USER]] Bebek gibi

Öldür bacım ay zor tek başına ev toplamak Allah yardım etsin
Kuzum ben bunun kötü bir ilişki yaşadığını düşünüyorum bu yüzden yoğurdu üfleyerek yiyor gibi geliyor bana genelde hissettiğimde yanılmam bu çocukta bi tuhaflık var sanki bunalımda gibi. İnstagram fotoğrafı altına da herkes artık bir kız görmek istiyoruz yanında falan yazmış. Herşeyden kopmuş bu çocuk

Hmm olabilir bugün de yaz bakalım napacak cuma msjı at bakalım bir napacak

Hmm olabilir bugün de yaz bakalım napacak cuma msjı at bakalım bir napacak
Bide ben bunu ona üstü kapalı sormaya çalıştım bana şunu dedi kıskançlık konusunda hastalık düzeyinde olması beni rahatsız eder kırmızı çizgim yani bu benim biri hayatımı zindan etti demişti. Galiba benim nişanlılığıma benzer bir durum yaşamış. Kız sende bi at diyosun bi atma

Tatlım senin dediğine göre hareket ediyorum bende eğer kötü ilişki yaşamışsa oda çekimser duruyordur o yüzden at bakalım hala soğuk durursa sen geri çekil ama sana ayak uyduruyorsa ona göre devam edersiniz

Aradım direk annem yokken. Napıyorsun dedi iyiyim oturuyorum sen napıyorsun dedim arayım mi ben seni birazdan toplantıdayım dedi tamam görüşürüz dedim kapattık

Aradım direk annem yokken. Napıyorsun dedi iyiyim oturuyorum sen napıyorsun dedim arayım mi ben seni birazdan toplantıdayım dedi tamam görüşürüz dedim kapattık
Hmm bekle bakalım işte daha yenisiniz rutininiz oluşmadı sen de yoğunsun bu aralar belki ondan rahat değildir oda içini ferah tut kısmet herşey ( ki ben sizin kaderinizin bir olduğuna inanıyorum)

Kız sen beni emreden daha çok mutlu ediyorsun nasıl sevindim o parantez içinde yazdığına
Düşünsene ama 5 sene içinde yaşanılanları herşey bittikten sonra hoopp tekrar karşına çıkıyor sen kötü bir ilişki yaşamışsın anladığımız kadarıyla oda yaşamış ve karşılaştınız tekrar belkide birbirinizin kıymetini bilin diye yaşadınız o ilişkileri ben kadere çoookkk inanırım

Ayy valla ya doğru diyorsun galiba balım ikimizde evlilikten dönmüşüz bide falımda da hep çıkıyordu hatirlarsan adında iki tane E var M var çıkmıştı hatta R de çıksaydı adı çıkacaktı demiştim. Heryerden bu çocuk karşıma çıktı. Yaşadığım o kötü nişanlılığa imtihan diyordum hep inşallah ödülüm de mutluluk olur emreyle kız moralimi yerine getirdin valla yine heyecanlandım gülümsemeye başladım . Melek gibi kızsın yemin ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…