- 16 Ağustos 2013
- 2.241
- 11.089
- 408
- 32
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #47.241
Oy kurban olurum inşallah mutlu olursunuz aslında sizin bir buluşmaya yüzyüze görüşmeye ihtiyacınız var daha doğrusu birlijte vakit geçirmeye ihtiyacınız var evi taşırken bile olur bu konuşmaya başladığınızdan beri görüşmediniz daha ondanAyy valla ya doğru diyorsun galiba balım ikimizde evlilikten dönmüşüz bide falımda da hep çıkıyordu hatirlarsan adında iki tane E var M var çıkmıştı hatta R de çıksaydı adı çıkacaktı demiştim. Heryerden bu çocuk karşıma çıktı. Yaşadığım o kötü nişanlılığa imtihan diyordum hep inşallah ödülüm de mutluluk olur emreyle kız moralimi yerine getirdin valla yine heyecanlandım gülümsemeye başladım . Melek gibi kızsın yemin ediyorum
Oda sordu ona dedim bu günlerde olmaz taşınıyoruz ya taşındıktan sonra ayarlayacam 1 saatte olsa vakit geçiririz yani yaşımın küçük olduğunu bizimkilerin üstüme fazla düştüğünü biliyor zaten o yüzden zorlamıyor beni rahat görüşme konusundaOy kurban olurum inşallah mutlu olursunuz aslında sizin bir buluşmaya yüzyüze görüşmeye ihtiyacınız var daha doğrusu birlijte vakit geçirmeye ihtiyacınız var evi taşırken bile olur bu konuşmaya başladığınızdan beri görüşmediniz daha ondan
İşte bir görüşseniz herşey otururOda sordu ona dedim bu günlerde olmaz taşınıyoruz ya taşındıktan sonra ayarlayacam 1 saatte olsa vakit geçiririz yani yaşımın küçük olduğunu bizimkilerin üstüme fazla düştüğünü biliyor zaten o yüzden zorlamıyor beni rahat görüşme konusunda
Ayy çok amin balımİşte bir görüşseniz herşey oturur
Mersindeymiş orayıda vermişler haftanın 2-3 günü burdayım artık falan dedi napıyorsun diye konuştuk kapattık sonra sıkıcı konuştuk birazAmin kuzum inşallah ❤
Nasıl yani sıkıcı derkenMersindeymiş orayıda vermişler haftanın 2-3 günü burdayım artık falan dedi napıyorsun diye konuştuk kapattık sonra sıkıcı konuştuk biraz
Sıradan düz konuştuk yani dümdüzNasıl yani sıkıcı derken
Hastalanirsan haber ver bebeğiminşallah kankam adet olmadım geciktimi acabagünaydın knkaö
Hastalanirsan haber ver bebeğim
Napacam biliyor musun şu taşınma evresi geçsin buluşayım onunla. Direk konuya girecem. Ben sana söyledim bende ortası yok hiçbir şeyin. Seninle karakterlerimiz farklı. Ben sevdiğim insanlara ve beni seven insanlara fazla ilgi gösteririm ve fazla ilgi beklerim. Sen öyle değilsin. Ben kendimi tanıyorum bu işin sonunu da biliyorum. En iyisi biz arkadaş olarak devam edelim yolumuza diyecemNasıl yani sıkıcı derken
Insallah bitanemmm yaaa rabbim razi olsunAllahımyaaa gelip dövesim geldiii neyse kuzum boşver sen yumoşlara iyi bak duamdasın güzel haber bekliyorum teyze olalım senden de ikinci kez @Ufukta_bebek[/USER]] Bebek gibi
Noollduu
Yok artık yaaTulparr konuyu sordu bana ısrarla bende sarhoş olduğun gün söylediklerine inanmıyorum ve o günü siliyorum kafamdan dedim sadece anladım yazdı öküz ya
Kız giremedim anneme geldim işimiz vardı kusura bakmaYok artık yaa
Ay bende sinir oldumm varya numaranız olsa ben arıyacam yani
Tabii kiselam canm profil resmini değişmişsin :) izliyormusun hercai
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?