Oy kurban olurum inşallah mutlu olursunuz aslında sizin bir buluşmaya yüzyüze görüşmeye ihtiyacınız var daha doğrusu birlijte vakit geçirmeye ihtiyacınız var evi taşırken bile olur bu konuşmaya başladığınızdan beri görüşmediniz daha ondan

Oda sordu ona dedim bu günlerde olmaz taşınıyoruz ya taşındıktan sonra ayarlayacam 1 saatte olsa vakit geçiririz yani yaşımın küçük olduğunu bizimkilerin üstüme fazla düştüğünü biliyor zaten o yüzden zorlamıyor beni rahat görüşme konusunda

İşte bir görüşseniz herşey oturur

Nasıl yani sıkıcı derken
Napacam biliyor musun şu taşınma evresi geçsin buluşayım onunla. Direk konuya girecem. Ben sana söyledim bende ortası yok hiçbir şeyin. Seninle karakterlerimiz farklı. Ben sevdiğim insanlara ve beni seven insanlara fazla ilgi gösteririm ve fazla ilgi beklerim. Sen öyle değilsin. Ben kendimi tanıyorum bu işin sonunu da biliyorum. En iyisi biz arkadaş olarak devam edelim yolumuza diyecem

Tulparr yada yok neden buluşunca söyleyim ki akşam müsait olunca konuşalım dedim akşamda dicem geçen söylediğin şeylere inanmıyorum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…