Allahımyaaa gelip dövesim geldiii neyse kuzum boşver sen yumoşlara iyi bak duamdasın güzel haber bekliyorum teyze olalım senden de ikinci kez U Ufukta_bebek [/USER]] Bebek gibi
Ay insallah kuzum Rabbim isteyen herkese nasip etsin etiket olmamış şimdi gördüm mesajlarınızı Kara_gozlum

Ay cinlerim tepeme çıktı sadece anladım yazdı ya yuh gerçektennn
Sakin ol ve tedbirli ol tatlım ve hemen de kimseyi ne kadar seversen sev dünyanın merkezine koyma. Zamana bırak bazı şeyleri üzerine de pek düşme bırak o düşssün sen biraz geri çek kendini.

Sakin ol ve tedbirli ol tatlım ve hemen de kimseyi ne kadar seversen sev dünyanın merkezine koyma. Zamana bırak bazı şeyleri üzerine de pek düşme bırak o düşssün sen biraz geri çek kendini.
Kız geri çekmedim direk sildim o günü dedim söylediklerimi sende unut demeye getirdim

Neyseki ben hissettim ve buldum
Ne yapıyorsun bakim bugün konuşmadık hiç
Aynennn ben lokumum diyince Hisset ve gel beni etiket yapmakla ugrastırma elime yüzüme bulaştırma. Valla kız hasta ateşliydi kuzum ilaç falan veriyorum şükür biraz düştü 1saat önce vermiştim .ama belli olmuyor çıkıyor ara ara,onun harici bişi yapmadım valla pinekledim durdum evde .sen naptın bakimmmm kız duydunmu kalp atışlarını ondan sonra yazdıysan buraya ben denk gelmedim.

Neyseki ben hissettim ve buldum
Ne yapıyorsun bakim bugün konuşmadık hiç
Aynennn ben lokumum diyince Hisset ve gel beni etiket yapmakla ugrastırma elime yüzüme bulaştırma. Valla kız hasta ateşliydi kuzum ilaç falan veriyorum şükür biraz düştü 1saat önce vermiştim .ama belli olmuyor çıkıyor ara ara,onun harici bişi yapmadım valla pinekledim durdum evde .sen naptın bakimmmm kız duydunmu kalp atışlarını ondan sonra yazdıysan buraya ben denk gelmedim.

Geçmiş olsun kuzum ılık bir duş da aldırsaydın prensese. Dün duyduk çok şükür kuzum küçük diye derinden geliyordu haftaya bir daha gidecez daha gümbür gümbür duyalım dedi doktor

Geçmiş olsun kuzum ılık bir duş da aldırsaydın prensese. Dün duyduk çok şükür kuzum küçük diye derinden geliyordu haftaya bir daha gidecez daha gümbür gümbür duyalım dedi doktor
Sagol kuzum,Islak havlu bile yaptırmadı üşüyormuş onu hiç yaptırmaz kuzu bende sürekli yıkadım elini yüzünü. Ayy yer teyzesi onun minik kalbiniiiii yaaa çok güzel bir haber buu.. Duyarsınız kuzum o gümbür gümbür kalp sesini de minnakımın inşallah EE nasıl duyguymuşşşşşş

Çıktığımızda ilk cümlem benim bünyemde benden başka kalp mi var şimdi oldu aklıma geldikçe gözüm doluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…