- 18 Mart 2019
- 805
- 1.264
- 33
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #47.261
Ne hali varsa görsün ne ararım ne yazarım adam mersinde denizden video paylaşıyor instagramda keyifler keyif yaniAy bende sinir oldumm varya numaranız olsa ben arıyacam yani
Boşver arama gerizekalı ne hali varsa görsün götü kalktı iyice paşamınNe hali varsa görsün ne ararım ne yazarım adam mersinde denizden video paylaşıyor instagramda keyifler keyif yani
Ay insallah kuzum Rabbim isteyen herkese nasip etsinAllahımyaaa gelip dövesim geldiii neyse kuzum boşver sen yumoşlara iyi bak duamdasın güzel haber bekliyorum teyze olalım senden de ikinci kez U Ufukta_bebek [/USER]] Bebek gibi
Ben o etiketi kackez düzenledim haberin varmı başkasını etiketlemişim nasıl caba verdim düzeltmek içinAy insallah kuzum Rabbim isteyen herkese nasip etsinetiket olmamış şimdi gördüm mesajlarınızı Kara_gozlum
Olmayınca olmamış balım çok zorlamasaydınBen o etiketi kackez düzenledim haberin varmı başkasını etiketlemişim nasıl caba verdim düzeltmek için
Ay cinlerim tepeme çıktı sadece anladım yazdı ya yuh gerçektennnBoşver arama gerizekalı ne hali varsa görsün götü kalktı iyice paşamın
Bak yaaa gıcıkkkOlmayınca olmamış balım çok zorlamasaydın
Neyseki ben hissettim ve buldumBak yaaa gıcıkkkyok didim illa etiketlicem koydum kafaya inadımdır accık :)
Sakin ol ve tedbirli ol tatlım ve hemen de kimseyi ne kadar seversen sev dünyanın merkezine koyma. Zamana bırak bazı şeyleri üzerine de pek düşme bırak o düşssün sen biraz geri çek kendini.Ay cinlerim tepeme çıktı sadece anladım yazdı ya yuh gerçektennn
Kız geri çekmedim direk sildim o günü dedim söylediklerimi sende unut demeye getirdimSakin ol ve tedbirli ol tatlım ve hemen de kimseyi ne kadar seversen sev dünyanın merkezine koyma. Zamana bırak bazı şeyleri üzerine de pek düşme bırak o düşssün sen biraz geri çek kendini.
Aynennn ben lokumum diyince Hisset ve gel beni etiket yapmakla ugrastırma elime yüzüme bulaştırmaNeyseki ben hissettim ve buldum
Ne yapıyorsun bakim bugün konuşmadık hiç
Aynennn ben lokumum diyince Hisset ve gel beni etiket yapmakla ugrastırma elime yüzüme bulaştırmaNeyseki ben hissettim ve buldum
Ne yapıyorsun bakim bugün konuşmadık hiç
Valla kuzum biraz arama msj atma o atsın etsin keyfi bilirse bakalım ne olcak bekle biraz bakalım biiKız geri çekmedim direk sildim o günü dedim söylediklerimi sende unut demeye getirdim
Geçmiş olsun kuzum ılık bir duş da aldırsaydın prensese. Dün duyduk çok şükür kuzum küçük diye derinden geliyorduAynennn ben lokumum diyince Hisset ve gel beni etiket yapmakla ugrastırma elime yüzüme bulaştırma. Valla kız hasta ateşliydi kuzum ilaç falan veriyorum şükür biraz düştü 1saat önce vermiştim .ama belli olmuyor çıkıyor ara ara,onun harici bişi yapmadım valla pinekledim durdum evde .sen naptın bakimmmm kız duydunmu kalp atışlarını ondan sonra yazdıysan buraya ben denk gelmedim.
Bende durdum ikinci mesajı arıyorumBu msj niye 2 tane gittyaaa tövbeeee :))
Kesinlikle yazma arama o arayana kadar sakınnnnKız geri çekmedim direk sildim o günü dedim söylediklerimi sende unut demeye getirdim
Sagol kuzum,Islak havlu bile yaptırmadı üşüyormuş onu hiç yaptırmaz kuzu bende sürekli yıkadım elini yüzünü. Ayy yer teyzesi onun minik kalbiniiiii yaaa çok güzel bir haberGeçmiş olsun kuzum ılık bir duş da aldırsaydın prensese. Dün duyduk çok şükür kuzum küçük diye derinden geliyorduhaftaya bir daha gidecez daha gümbür gümbür duyalım dedi doktor
Çıktığımızda ilk cümlem benim bünyemde benden başka kalp mi var şimdi olduSagol kuzum,Islak havlu bile yaptırmadı üşüyormuş onu hiç yaptırmaz kuzu bende sürekli yıkadım elini yüzünü. Ayy yer teyzesi onun minik kalbiniiiii yaaa çok güzel bir haberbuu.. Duyarsınız kuzum o gümbür gümbür kalp sesini de minnakımın inşallah EE nasıl duyguymuşşşşşş
Valla kuzum biraz arama msj atma o atsın etsin keyfi bilirse bakalım ne olcak bekle biraz bakalım bii
Yaşlı odun resmen şoktayım ya yazmam zaten keyfi bilirKesinlikle yazma arama o arayana kadar sakınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?