Aynen öyle kuzum bekle bakalım ne oldu derse eğer telefonda konuşabilirseniz anlat aç ağzını herşeyi anlat de ne oluyor yani böyle hani heyecanlıydın nerde o adam nereye gitti falan de
Aşkım bence hiç demeye gerek yok zaten yazdım dediğin hiçbir şeye inanmıyorum diye bence o anlamıştır neyi ima ettiğimi

Allahın izni ile Rabbim korur kuzucummm minnakımızı sen dikkat et kendine yemene içmene moraline
Kuzum Neyseki iştahım yerinde düzenli beslenebiliyorum. Sadece akşam mide yanmalarım var bide çok zorlayıp yersem çıkartıyorum onun dışında badem ceviz balık eksik etmiyorum

wuuuu ates böcügü güzelmis
napim bi kurabiye yapayim dedim minnos uyandi yarim kaldi elim hamurlu
sen napiyosun
Seni kırmızı kırmızı görünce aklıma öyle geldi Kuruyemiş geveliyorum kuzum kız bebişle hiç kolay değil iyi sen azimle yapmaya devam ediyorsun ben üç yaşına gelene kadar hazır alırım

Kuzum Neyseki iştahım yerinde düzenli beslenebiliyorum. Sadece akşam mide yanmalarım var bide çok zorlayıp yersem çıkartıyorum onun dışında badem ceviz balık eksik etmiyorum
İyi kuzum aman dikkat et birde magnezyum ve folik asit yönünden zengin besinler ye ıspanak lahana falan çok ye araştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…