- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #47.341
Ateş Böcüğümm@HemGevezeHemDeli @minik kalp0753 T Tatlianne20 @kahvesevmemben U Ufukta_bebekBlue_Peri huuuuuu kızccelerrrr
Kızım filmi var ona bakıyorum böcüğümmm@HemGevezeHemDeli @minik kalp0753 T Tatlianne20 @kahvesevmemben U Ufukta_bebekBlue_Peri huuuuuu kızccelerrrr
Aşkım bence hiç demeye gerek yok zaten yazdım dediğin hiçbir şeye inanmıyorum diye bence o anlamıştır neyi ima ettiğimiAynen öyle kuzum bekle bakalım ne oldu derse eğer telefonda konuşabilirseniz anlat aç ağzını herşeyi anlat de ne oluyor yani böyle hani heyecanlıydın nerde o adam nereye gitti falan de
wuuuu ates böcügü güzelmisAteş Böcüğümmne yapıyorsun
bendeKızım filmi var ona bakıyorum böcüğümmm
Kuzum Neyseki iştahım yerinde düzenli beslenebiliyorum. Sadece akşam mide yanmalarım var bide çok zorlayıp yersem çıkartıyorum onun dışında badem ceviz balık eksik etmiyorumAllahın izni ile Rabbim korur kuzucummm minnakımızı sen dikkat et kendine yemene içmene moraline
En heyecanlı yeri
Seni kırmızı kırmızı görünce aklıma öyle geldiwuuuu ates böcügü güzelmis
napim bi kurabiye yapayim dedim minnos uyandi yarim kaldi elim hamurlu
sen napiyosun
evet hi hiiiiEn heyecanlı yeri
E o msja da cevap vermedi değil miAşkım bence hiç demeye gerek yok zaten yazdım dediğin hiçbir şeye inanmıyorum diye bence o anlamıştır neyi ima ettiğimi
herseyin ev yapimi daha güzel kuzuSeni kırmızı kırmızı görünce aklıma öyle geldiKuruyemiş geveliyorum kuzum kız bebişle hiç kolay değil iyi sen azimle yapmaya devam ediyorsun ben üç yaşına gelene kadar hazır alırım
Yorgunluktan ölüyorum
Kesinlikle balım bide övünmek gibi olmasın pasta tatlımı herkes beğeniyor güzel oluyor galibaherseyin ev yapimi daha güzel kuzu
ne yazdin kuzu deseydin biraz soguk gibisin falan diye.Yok yani o adam yerine başkası geçti sanki üzerine düşmem daha ne düşecem
bende sastim.Evet enteresan yaa anlamadım yorum yapamıyorum
bi tatil gelip dinlensenizzYorgunluktan ölüyorumher yerim ayrı ağrıyor. Eşim de pert. Bu hafta bizi çok yordu
İyi kuzum aman dikkat et birde magnezyum ve folik asit yönünden zengin besinler ye ıspanak lahana falan çok ye araştırKuzum Neyseki iştahım yerinde düzenli beslenebiliyorum. Sadece akşam mide yanmalarım var bide çok zorlayıp yersem çıkartıyorum onun dışında badem ceviz balık eksik etmiyorum
Aman ne tatili yarın oğlanin 23 Nisan şenliği var. Evet kresi bir hafta sonra yapıyorbi tatil gelip dinlensenizz
Pazartesi kapımın önüne pazar kuruluyor ıspanak alayımİyi kuzum aman dikkat et birde magnezyum ve folik asit yönünden zengin besinler ye ıspanak lahana falan çok ye araştır
Yede hangisini yersen ye ama tursuya az dikkat et tuzlu benim son Zamanlar Ayağım elim şişmişti:)Pazartesi kapımın önüne pazar kuruluyor ıspanak alayımkız lahana turşusu yesem olur mu sarmalık bulamıyorum
Ben yaza bomba olurum galiba ya buralar bide sıcakYede hangisini yersen ye ama tursuya az dikkat et tuzlu benim son Zamanlar Ayağım elim şişmişti:)
tatlım.ne güzel bende istanbuldaydim 6 yildir son 2 aydır izmir de yaşıyoruz eşimin işi geregiBende 5yillik evliyim kiz Karabük safran boludayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?