- 18 Mart 2019
- 805
- 1.264
- 33
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #47.321
Evet canım boşluğa düşünce sıkılınca arıyor büyük ihtimalAynen mesajlassanjz anliycam cani isteyince arıyor oda
Ayni bende tv kk adamda oyunda kardesiyle. Kac senelik evlisin canodizi izliyom otruyom canım sen napiyon
Sen mesaj atmayi kes bence ariyamadi mesaj atsin ozaman merak ediyorsa.Evet canım boşluğa düşünce sıkılınca arıyor büyük ihtimal
Tamam yatayım o zaman iyi geceler yazdı tamam iyi geceler yazdım aramasa msj atmam aradığı için yazdım saygımı bozmayım diyeSen mesaj atmayi kes bence ariyamadi mesaj atsin ozaman merak ediyorsa.
Dizi seyrediyorum kuzum sen ne yapıyorsun nasılsın?
Kuzum annem var dediginde demedimi hiç nasilsin neler yaptın bugün diye.Tamam yatayım o zaman iyi geceler yazdı tamam iyi geceler yazdım aramasa msj atmam aradığı için yazdım saygımı bozmayım diye
Yok demedi direk iyi geceler yazdı hanzoKuzum annem var dediginde demedimi hiç nasilsin neler yaptın bugün diye.
Bende şükür kuzum iyiyim tv kk tek takilmaca oyunda adamdaDizi seyrediyorum kuzum sen ne yapıyorsun nasılsın?
Cevap verdi miTulparr az önce aradı kızlar Meşkule aldım msj attım erken arasaydın konuşurduk annem yanımda şimdi yazdım
canim 5 yıllık evliyim bende annemlerdeyim eşim evde tek sen kaç yıllık evlisin nerde yaisyosunAyni bende tv kk adamda oyunda kardesiyle. Kac senelik evlisin cano
Tamam ben yatayım o zaman iyi geceler yazdı tamam iyi geceler yazdımCevap verdi mi
Tuhaf yaa ilk gün ki heyecanlı adam yokTamam ben yatayım o zaman iyi geceler yazdı tamam iyi geceler yazdım
Ay sinir olurum bende ya sen agirdan al bakalım kuzum fazlada üzerine düşme sen fazlasini ettin.Yok demedi direk iyi geceler yazdı hanzo
Bende 5yillik evliyim kiz Karabük safran boludayim.canim 5 yıllık evliyim bende annemlerdeyim eşim evde tek sen kaç yıllık evlisin nerde yaisyosun
Bende onu diyorum buladar soğuk kanlı olmazTuhaf yaa ilk gün ki heyecanlı adam yok
Tuhaf yaa ilk gün ki heyecanlı adam yok
Yok yani o adam yerine başkası geçti sanki üzerine düşmem daha ne düşecemAy sinir olurum bende ya sen agirdan al bakalım kuzum fazlada üzerine düşme sen fazlasini ettin.
Evet enteresan yaa anlamadım yorum yapamıyorumBende onu diyorum buladar soğuk kanlı olmaz
Aynen öyle kuzum bekle bakalım ne oldu derse eğer telefonda konuşabilirseniz anlat aç ağzını herşeyi anlat de ne oluyor yani böyle hani heyecanlıydın nerde o adam nereye gitti falan deYok yani o adam yerine başkası geçti sanki üzerine düşmem daha ne düşecem
Allahın izni ile Rabbim korur kuzucummm minnakımızı sen dikkat et kendine yemene içmene moralineYüreği güzelim benim ya
Her akşam 3 nas 3 felak 3 ayetel kürsi okuyorum dur bugün de yasin okuyayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?