- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #47.361
haha agır vasıtaKesinlikle balım bide övünmek gibi olmasın pasta tatlımı herkes beğeniyor güzel oluyor galibaama çok yavaşım ben ya milletin 10 dakikada yaptığını ben yarım saatte yapıyorum
himm ii bakalimAdamlar papci kaynumla esim bende tv teli aldim yemek yedik
Tövbe yapamam karman çorman olur yaptığımhaha agır vasıtabende cok hizliyindir
Insaallah bitanemmmAy insallah kuzum Rabbim isteyen herkese nasip etsinetiket olmamış şimdi gördüm mesajlarınızı Kara_gozlum
özgüvenine bagildim cnmTövbe yapamam karman çorman olur yaptığımbide kurabiyede falan şekiller akıllara zarar
Napim kız bende böyleyim işte kabullendimözgüvenine bagildim cnm
Kiloda vardı dimiiiiiBen yaza bomba olurum galiba ya buralar bide sıcak
Bana bak kız çırpı senide yerim haKiloda vardı dimiiiii
Hamileliği de düşününce ohooooooBana bak kız çırpı senide yerim hasadece 161 boy 69 kiloyum nolmuş yani
Diyetisyene gitcem vuracam salataya vuracam sebzeyeHamileliği de düşününce ohooooooaboooooo :))
Tartı fotonu isterim haaa ona göreeeeeDiyetisyene gitcem vuracam salataya vuracam sebzeyesana gıcıklık 12 kilodan fazla almayacam
Bide inanmıyor yaTartı fotonu isterim haaa ona göreeeee
Tamam bekliyorum hadi bakalımBide inanmıyor yaatacam kız söz
iy bari sonuc guzel oluyosa gec olsun güc olmasinNapim kız bende böyleyim işte kabullendim
Neyseki yaptıklarım güzel oluyor da o kadar çabaya değiyor
161 Lik boyum 150 oldu kız bence bugün bu kadar yeteriy bari sonuc guzel oluyosa gec olsun güc olmasin
yok cnm ya ne temizligi babam rahatsizliya onla ugrasiyorduk simdi ablamlar burda flan nezman yaparim bilmiyorum161 Lik boyum 150 oldu kız bence bugün bu kadar yeter
Bahar temizliği yaptın mı kuzu şuan gözümde çok büyüyor
Ayy kuzum ya kusura bakma çıktı biran aklımdany
yok cnm ya ne temizligi babam rahatsizliya onla ugrasiyorduk simdi ablamlar burda flan nezman yaparim bilmiyorum
kiz sizde 23 nisan yarinmi biz 26 nisandayiz.Aman ne tatili yarın oğlanin 23 Nisan şenliği var. Evet kresi bir hafta sonra yapıyorpazar günü de veli toplantısı var.
tatlım.ne güzel bende istanbuldaydim 6 yildir son 2 aydır izmir de yaşıyoruz eşimin işi geregi
Hoşgeldin kuzmGeldim geldim
kiz sizde 23 nisan yarinmi biz 26 nisandayiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?