- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #47.301
Yüreği güzelim benim yaRabbimin izni ile bişey olmaz kuzum dua ediyorum bende ,okumuştum ama müsait olduğum zaman tekrar bir yasin daha okuyayım sende biliyorsan oku bebişe üfle içinde ferah tut .
Sağlık olsun kuzum napalim yani buda gol değilAy ne bilim yaa kendimi tuhaf hissettim ben bile kendimi kandırılmış hissettim yemin ederim
Sen ses etme bakalım eğer ararsa yada yazarsa soğuk davran sebebini sorarsa da işte trip sitem falan yapma anlat olduğu gibi herşeyiSağlık olsun kuzum napalim yani buda gol değil
Ya varya çok bozuldum ama yemin ederimSen ses etme bakalım eğer ararsa yada yazarsa soğuk davran sebebini sorarsa da işte trip sitem falan yapma anlat olduğu gibi herşeyi
E normal tatlım gamsız herifYa varya çok bozuldum ama yemin ederim
Yusufu gördüm az önce yine ya zoruma ne gidiyor biliyor musun adam benden 13 yaş büyük yaşı geçtim onun yanında ben çıtır çerez kalıyorum pardon ama bu neyin egosu neyin yaniE normal tatlım gamsız herif
Canım düşünme öyle boşver bekle sakin ol bekle tatlım bekle sabır dönünce konuşursun olmayacak gibiyse sen yoluna ben yoluma dersin sakin olYusufu gördüm az önce yine ya zoruma ne gidiyor biliyor musun adam benden 13 yaş büyük yaşı geçtim onun yanında ben çıtır çerez kalıyorum pardon ama bu neyin egosu neyin yani
Geldimmmm bennnn E Eslem91 P Pia22PrensesAnnesi_ minik kalp0753 T Tatlianne20 @kahvesevmemben U Ufukta_bebek Blue_Peri huuuuuu kızccelerrrr
Tamam sakinim sakinimmmm abartmıyorum sakin kalıyorum daha 3 gün oldu sakinimmCanım düşünme öyle boşver bekle sakin ol bekle tatlım bekle sabır dönünce konuşursun olmayacak gibiyse sen yoluna ben yoluma dersin sakin ol
nassin tatlisim
Adamlar papci kaynumla esim bende tv teli aldim yemek yediknassin tatlisim
Durumlar nasil canimTamam sakinim sakinimmmm abartmıyorum sakin kalıyorum daha 3 gün oldu sakinimm
Durumlar nasil canim
Aynen mesajlassanjz anliycam cani isteyince arıyor odaTulparr az önce aradı kızlar Meşkule aldım msj attım erken arasaydın konuşurduk annem yanımda şimdi yazdım
Bizde yedik kuzum esim kardesiyle oyun oynuyor bende kkya girdim tv dolaniyom.Meraba gulum. Benimki evde yok ben de üşendim daha yeni yemek yiyorum. Sen napıyorsun nasılsın
dizi izliyom otruyom canım sen napiyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?