- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #47.401
Anladim kuzum kolay gelsin ozMN canimm.Yok canım bitmedi yeni yapacam kv işleri vardı onları hallettim benim evde pazar günü tadilat var ondan
Geldim iki gözümün çiçeğiReyyan__ kizeyyy
Suan sıkıntı yok kuzum ben uzatmam zatin konu acmam kv kus zaten gecen geldiler ortalik karostirdi gitti esimde tabi hep ailem sucluyorya bahanesi odu suan kendileri suclar birbirine dustular suskun kaynimda bizde gitmedi evlerine bakalım suan ii aynı tekrarlanirsa busefer aileme diyip bitircemidare eder gülüm bunada sükür sen nasilsin esinle araniz nasi oldu
Hadi inşallah canım benim rabbim şifacı olsunidare eder kuzum yavas yavas toparlaniyo memleketten ablam geldi ayin 8inde gidicekler annemle babamda gidicek oranin havasi iy gelir diye
Hoşgeldin canim benim.Geldim iki gözümün çiçeği
Sağol canım inşallah kolay olurAnladim kuzum kolay gelsin ozMN canimm.
Ne insaati bu kuzum.Sağol canım inşallah kolay olur
insalllah dahada düzelir cnm sıkma canini kv falanda takma sen yuvana bakSuan sıkıntı yok kuzum ben uzatmam zatin konu acmam kv kus zaten gecen geldiler ortalik karostirdi gitti esimde tabi hep ailem sucluyorya bahanesi odu suan kendileri suclar birbirine dustular suskun kaynimda bizde gitmedi evlerine bakalım suan ii aynı tekrarlanirsa busefer aileme diyip bitircem
Amin kuzum benim saolHadi inşallah canım benim rabbim şifacı olsun
Takilcak givi degil hayatimin merkezi olduklarindan laflari dedikosu bitmiyor kavenin artik kaldiramaz hale geliyim sabir cekiyominsalllah dahada düzelir cnm sıkma canini kv falanda takma sen yuvana bak
Kiz isim degistirince nazarmi degdi sanaa unuttun gibi..Uyumuştum güzel annem Günaydın
Tabii ki
Günaydın kuzucum ne yapıyorsun nasılsıniy sükür cnm toparliyo yavas yavas saol bebisim
Günaydın güzellikler
Günaydın kuzucumGünaydın güzellikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?