- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #47.441
Benim tel kaldirmiyor indiririm bilmiyorum ama esim oynuyor sinir oluyomEvet cnm bağımlılık yaptı kari koca
Benimde ayni kuzu demin giremedim.Net bi yavaş sadece benimmi öyle bacılaryaa buarada günaydın yazıp uyumuş kalmışımya ben :))
hosgeldin canim herkes dolu galiba gece gelirler ahah illa ben etiket edecemmAhanda ben geldim bakalim burasi naslmis selam hatunlar:)
Dedinmi ona o nededi birden nazar Değdi varya ama suclu ya ariyon konuşmak icin madem merak edip karsi taraf acamiyorsa yaz elinemi yapiscak.Yok balım ne yazarım ne ararım o günü sildim kafamdan dedim sıradan biri gibi davranacam
Naptınız bugün konuştunuz mu hiçAnladım yazmıştı ya sadece hiç konuşmadık o konuyu
Nazara geldi ay cocuga sinir oldun sürekli surekli bu kız telwfinmu bekliycek arada bi yaz kizda herzaman acamaz yanii erkekler hep kadiblardan bekler haa ama bublar daha yenicik heyecan olmasi lazim ilkler millet evlenene kadar köprüyü gecene ladar derlerya bubda oda yok.Naptınız bugün konuştunuz mu
Aynen bende anlamadım deli midir nedirNazara geldi ay cocuga sinir oldun sürekli surekli bu kız telwfinmu bekliycek arada bi yaz kizda herzaman acamaz yanii erkekler hep kadiblardan bekler haa ama bublar daha yenicik heyecan olmasi lazim ilkler millet evlenene kadar köprüyü gecene ladar derlerya bubda oda yok.
Yok kuzum hiç konuşmadık eşyalarla uğraşıyorum bende yeni eve taşıyoruz bu arada ev sahibinin çok tatlı bi oğlu var kıhkıhkıhNaptınız bugün konuştunuz mu hiç
Allahım yaaa çatlaksın yemin ederimYok kuzum hiç konuşmadık eşyalarla uğraşıyorum bende yeni eve taşıyoruz bu arada ev sahibinin çok tatlı bi oğlu var kıhkıhkıh
Kız napim canım sıkkın moralimi düzeltmeye çalışıyorum. Ev sahibi zaten geçen yapışmıştı bana sıkma gözleme bile yaptı oğlundan bahsediyordu sebebi belli oldu galibaAllahım yaaa çatlaksın yemin ederim
Hadi hayırlısı o zmanKız napim canım sıkkın moralimi düzeltmeye çalışıyorum. Ev sahibi zaten geçen yapışmıştı bana sıkma gözleme bile yaptı oğlundan bahsediyordu sebebi belli oldu galiba
Gerçi kafa emrede emreden de ses yokHadi hayırlısı o zman
Bu nasıl bişe yaa nerde bu Adanada değil miGerçi kafa emrede emreden de ses yok
Kuzu pcden oynuyorum ben benimtelde kaldirmaz kiz sorma bnde sinir oluyodum esim oynarken baka baka bi baktim birlikte oynamaya basladikBenim tel kaldirmiyor indiririm bilmiyorum ama esim oynuyor sinir oluyom
Adanada galiba kuzum ama ne yazdı ne aradıBu nasıl bişe yaa nerde bu Adanada değil mi
Yok artık bırak kız bu adamı valla ararsa kes at artık olmaz ki böyleAdanada galiba kuzum ama ne yazdı ne aradı
Whatsapada en son 10 da girmiş birdaha da girmemişYok artık bırak kız bu adamı valla ararsa kes at artık olmaz ki böyle
Allah Allah garip yaaa bu adam ne iş yapıyor acaba yoğun mu çalışıyırWhatsapada en son 10 da girmiş birdaha da girmemiş
Whatsapada en son 10 da girmiş birdaha da girmemiş
Valla balım firma da şef yoğunda tamam ama istese her türlü ulaşır bak şu saat oldu ne aradı ne yazdı en son 5 te girdi whatsapa. Keyfi bilir ya ev taşıyorum canım çıktı zaten bide ona canımı sıkıyorumAllah Allah garip yaaa bu adam ne iş yapıyor acaba yoğun mu çalışıyır
Boşver o zaman kuzum merak eden isteyen adam ulaşır arar s..tr et manyağıValla balım firma da şef yoğunda tamam ama istese her türlü ulaşır bak şu saat oldu ne aradı ne yazdı en son 5 te girdi whatsapa. Keyfi bilir ya ev taşıyorum canım çıktı zaten bide ona canımı sıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?