- 24 Mart 2019
- 727
- 1.983
- 43
- 30
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #47.421
Serbest canım hoş geldin günaydınÖyle rastgele yazmak serbest mi bilmiyorum ama sohbetinizi duyunca dayanamadım hepinize günaydıııınn
HoşbuldumSerbest canım hoş geldin günaydın
Eee sohbete daldın anlat bakim kimlerdensin nerelisin evli misin bekar mısınHoşbuldum
23 yaşındayım 9 aylık evliyim yozgatta yaşıyorumEee sohbete daldın anlat bakim kimlerdensin nerelisin evli misin bekar mısın
gunaydinn cnmmGünaydın güzellikler
Memnun oldum canım bende 31 yaşındayım 2 yıllık evliyim aşağıda görüldüğü gibi de ilk bebişi bekliyoruz23 yaşındayım 9 aylık evliyim yozgatta yaşıyorum
gunaydin balim iyim minnakla ugrasyorum esim uyuyo uyansin anneme gidicem sen nasilsin bakalimGünaydın kuzucum ne yapıyorsun nasılsın
Prensesim ya durmuyor mu yinegunaydin balim iyim minnakla ugrasyorum esim uyuyo uyansin anneme gidicem sen nasilsin bakalim
Ne güzeeelMemnun oldum canım bende 31 yaşındayım 2 yıllık evliyim aşağıda görüldüğü gibi de ilk bebişi bekliyoruzbuarada Hatay'dayım aslen buralıyımda
Aynı coğrafyanın insanıymışız canımNe güzeeelrabbim hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin bebişinize aslen antepliyim ben de aslında yakın sayılırmışız
Ben de sevmiyorum aslında hiç kimsemiz yok burda zor oluyor ama iş için burada yaşamak zorundayız maalesefAynı coğrafyanın insanıymışız canımsenin yozgatta ne işin var gel buralara oralar soğuk olur
Allah kolaylık versin canım gurbetlik zordur bende üniversiteyi Sivas'a okumuştum oraları az biraz biliyorum sevdim ama alışamadımBen de sevmiyorum aslında hiç kimsemiz yok burda zor oluyor ama iş için burada yaşamak zorundayız maalesef
Anladım yazmıştı ya sadece hiç konuşmadık o konuyuE o msja da cevap vermedi değil mi
Yok balım ne yazarım ne ararım o günü sildim kafamdan dedim sıradan biri gibi davranacamne yazdin kuzu deseydin biraz soguk gibisin falan diye.
bende sastim.
bi tatil gelip dinlensenizz
Evet cnm bağımlılık yaptı kari kocaYoksa pabcimiiii
Bdv ci hamiş geldiAhanda ben geldim bakalim burasi naslmis selam hatunlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?