- 29 Nisan 2015
- 31.468
- 105.749
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #47.461
Ya bugün taşımacılara babam tartıştı defetti doblo arabayla bütün eşyaları taşıdık 30 sefer git gel yaptık baza bile taşıdım anam ağladı şu yoğunlukta bile arayacak fırsatım vardı demekki istese oda arar gerçi bugün kutsal cumartesi kim bilir ne cevizler fındıklar kırıyorBoşver o zaman kuzum merak eden isteyen adam ulaşır arar s..tr et manyağı
Kimsecikler yok bi temizlik yapayım
Hahah yerim sizi napıyorsunuz kızlaaaarElo kimse yoh mu acap?
Ooh yeni uyanıyo hanımefendi benim kızı gönderim ben sana gör uyumayı üzerimize oturdu kalk diyeHahah yerim sizi napıyorsunuz kızlaaaar
Kızz öyle deme dün gece 12 ye kadar baza hurç taşıdım sabaha karşı 5 te yattım ellerim kollarım bacaklarım şişmiş bugünde 10 da kalktım. Ayy yerim onu benide küçük kardeşim uyandırdı geri yatamadım daOoh yeni uyanıyo hanımefendi benim kızı gönderim ben sana gör uyumayı üzerimize oturdu kalk diye,ortalığı bir toparladım park diye tutturdu parka cıkcaz sen napan bakimmmmm
Ayy ev tasıyodunuz dimi unuttum geri aldım lafımı yat kız uyu dinlen kıyamam :))Kızz öyle deme dün gece 12 ye kadar baza hurç taşıdım sabaha karşı 5 te yattım ellerim kollarım bacaklarım şişmiş bugünde 10 da kalktım. Ayy yerim onu benide küçük kardeşim uyandırdı geri yatamadım da
Kız keşke sadece ev taşısak babamla dün taşımacılar kavga etti babamda asker emeklisi sinirli inat bi adam. Sövdü saydı kovdu adamları. Bunlara para yedireceğime çocuklarımla yerim dedi. Bende bu evi arabamla taşımazsam diye inat etti. Babam 55 yaşında bide. O bazaları kutuları tek tek yükledik arabaya saat sabah 12 den gece 12 ye kadar eski evle yeni ev arasına 50 sefer gidip geldik belki canımız çıktı. Bugünde bi tanıdıkla anlaştı 200 tl ye büyük dolaplarla beyaz eşyaları getirecekAyy ev tasıyodunuz dimi unuttum geri aldım lafımı yat kız uyu dinlen kıyamam :))
Aboooooo kız okadar eşya yazık epey yorulmuşsnuz ya başka birini bulaydınız keşke. Aman onlar en ağırı iyi olmuş başkasını tuttuğunuz. Senin su hödük olaydıda geleydi yardımaKız keşke sadece ev taşısak babamla dün taşımacılar kavga etti babamda asker emeklisi sinirli inat bi adam. Sövdü saydı kovdu adamları. Bunlara para yedireceğime çocuklarımla yerim dedi. Bende bu evi arabamla taşımazsam diye inat etti. Babam 55 yaşında bide. O bazaları kutuları tek tek yükledik arabaya saat sabah 12 den gece 12 ye kadar eski evle yeni ev arasına 50 sefer gidip geldik belki canımız çıktı. Bugünde bi tanıdıkla anlaştı 200 tl ye büyük dolaplarla beyaz eşyaları getirecek
Balım babamda inat var bugün o evde yatacaz dedi yaptıda bunu. Ya bırak o öküzü yazmıyor aramıyor gerizekalı ne halt yapıyorsa değişti çocuk birdenAboooooo kız okadar eşya yazık epey yorulmuşsnuz ya başka birini bulaydınız keşke. Aman onlar en ağırı iyi olmuş başkasını tuttuğunuz. Senin su hödük olaydıda geleydi yardıma
İnatsa tamam bildiği kafada gider :). Hiiiç takma kuzum istese görmek için bahaneler üretir koşar peşinden, yinede mantıklı bir açıklaması vardır umarım sen onla ol yada olma ama bu kadar sinir olduğuna beklediğine değer bişey olmalı inşallah adam akıllı bi açıklama yapar, ama sakın sen bi adım atma yani arama msj atma.Balım babamda inat var bugün o evde yatacaz dedi yaptıda bunu. Ya bırak o öküzü yazmıyor aramıyor gerizekalı ne halt yapıyorsa değişti çocuk birden
Napim cuma anneme geldik bugün günü var. Hazırlıkları bitirdim kendimde hazırım oturoym şuan sen canımHahah yerim sizi napıyorsunuz kızlaaaar
Tabi canım sadece şu kafama takılıyor emre bana önceden hiç adım atamadı çekindiğinden. Ben aramasam adım atamazdı. Acaba çekingen biri mi diye düşünüyorum. Ama umurumda değil o adım atmadan ben atmam msj falanda atmamİnatsa tamam bildiği kafada gider :). Hiiiç takma kuzum istese görmek için bahaneler üretir koşar peşinden, yinede mantıklı bir açıklaması vardır umarım sen onla ol yada olma ama bu kadar sinir olduğuna beklediğine değer bişey olmalı inşallah adam akıllı bi açıklama yapar, ama sakın sen bi adım atma yani arama msj atma.
Bende napim kuzum eski eve geri gidecez mobilya beyaz eşya taşınacak sürünüyorum anlayacağınNapim cuma anneme geldik bugün günü var. Hazırlıkları bitirdim kendimde hazırım oturoym şuan sen canım
Kuzum sen ilk adımı zaten attın, kaç yasında adam oyuzden çekineceği durum kalmadı benceTabi canım sadece şu kafama takılıyor emre bana önceden hiç adım atamadı çekindiğinden. Ben aramasam adım atamazdı. Acaba çekingen biri mi diye düşünüyorum. Ama umurumda değil o adım atmadan ben atmam msj falanda atmam
Kolay gelsin canım bitmedi mi halaBende napim kuzum eski eve geri gidecez mobilya beyaz eşya taşınacak sürünüyorum anlayacağın
Kuzum sen ilk adımı zaten attın, kaç yasında adam oyuzden çekineceği durum kalmadı bence
Kız yok bitmedi daha ev işi var ben kendimi perte ayıracam.Eki Görüntüle 2263246
Kolay gelsin canım bitmedi mi hala
O salağıda bırak taşınacağınızı da biliyordu geleydi yardıma görmek isteyen kisi gelirdi tanıyor sonuçta sizinkileri öküz
Çüüşşşşş artıkKız yok bitmedi daha ev işi var ben kendimi perte ayıracam.
Kızlar hakaten tam öküzmüş ya instagram durumlarımı da gördü bi kolay gelsin demedi
Amaaan sallaaa bak ne dicem su işlerini hallet sanki biyere gitmiş gibi durum bildirimi yap bakım görüp dikkatini cekip bi adım atcakmı nerdesin napıyon orda geleyim falan diye bişeyler yazcakmıKız yok bitmedi daha ev işi var ben kendimi perte ayıracam.
Kızlar hakaten tam öküzmüş ya instagram durumlarımı da gördü bi kolay gelsin demedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?