Of be kuzum ne olmadı ki iş yok evde oturuyorum çocuk olmuyor kendimi yük gibi hissediyorum
Aşkım olur mu öyle şey ya çocuk olmayınca iş olmayınca yük olur musun insana saçmalama o seninle evlendi sonuçta çalış çocuk yap diye almadı seni böyle düşüncelere kapılma lütfen

Aşkım olur mu öyle şey ya çocuk olmayınca iş olmayınca yük olur musun insana saçmalama o seninle evlendi sonuçta çalış çocuk yap diye almadı seni böyle düşüncelere kapılma lütfen
İnan o kadar çökmüş hissediyorum ki kendimi sineği kovalasam of nasıl korkmuştur şimdi yazık diye oturup ağlıyorum salak salak

Uykum var kafam dopdolu uyuyamıyorum kocişim yok özledim ooff çok ağlamak istiyorum hayattan soğuduğumu hissediyorum bi b.ka yaramıyorum ben yaa nefret ediyorum kendimden
Kiz sen niye kendine kızıyorsun? Sen donanıma sahipken iş bulamiyorsan
Of be kuzum ne olmadı ki iş yok evde oturuyorum çocuk olmuyor kendimi yük gibi hissediyorum
Arkadaşa katılıyorum. Hayırlısıyla olur hepsi.

Aşkım hiç bilmiyorum ki şimdi mobilyalar yükleniyor
kolay gelsin ozaman kuzumm
Şuanda işteyim tatlım çalışıyorum
14 mayıs yada 19 mayısta doğum yapacağım inşallah, minnak kızıma kavuşacağım
Sen neler yapıyorsun bakalım Annelerin enn tatlısııı
kiz dinlen accik dogurdun dpgurcann masallah sana saglilla gelsin canimin kci bende bahar temizligi basliycam canom ramazan gelmeden.
Kolay gelsin kuzum ben de yarim bıraktım gelen giden Doğum günü dugun derken trmixlige devam haftaya kadar bitmeli gerçekten
karnu yarik pilav corba salata ispit kavurmasi ayran turşu.
Oo valla süper ellerine sağlık kuzum sana misafir olmak var
tabikide hiç usenmem gelin canimmm benimmm♥♥♥
Yeni gördüm kuzum napiyim evime tam geçtim dedim kv geldim sen nasılsın iyimisin güzel annem ♥♥
misafir vardi bugun yarin temizlik kuzumm
kolay gelsin sana canm ne bileyim ya 4 gözle bekliyom adet olmayı çünkü doktora gidicem
haberini bekliyoz kuzum insallah biso çıkmaz kötü.
Iyi çok şükür canim. Bugün okuldayım. Beşte eve geçip yemek hazırlayacağım inşallah. Sen neler yaptın?
kolay gelsin canim misafir vardi gitti ev işleri basliycam kuzu yarin.
Maşallah pek güzeller
Napiyim canım ya. Canım sıkkın çay yaptım içiyorum. Sen nasılsın?
canimm cok gecmis olsun:/
Çay içiyorum canım :)
İyi değilim aslında. Babama kanser teşhisi koydular.
benim dayimda yillardir kanser bo ara yendi somdi tekrarladı ama yener ins mahaemde borode karavigerdendi temiz çıktı ins ole olur temiz çıkar.
Geldim kızlar:)size şarkı getirdim:)
josgeldinn canimm sarkinlannn
Ramazan öncesi temizlik çalışmaları ayyy halıcıya halıları vereyim dedim m2 si olmuş mu 5,5 tl böyle olunca bi tanecik halı verdim anca
oooo baya zamlanmis ben kendim yikiycam yarin bahcemde orta boy zaten musayitte yerim.
ben iyim şükür sen nasılsın canim benimm
simdi

simdi bos kaldim desem o da bos kalmak sayilirsa kuzum bebeleri yatirdim mutfak kaldi icim daraldi yeminle misafir wardi yeni gitti
bendede vardi kuzu bereket bereket:))))))
Beni bilene eferimm ,kutsaaaaaaal kız nörüyon
Blucappp:))))

İnan o kadar çökmüş hissediyorum ki kendimi sineği kovalasam of nasıl korkmuştur şimdi yazık diye oturup ağlıyorum salak salak
Balım sen dolmuşsun birde mevsim geçişi hassaslaşır insan ama kafana böyle saçma düşünceler sokma lütfen çocukta işte senden önemli değil sen kocamla güzel vakit geçirmeye çalış böyle şeylerle kurcalama kafanı

Aynen çok doldum hemde bapıra bağıra ağlamak istiyorum

Aynen çok doldum hemde bapıra bağıra ağlamak istiyorum
Kuzum yapma böyle ya rahatlayacaksan ağla ama toparla bir an önce kendini. Yıpranmaya değmez tatlım biz kadınlar her konuda fazla yıpratıyoruz kendimizi halbuki akışına bıraksak herşey vakti gelince yoluna gidiyor. Valla benixe üzdün kız toparlan yapma böyle

Uykum var kafam dopdolu uyuyamıyorum kocişim yok özledim ooff çok ağlamak istiyorum hayattan soğuduğumu hissediyorum bi b.ka yaramıyorum ben yaa nefret ediyorum kendimden
senin şimdi kafanı kircam haa bizde de yok ne edelim herseyin hayirlisi saglimiz yerinde olsun bizlerde ancak olanla yetincez kuzu bozdede oluyor ama isyan etmeyelim esone destek ol iyiysede sana karşı elele verince hersey olur cocuk icin evlenmiyoz illaki yuvamiz olcak ama bu bizom imtihanimiz sucumuz degil allah sevdiği kula dert verir deenda verir sukredelim benim esimde okadar düşük oldu sorunlar oldu beni okadar bunalttiki agir laflari vardi isyan eder gibi kendimi suclamadim bunalima girebilirim ama kendi kendimi motive ettim cunku hersey allahtan bizde allaha yonelip sukredip dua etmek rabbim bizden bunu bekliyor sıkıntı olmazsa rabbimizi unutuyoruz belki allah dert veriyorji sevdiklerine unutmayalim diye ins duzelcek kuzum insallah.
Kız ben kim dinlenmek kim bezelye ayıklıyorum
hayırdır ne bezelyesi kizzz
Cocugu uyuturken uyuyorum, sonra kalkip oturuyorum:)) Yeni degil. Gebelik dahil iki buçuk yıldır böyle sinirli, esime soğuk haldeyim
Gitmenun vakti geldi de geciyor bile
Git bence herseyin tedavisi var gibekde eritiriz ins kuzum yazin spor ederiz saglimiza bakariz elimozde olna kafana takma istedogon zanda yaz tammi konuşalım

Bilmiyorum kuzum yaa adamı hesap kitap yaparken görünce içim gidiyor yetişmeye çalışıyor herşeye tek başına annesi laf sokuyor çocuk konusunda falan gitmiyorum yanına ama o geliyor inan üstüme üstüme geliyor herşey

İnşallah yaa cidden öyle 6 senelik iş tecrübesi var iş olmayınca olmuyor ne kadar donanımlı olsanda olmuyor gerçekten
Başımızdakiler utansin diyecektim de siyaset olmasin diye kalakaldi cumle oyle :)) Şu dünyada kendinden önemli kimse yok. Bu günler de gececek elbet. Yas 33. Issizligi, görevden uzaklaştırılmayı, evlen baskisini, düsük, acaba çocuğum olamayacak mi duygusunu( mol gecirdim), kv bilmisligini, ozel sektoru, kamu sektoru yasamis biri olarak sana tavsiyem, esin ve sen hariç gerisini salla gitsin. Yoksa once sana sonra evliligine zarar veriyorsun. Esimin annesine olan kizginligimi esimden cocugumdan cikariyorum. Ne geciyor elime koca bir sifir. Kendime aileme ve sevgimize ediyorum. Bile bile ediyorum o da ayrı bir dert. Bu ruh halinden cikamiyorum 1 seneye yakindir.

3 sahoslae aile işine girmeseler olmuyor zatennnn benimde başımda var oldugu icin cocuk zaten kadina bişiler oluyor burnumdan getiriyor hamileliklerimi bo bilsen anlatsam sana cocugum oluyor ama inan huzursuzluk yuzunden korkuyom ne olcagimda belli degil oyuzden sabir.

Balım geçim sıkıntısı inanki her ailede var önemli olan kenetlenebilmek. illa çalışman gerekmiyor tasarrufla yanında olarakta hissettirebilirsin bunu. Kendine çok yüklenme kuzum çocuk olmazsa da olmasın sen çocuk yapacam diye mi aldın bu adamı mesela ben çocuk falan istemiyorum 35 yaşıma kadar. Sonrasında bellki düşünürüm. Milleti boşver sen yuvana bak

Yarının yemeği kuzum yarın ful ev taşıma yerleştirme yapacağım için ayıklamaya vaktim yok bugünde gece 12 ye kadar evle uğraştım bitmedi bitmiyor ya

Agla Dok kuzu çünkü bende arada ağlarım duzelirim sonra atma içine.
KutsalI eşimle nişanlıyken konuşurduk adet düzensizliğim var ilerde çocuk olmayabilir emin misin evlenmek istediğine falan dediğimde kızardı bana manyak mısın sen ben seninle çocuk için mi evleniyprum sanki derdi hala aynısıno diyor olmazsa olmasın tek biz değiliz sonuçta çok insan aynı durumda diye ama işte onu baba olarak görmek istiyorum

Hepinize çok teşekkür ederim dolmuştum gece de tek olunca patladım sanırım

Yarının yemeği kuzum yarın ful ev taşıma yerleştirme yapacağım için ayıklamaya vaktim yok bugünde gece 12 ye kadar evle uğraştım bitmedi bitmiyor ya
Kolay gelsin. Taşınma cok zor. Ben 1 ayda yerlestim tasima sirketi getirmisken :)))

Bak işte ne güzel söylemiş eşin. Önemli olan çocuk değil sizsiniz tatlım. Allahım hayırlı evlat versin, hayırsızsa evlat evlat diye inletsin. Demekki vakti zamanı değil kuzum herşeyin bir zamanı vardır sen gönlünü ferah tut yuvana bak ne güzel seni seven bir eşin var aşık olduğun adamla evlisin daha ne olsun kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…