- 8 Mart 2013
- 381
- 988
- 313
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #4.801
Kiz sen nerdensin kii
Yapicam valla hatta esime dedim bahcede benim
Icin ne gereksiz esya varsa aticam
Erik agaci var ikitane
Bitane Normal yesil agac var bitane de bahce evi var yazmari orada oturuyorlarmis
Evet 50den asagisi cirkin durur. Bende kilomda kalmayi istiyorum onun icin spora gidiyorum cünkü cips cikolata cok yiyorum dengelesinAynen cnm 50 banada tam iyi bu senede evdeyim.ye yat aldim.iyice bakalim.artik kismet
Elma bende seviyorum eksi oluyorlar mis gibi oh masallah allah eksik etmesinohh ne güzel bizde de elma ağacı var sadece ama bayaga veriyor mahalleliye dağıtıyoruz hep
Elma bende seviyorum eksi oluyorlar mis gibi oh masallah allah eksik etmesin
Gecen sene erik vermedi bizimkiler insallah bu sene verir. Cok seviyorum tuza bandirip yemegi
Aynen bende öyleyaaa erik deme bana poset dolusu yerim tuza banarak suan bile canım çekti
Aynen bende öylegel beraber yiyelimmm
Arkadaslar ben bi evi toparliyim sonra gelirim yine
Aksine cok sebzede kilo aldiriyor canimBeceremiyorum ki cok yemek seciyorum aslinda sebze pek yemem bakiyurm detoks faln hep sebze isi oyuzden yaoamiyorm
ldugun kiloda sabit kalmak daha iyiInss bende baslicam bakalm
Bilemedim cnm ya bakiyorm hep diyetlere yok suya bisey kat falan asla icemem oyle aslinda yurumeye baslasam super olurda uşengeclik artik hamile kalmazsam yaza kadar yazlikta her sabah cikmak hayalim suanAks
Aksine cok sebzede kilo aldiriyor canim
Canim insallah tekrar başlar telafi edersinYok yazin zor oluyor.. insallah baslicam bende.bi ara ne güzel namazimi da kiliyordum da kaldi
Allah kabul etsin cnm bende adet oldum bitsin niyetlenicem bisürü borcum var
Terasa masa sandalye almayi düsünüyorum yavas yavas ki bende güzel havada disarda oturayim. Gecen sene hep yukarda kv de oturmustuk iyi olmuyor öyle..
Aynen cnm ya düsünsene burada senenin cogu zamani soguk ve hava kapali.. türkiyeye gittim zaman her saniyenin tadini cikariyorum
Kiz sen nerdensin kii
Agri liyim canim . Ve erigi bende cok severim hele sert olursa daha guzel olur
Yapicam valla hatta esime dedim bahcede benim
Icin ne gereksiz esya varsa aticam
Erik agaci var ikitane
Bitane Normal yesil agac var bitane de bahce evi var yazmari orada oturuyorlarmis
Evet 50den asagisi cirkin durur. Bende kilomda kalmayi istiyorum onun icin spora gidiyorum cünkü cips cikolata cok yiyorum dengelesin
Kolay gelsin canim beklerizArkadaslar ben bi evi toparliyim sonra gelirim yine
En guzel kilo alma seklindesin sen suan cnmBende 165 boyum 55 kiloydum
Şuan 59 ama gobusuim vaar
Bende acik havada daha rahat ediyorum. Icim ferahliyor huzurlu oluyorum.Bizse yazın hep balkondayız.
Büyük değil ama benim bu açık hava hevesimi az da olsa bastiriyo
Göbüs gider cnm sit ups yap dicektim hamilesinBende 165 boyum 55 kiloydum
Şuan 59 ama gobusuim vaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?