- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #48.081
Ayben 12 senedie tekrarlanmamisti busene tekrarlandi farkina erken varildi allahtan kendi gitti annemle halamlar götürdü doktora ignesini vurdu ilac verildi yoksam siddetlenseydi zor zabdederdiler ama eve kapatti simdide keyfi yok hersey takiyor yüzü gulmedide zatsn adamun evlatlardan bizlerdenSteres bu takinti en kotu hastaliktan beter
Aminn tüm hastalara insallahçok geçmiş olsun Allah şifa versin
Otekiler de kucuk vare dinliyorlarmi seni uslularmu.Vallah amin diyelim agirlasunca ne yapacam bilrmiyorm bugun biraz kotydum esim evi temizledi supurgeyi acti sag olsun adam yemek bile yiyemeden memelekete gitti
Rabbim yardimcisi olsun benimde babam hasta bilyon Allah onlari basimizdan eksik etmesingaliba evet sahura kadar sabahlariz ozaman herkes uyanik olurr ahahah
babamda sinir hastaligi vardi ya halen duzelnemis evde yatiyor ole cocuk gibi bisi etti ilaclarda kafaya takiyor herseyi.
Haydi hayirli geceler canım öptüm allaha emanet olunnGuzel tatlis hatuncuklar bebeisler uyumusken ben yatr bugunluk dedikodumiz yetr benim icin yarin ayni satte gorusmek uzere esenle kalin:)
İyi geceler canlı hamiş hatunGuzel tatlis hatuncuklar bebeisler uyumusken ben yatr bugunluk dedikodumiz yetr benim icin yarin ayni satte gorusmek uzere esenle kalin:)
Kuzucummmm nasılsın
Allahim Yar ve yardimcileri olsun annelerimizede busefer sarilcam anne babama cok üzülüyorum hic yuzleri gukmedi belli edemediler ama cok cektiler evlatlardanRabbim yardimcisi olsun benimde babam hasta bilyon Allah onlari basimizdan eksik etmesin
Ben anca geldim esmam yaKerimcan durmazin:)
Don kisot napiyon bakemmKuzucummmm nasılsınhayırlı geceler ❤Kızlar
Amam murom uykum geldi:) ben dedikoduyu sevirem ama uykuyuda seviremBen anca geldim esmam ya
Ne olsun kuzum hastamız var inşallah daha iyi olur ona üzüldük .Don kisot napiyon bakemm
Yeğenler için uyuman lazım tabiAmam murom uykum geldi:) ben dedikoduyu sevirem ama uykuyuda sevirem
Geçmiş olsun kuzum bende in Ankara gitcem dayim hasta kanser durumu iti değil babamda rasiz tum hastalara şifa versin rabbim.Ne olsun kuzum hastamız var inşallah daha iyi olur ona üzüldük .
saril tabii kuzum onlar bas tacimizzAllahim Yar ve yardimcileri olsun annelerimizede busefer sarilcam anne babama cok üzülüyorum hic yuzleri gukmedi belli edemediler ama cok cektiler evlatlardan
Don kisot napiyon bakemm
Herkesin akrabasida kanserden hasta allahh sifalar versin bizimkide ondan olduGeçmiş olsun kuzum bende in Ankara gitcem dayim hasta kanser durumu iti değil babamda rasiz tum hastalara şifa versin rabbim.
Aminnn kuzum Aminnnn tüm hastalarımıza dua ettimGeçmiş olsun kuzum bende in Ankara gitcem dayim hasta kanser durumu iti değil babamda rasiz tum hastalara şifa versin rabbim.
saril tabii kuzum onlar bas tacimizz
Herkesin akrabasida kanserden hasta allahh sifalar versin bizimkide ondan oldu
Yedigimiz ictigimiz erken götürüyor adami.Aminnn kuzum Aminnnn tüm hastalarımıza dua ettimBizim hastamızda kanser çok yaygınlaştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?