- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.110
- 598
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #48.121
Kadın budu köfteS Seda2012Emre
U Ufukta_bebek
@MaviKuplik
T Tatlianne20
-Adel-
balbocuuu
T Tulpar
minik kalp0753
Minik Duduklu Tencere
Napiyonuz kızlar yemekte neler var
Miss gibi tarhana pişirdim. Biber kızarttım. Birazdan patates kızartacağım, domatesli sarımsaklı sos yapıp karıştıracağım, nefis bir kızartma olacakS Seda2012Emre
U Ufukta_bebek
@MaviKuplik
T Tatlianne20
-Adel-
balbocuuu
T Tulpar
minik kalp0753
Minik Duduklu Tencere
Kız bizde öyle yaparız patatesi oh oh afiyet olsun ağzının tadını biliyon senMiss gibi tarhana pişirdim. Biber kızarttım. Birazdan patates kızartacağım, domatesli sarımsaklı sos yapıp karıştıracağım, nefis bir kızartma olacak
Evet bayılırımmKız bizde öyle yaparız patatesi oh oh afiyet olsun ağzının tadını biliyon sen
Oy oy yerim onu ben minicikEvet bayılırımm
Bak teyzesi bunu aldım
hicbiseyS Seda2012Emre
U Ufukta_bebek
@MaviKuplik
T Tatlianne20
-Adel-
balbocuuu
T Tulpar
minik kalp0753
Minik Duduklu Tencere
İnşallah canımOy oy yerim onu ben minicikeline sağlık kuzum güle güle giysin oğlun çok tatlıymış diyorum ya sen işini bilirsin hem yemek konusunda hem eşya
KıskansıııınnBaba kıskanmasın
Hayır hayır tabiki de simaracaksin en güzel zamanlar bu günlerİnşallah canımteşekkür ederim kuzum hamileyim diye şımartıyosun beni dimi
Bak bunu kesin yaparKıskansıııınnzaten oğluşumla anlaştık doğsun babasına hemen el hareketi yapacak hahaahh
Annem sağolsun bir aydır yemek derdim yokS Seda2012Emre
U Ufukta_bebek
@MaviKuplik
T Tatlianne20
-Adel-
balbocuuu
T Tulpar
minik kalp0753
Minik Duduklu Tencere
Gerçekten çok güzel yaHayır hayır tabiki de simaracaksin en güzel zamanlar bu günlerama gerçekten öyle
Annen mi geldi kuzum oh ne güzel yat hamisliligin tadını çıkarAnnem sağolsun bir aydır yemek derdim yok
Eşim şey diyordu çocuğa 9 ay bunları mi öğrettin eli ne bunun diyeEvet yapacaaak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?