Ne güzel bende severim kuzuları felan.. Peki ilgilenir misin? Sağmayla felan?
Oh ne güzel hayvan sevilmez mi ama hayır yani biliyorum sagmasini falan ama kuzum bunlar farklı koyun sagilmiyo İtalyan koyunu mu neydi unuttum inan ki sadece önüne yem atiyoz eşimle birde dağa gidip yayiyoz iki tane kecimiz var onları da kv sağlıyor eşim ya da ben kafasını tutuyor çünkü boynuz atiyo kv bna bişey olur diye izin vermiyor sağolsun

İlk kez duyuyorum canim değişik geldi . bakayım bi Keciler inatcidir yine de dikkat et .. Kızın keci sütüyle büyüyor ne güzel

ohh o sobanin üstunde pisen yemek evin sicakligi missss gbii.
burda bahar geldi kuzum yakinda orayada gelir biz günesi gordük sizde görursunuz
İnşallah kuzum yazı özledim Aynn öyle kuzum bu yıl ev almayı düşünüyorun insallah sobaya doyiyim iyice diyorum sonuna kadar yakiyim da ödün bitti kömür de öyle kaldım dimdizlak

Aynn öyle bitanm evin neşesi ya kışın çok içiliyor ya hemen bı arttırıyorlar fiyatları ne güzel kuzum öyle alacak yer bulabiliyorsan ☺
Burda rençber diye bir yer var, bakliyat, baharat, lokum, şekerleme vs satan bi yer, çok güzel ürünleri oradan alıyorum canım, aslında annem kendisi yapıyor tarhana ama geçen sene yapamadı o yüzden dışarıdakilere kaldık :)

İlk kez duyuyorum canim değişik geldi . bakayım bi Keciler inatcidir yine de dikkat et .. Kızın keci sütüyle büyüyor ne güzel
Kız yok alerji yaptı malesef sulandırıp verdiğim halde alerji yaptı yakın olsak verirdim sana 5 kilo ama iki gün önce babamız kızı için koyun kesti bol bol et suyu et yiyo teyzesi şükür alerji yapmadı evet biz de yeni öğrendik cinsi değişik ikişer doğuruyo biliyomusun mesela bu yıl 2 ser doğurdu seneye 4 er doğuracak ondan sonra da iki dört diye gidecek

Bnde onu soracaktım ne güzel iyi bari yapan bilen biri varmış bnim de halakarim teyzelerim hep yapıyo onlardan yararlanıyorum bnde gerçi bu yıl hemen bitti eşim öğe akşam tarhana içtiği için

Hadi ya!! Verme bari , Bari et yesin fıstık yesinde büyüsün Bereketli koyunmuş MasaAllah diyeyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…