- 16 Şubat 2019
- 2.871
- 4.012
- 78
- 26
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #48.141
Hahaha ben cidden öğretiyorum bak babaya, dedeye böyle yapacaksın. Anneye anneanneye öpücükEşim şey diyordu çocuğa 9 ay bunları mi öğrettin eli ne bunun diye
Ahaha sizin evde büyük dümürtü çıkacak deseneHahaha ben cidden öğretiyorum bak babaya, dedeye böyle yapacaksın. Anneye anneanneye öpücük
Daha çok ben ona geliyorum kız sen nasıl kaçırdın benle annem arasında sadece anayol varAnnen mi geldi kuzum oh ne güzel yat hamisliligin tadını çıkar
Ayyy ciddimis inanmıyorum ne güzelDaha çok ben ona geliyorum kız sen nasıl kaçırdın benle annem arasında sadece anayol varkaynanam uzak diyarlarda çok şükür
Önceleri birkaç yıl için bizim oralara tayin alırız diyordu görümce iki yıl yanımda okudu hiç gerek yok dediAyyy ciddimis inanmıyorum ne güzeladına çok sevindim kuzum eşin bu durumu nasıl karsiliyo hani kimisi hep bnim ailem der ya ayyy çok sevindim kız
Ahaha Aynn öyle kuzum ne güzel hayvan seven insandan zarar gelmez doğru dostluklar sevmişim burdakız en kotu evre kesmek hiç sorma
S Seda2012Emre
U Ufukta_bebek
@MaviKuplik
T Tatlianne20
@adel8893
balbocuuu
@Tulpar
minik kalp0753
@minik meleklerim
Napiyonuz kızlar yemekte neler var
Kuzum bn çok karıştığım eşim dünden kalan çorbayı içerim yapma diyo bnim canım fellah köfte istiyo buzlukta var yapsam mı yapmasammi kaldım aradadüdüklüde et pişircem bide pilavsendeee
Ne yapam benim kizla mahalleyi alt üst ettik geldik eve uyuyor şimdi bende bakayım dedim sizlere
Oh mis afiyet olsun kuzum hava güzel mi kuzum bizim burda bırak gezmeyi pencere açılmıyorNe yapam benim kizla mahalleyi alt üst ettik geldik eve uyuyor şimdi bende bakayım dedim sizlere
Yemekte patlıcan yemeği birde ezo gelin var canim..
Ay olsun da gümbürtü evin neşesinden olsunAhaha sizin evde büyük dümürtü çıkacak desenesana yapıyo yok valla sana hayır sana bunlar olcek
Evet balım biraz serin o kadar..Oh mis afiyet olsun kuzum hava güzel mi kuzum bizim burda bırak gezmeyi pencere açılmıyor
esim sabahlamada benim nolcagim mechulNiye gi nine agzindaki sigarayı söndür de konusak
Aynn öyle bitanm evin neşesiAy olsun da gümbürtü evin neşesinden olsun
Patates kızarttım, domatesleri minnacık doğradım şimdi domates ve sarımsak sosunu pişireyim. Sosu, patates ve biberi karıştıracağım harika olacak
Tarhana içtim ya ne güzel tarhana buldum. Tüm kış böyle güzel bulamamıştım. Hemde kilosu 10liraydı..kışın 30liraya satıyorlar güzelde değilneyse işte yemekle uğraşıyorum diye geç yazdım
İyi oda olur kuzum bizim burada yağmurlu rüzgarlı evler buz gibiEvet balım biraz serin o kadar..
Kuzum bn çok karıştığım eşim dünden kalan çorbayı içerim yapma diyo bnim canım fellah köfte istiyo buzlukta var yapsam mı yapmasammi kaldım arada
Kuzum sizin koyunlarınız mi var?İyi oda olur kuzum bizim burada yağmurlu rüzgarlı evler buz gibi
Selam minik kalpli hatunOOO yap yap bn severiiiim doyurucu :)
Ellwrine saglik sedam:)Miss gibi tarhana pişirdim. Biber kızarttım. Birazdan patates kızartacağım, domatesli sarımsaklı sos yapıp karıştıracağım, nefis bir kızartma olacak
Vay kuzum üzüldüm şimdiesim sabahlamada benim nolcagim mechul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?