- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #48.181
çok şükür yaralanmadan ilerliyoruz..
Geçmiş olsun canım,,,, cazgır kızın var demek ki annesiazcik rahatsizim midem agriyo uzanyorum kiziimda durmuyo bnle ugrasyo 1 tutam saçimi yoldu kökten
Ooo minamizin annesi naber ?Canımcımmmmmm napıyorsun❤❤❤❤
Evet canım ya Allahtan biliyor da güzel oluyor :) benim eşim bitek benim yaptığım mercimek çorbasını içer, başka hiçbir çorba içmiyor maalesef ://Bnde onu soracaktım ne güzel iyi bari yapan bilen biri varmışbnim de halakarim teyzelerim hep yapıyo onlardan yararlanıyorum bnde gerçi bu yıl hemen bitti eşim öğe akşam tarhana içtiği için
Canımcımmmmmm napıyorsun❤❤❤❤
yorgunluk uykusuzluk hepsi bir arada,,, diş çıkarıyor sürekli mız mız şimdi ayağımda salladım yatıyorrrrriyiyim kuzum sen nasılsın nasıl gidiyor cadıyla
Canım nasılsın? Dün gece gelemedim. Ne dedikodular döndü bakem :)
yorgunluk uykusuzluk hepsi bir arada,,, diş çıkarıyor sürekli mız mız şimdi ayağımda salladım yatıyorrrrr
Bak hele kv biliyomu birtek senin elinden içtiğiniEvet canım ya Allahtan biliyor da güzel oluyor :) benim eşim bitek benim yaptığım mercimek çorbasını içer, başka hiçbir çorba içmiyor maalesef ://
O yüzden azıcık bile olsa bana bolca yetiyor
Kuru fasulye pilavda pişiyi gi sen naptınn
Adin komikmiş canimCanım nasılsın? Dün gece gelemedim. Ne dedikodular döndü bakem :)
Ben en sonunda karar degistrdim çorba yanına makarna salata yaptımKuru fasulye pilavda pişiyi gi sen naptınn
Aynen o bizde de varilk dişini kim gördüyse hediye alır he
Aynen o bizde de var
Seninkide iyiymiş bi tabak fasulye gönderim bensana üşenmisssin gibiBen en sonunda karar degistrdim çorba yanına makarna salata yaptım
Oh ne güzel olur komşumSeninkide iyiymiş bi tabak fasulye gönderim bensana üşenmisssin gibi
Diğeride pek güzelmiş olsun karnınız doysun kız sende korkutmussun adamı kilo alma diye demekki napsın adamcagızOh ne güzel olur komşumkız eşim ille çorba içerim ben yemek yapma sonra kilo aldın diyon dedi bnde tmm dedim bnim canım da fellah köfte istedi ondan vaz geçtim sonra makarna yaptım yanına ben yerim
Kız olmazmi 65 kiloyum ama ben çok çok takmiyomDiğeride pek güzelmiş olsun karnınız doysun kız sende korkutmussun adamı kilo alma diye demekki napsın adamcagız.ye ye makarnayı senin derdin yok galiba kiloyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?