Bnde onu soracaktım ne güzel iyi bari yapan bilen biri varmış bnim de halakarim teyzelerim hep yapıyo onlardan yararlanıyorum bnde gerçi bu yıl hemen bitti eşim öğe akşam tarhana içtiği için
Evet canım ya Allahtan biliyor da güzel oluyor :) benim eşim bitek benim yaptığım mercimek çorbasını içer, başka hiçbir çorba içmiyor maalesef ://
O yüzden azıcık bile olsa bana bolca yetiyor

Evet canım ya Allahtan biliyor da güzel oluyor :) benim eşim bitek benim yaptığım mercimek çorbasını içer, başka hiçbir çorba içmiyor maalesef ://
O yüzden azıcık bile olsa bana bolca yetiyor
Bak hele kv biliyomu birtek senin elinden içtiğini

Seninkide iyiymiş bi tabak fasulye gönderim bensana üşenmisssin gibi
Oh ne güzel olur komşum kız eşim ille çorba içerim ben yemek yapma sonra kilo aldın diyon dedi bnde tmm dedim bnim canım da fellah köfte istedi ondan vaz geçtim sonra makarna yaptım yanına ben yerim

Oh ne güzel olur komşum kız eşim ille çorba içerim ben yemek yapma sonra kilo aldın diyon dedi bnde tmm dedim bnim canım da fellah köfte istedi ondan vaz geçtim sonra makarna yaptım yanına ben yerim
Diğeride pek güzelmiş olsun karnınız doysun kız sende korkutmussun adamı kilo alma diye demekki napsın adamcagız .ye ye makarnayı senin derdin yok galiba kiloyla

Diğeride pek güzelmiş olsun karnınız doysun kız sende korkutmussun adamı kilo alma diye demekki napsın adamcagız .ye ye makarnayı senin derdin yok galiba kiloyla
Kız olmazmi 65 kiloyum ama ben çok çok takmiyom korkuttun kız yoksa hiç dikkat etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…