4 ay önce bebeğimi kaybettim ve melek olmasa doğum günü geliyor. Mayıs ayı benim için zor geçicek

evet canım paylaşımını okumuştum okurken resmen göbeğim felan sızladı içim titredi yaşadığın beklediğin büyümesinii izlediğin senin canın kanın olan meleğini kaybetmen çok zor seni anlasamda yarana ne tuz nede merhem olabilirim. bunun tek ilacı zaman. zaman unutturur zaman bize başka şeyler armağan eder ama zamanla azalır. gün gelir bir anda aklına düşer yüreğin kavrulur. bi gün bi bakmşsın sadece onu hissetmenin varlığının nasıl bir mutluluk kattığına mutlu olmuş olursun. bazende şuan olduğu gibi doğum gününü kutlardım dersin. hayat zaten böyle değil mi kimi zaman mutluluğa boğar kimi zamanda acıya. inşallah verdiği acının yerini doldurabilecek evlatlarının olması... bazende üzülmek yerine iyi niyetle bakmak lazım ne kadar doğru bilmiyorum ama senelerce çocuk bekleyen tüp bebek denemiş ama hepsi olumsuz olan biri bana söyle demişti en azından o duyguyu tattın onun geldiğini hissedip onun için endişeledin. sonuç üzücü ama onun gözünde bu duyguyu hissetmiş olmak bile şans gibi geliyor.. herkesin sınavı farklı işte allah elden ayaktan akıldan düşürmesin..

Ay durduramıyorum kendimi yedikçe yiyorum sonra kiloluyum diye çok üzülüyorum bu gidişle doğuma bayağı ağır gideceğim
Senin bebis var ye ye ama bebiş için sağlıklı şeyler yi annesi ozaman sana kilo yapmaz bebişe yapar ama hMissin ye sonuna kadar

Oh oh ne güzel olmuş öyle kv iyi oluyo normalde aileyi unutanlara kızıyorum ama öyle insanlara iyi oluyo
Tabiki de, destek olsalar bize, rahatımızı düşünseler isteseler, bende kızarım eşime ama onlar, çalışın bize para verin, karın bana ve misafirlerime hizmet etsin, evimi temizlesin, bana hayır derse oğlum gelini dövsün, gelin asla annesine gitmesin onu isteyen bir insan

Senin bebis var ye ye ama bebiş için sağlıklı şeyler yi annesi ozaman sana kilo yapmaz bebişe yapar ama hMissin ye sonuna kadar
Ya inceciktim herkes hasta mısın derdi. Bir de uzun boyluyum, manken gibiydim. Bir depresyona girdim bi yemek yemeye başladım 58den 72ye çıktım ve 72de hamile kaldım şimdi 75-76geliyorum

Ufff geri kafalı in teki desene hangi devirdeyiz mecbur değiliz ki kv işini yapmaya

Kuzum bnim hayırdır inşallah ne depresyonu
1sene önce bir hamilelik geçirdim kese oluşmadı boş gebelik dediler evde tek başıma düşük yaptım ve o çektiğim hem fiziksel hem duygusal acıdan bir süre sıyırdım Allah bir daha göstermesin ama cidden fiziksel acı insanı delirtiyomuş
O dönemde yemeğe sarıldım hepten. Geçen sene ramazana 58-60kiloyla girdim
Bu sene 76yla gireceğim :///

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…