- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #48.221
4 ay önce bebeğimi kaybettim ve melek olmasa doğum günü geliyor. Mayıs ayı benim için zor geçicek
AhahahaMaşallah balım senin boğaz hem sofrada durmuyor hem KK da
Oh oh ne güzel olmuş öyle kv iyi oluyo normalde aileyi unutanlara kızıyorum ama öyle insanlara iyi oluyoOooh hemde nasıl canıma değsin
Oğluna da kızıyo karım köylü oldun diye
Senin bebis var ye ye ama bebiş için sağlıklı şeyler yi annesiAy durduramıyorum kendimi yedikçe yiyorum sonra kiloluyum diye çok üzülüyorum bu gidişle doğuma bayağı ağır gideceğim
Ayyyyyyy çok fenasın kızzzseninki sayılmaz sen görmemiş gibi devam et biri görünce onun üstüne at
Tabiki de, destek olsalar bize, rahatımızı düşünseler isteseler, bende kızarım eşime ama onlar, çalışın bize para verin, karın bana ve misafirlerime hizmet etsin, evimi temizlesin, bana hayır derse oğlum gelini dövsün, gelin asla annesine gitmesin onu isteyen bir insanOh oh ne güzel olmuş öyle kv iyi oluyo normalde aileyi unutanlara kızıyorum ama öyle insanlara iyi oluyo
Ya inceciktim herkes hasta mısın derdi. Bir de uzun boyluyum, manken gibiydim. Bir depresyona girdim bi yemek yemeye başladım 58den 72ye çıktım ve 72de hamile kaldımSenin bebis var ye ye ama bebiş için sağlıklı şeyler yi annesiozaman sana kilo yapmaz bebişe yapar ama hMissin ye sonuna kadar
Ahahahakız güzel tespit yaptın helal sana kuzum napiyim ya Allah çene vermiş der eşim Aynn öyle
Yok yok yapmam kız artık abuu bura olmayınca ben sikiliyom evdeolsun çenene kuvvet arada olacak accık çene ama hakedene ,yine sen bdvde çok şey yapma da sıkıntı olmasın
Kuzum bnim hayırdır inşallah ne depresyonuYa inceciktim herkes hasta mısın derdi. Bir de uzun boyluyum, manken gibiydim. Bir depresyona girdim bi yemek yemeye başladım 58den 72ye çıktım ve 72de hamile kaldımşimdi 75-76geliyorum
Ufff geri kafalı in teki desene hangi devirdeyiz mecbur değiliz ki kv işini yapmayaTabiki de, destek olsalar bize, rahatımızı düşünseler isteseler, bende kızarım eşime ama onlar, çalışın bize para verin, karın bana ve misafirlerime hizmet etsin, evimi temizlesin, bana hayır derse oğlum gelini dövsün, gelin asla annesine gitmesin onu isteyen bir insan
Geri sayım yapiyom sende gel hadi
nerde sayıyorsun herkese cvp veriyorsun gördümGeri sayım yapiyom sende gel hadi
1sene önce bir hamilelik geçirdim kese oluşmadı boş gebelik dediler evde tek başıma düşük yaptım ve o çektiğim hem fiziksel hem duygusal acıdan bir süre sıyırdımKuzum bnim hayırdır inşallah ne depresyonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?