- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.778
- 163
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #48.261
Anam ben yeni gorfum a selam reyan hanimOo canli anne sana da selamvereyim ..
Valla Allah herşeyin hayırlısını versin canım kv nin bile huzur bırakmadılar insandaÇok iyi yapıyosun ezdirme kendini kuzum bnim Allah yardımcın olsun bu şekilde devamyarın çocuk doğunca gör sen bide kv ni
aman maşallah canıjm
Azıcık arkanda dursa amaaan şuan ipler elindeyse ohh valla çok mutlu oldum adına kuzumAynen öyle canım, benim eşim bile benden önemli değil ki, bırak annesi benden önemli olsun
Hee, o olaydan sonra güzelce herkesi sıvadım ya, artık benden iyisi yokAzıcık arkanda dursa amaaan şuan ipler elindeyse ohh valla çok mutlu oldum adına kuzum
Amin kuzum bnim insallah atlatirkar size de geçmiş olsunOlabilir kuzum başka neden olcak ki soğuk bişey yiyp içirmiyorum, geçmiş olsun kızucuğa inşallah atlatırlar kuzummya.
Canım benim üzülme her gün geciyo bu günler de geçecek amin kuzum amiinValla Allah herşeyin hayırlısını versin canım kv nin bile huzur bırakmadılar insanda
Hatanın büyüğü onda zaten.
Anladıkları dilden konuşunca EE yaniiiiHee, o olaydan sonra güzelce herkesi sıvadım ya, artık benden iyisi yok
Evet kuzum onlara girmiyorum çok üzülüyorum
Elbette geçer kuzum hep böyle olmaz :)Canım benim üzülme her gün geciyo bu günler de geçecek amin kuzum amiin
Aynen öyle, çok şükür, benim hayatımın aşkı bebeğimneyse allah sana yeniden sağlıklı bir evlat vermiş ya olsun
Aynen öyle, çok şükür, benim hayatımın aşkı bebeğim
Amin inşallah, canımöyle canım sağlıkla doğsn inşallah
Abu bitab hadi gel sırayla sayalımyavaş say cadıpro üyesinde die peş peşe sayma
Ayn. Öyle kuzum bnimEl
Elbette geçer kuzum hep böyle olmaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?