Ufff geri kafalı in teki desene hangi devirdeyiz mecbur değiliz ki kv işini yapmaya
Aynen. İşin tuhafı her gün evini saatlerce temizlediğim zamanlarda yaranamadım. Geçen sene hamile olduğumu öğrendi bana halı yıkattı. 6kat halı taşıttı yukarı. Onun yüzünden çok sancılı düşük yaptım hakkımı helal etmiyorum. He bir de eşim beyefendisine de yaranamazdım.

Artık yapmıyorum eşime de annesine de yapmıycam, banane, benim evim mi diyorum. Bişey diyemiyorlar.

abo evde nasıl düşük yapın yaaa

abo evde nasıl düşük yapın yaaa
Öyle zor yaptım ki 3ay eşimle konuşmadım sen işten izin alıp beni hastaneye götürmedin senin yüzünden evde ayıldım bayıldım süründüm aç kaldım neler yaşadım diye. 6ayda atlatabildim o depresyonu. Çok kötüydü ve kimseye bir düşük yaptım demiyorum doktorum bile bilmiyor çünkü o acıları tekrar hatırlamak istemiyorum

Kızım sen delirdinmi hamilesin ve istedi diye halı yıkadın 6. Kata çıkardın KV istedi diye öylemi kusura bakma da acacaktın o çeneni ,hamile olmasan bile yapmak zorunda değilsin temizliğini ha yaparsın kendi gönlünden kopar iyiyse yaparsın ama hamileyim kendi işimi Zor yapıyorum ne halı yıkaması kaldırması deseydin ,bide düşürmüşsün ben o KV naparım biliyonmu parca pincik ederim hakedenw az cazgır olun bee bdvde birine çıkışmıştım pasif kalmış herşeye açın agzınızı ezdirmeyin kendinizi

İşte aklımı başıma devirdim şimdi terör estiriyorum hepsine. Tüm sülalesine de yaymıştım onun yüzünden çocuk düşürdüm diye, rezil oldu. Bişey de yapmıyorum hiç evinde. Prenses gibi oturuyorum. Hatta 5lt suyu bile kaldırmayıp eşime diyorum hayatım bana su doldursana diye, eşim de doldurup verince kv deliriyor. Her şeyine cevap veriyorum artık ezdirmiyorum kendimi

çok zor gerçekten eşindede hata acil bir durum bu her şekilde izin verirlerdi

Hahh işte bu iyi hakedene vereceksin hakettiğini ne o öyle senide bir anne dünyaya getirdi ,biz kendimize değer vermez düşünmezsek kimse değer verip düşünmez

Çok iyi yapıyosun ezdirme kendini kuzum bnim Allah yardımcın olsun bu şekilde devam yarın çocuk doğunca gör sen bide kv ni

Hahh işte bu iyi hakedene vereceksin hakettiğini ne o öyle senide bir anne dünyaya getirdi ,biz kendimize değer vermez düşünmezsek kimse değer verip düşünmez
Aynen öyle canım, benim eşim bile benden önemli değil ki, bırak annesi benden önemli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…