- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.110
- 598
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #48.241
nerde sayıyorsun herkese cvp veriyorsun gördüm
bdvden de uzaklaştın mı yoksa
Aynen. İşin tuhafı her gün evini saatlerce temizlediğim zamanlarda yaranamadım. Geçen sene hamile olduğumu öğrendi bana halı yıkattı. 6kat halı taşıttı yukarı. Onun yüzünden çok sancılı düşük yaptım hakkımı helal etmiyorum. He bir de eşim beyefendisine de yaranamazdım.Ufff geri kafalı in teki desene hangi devirdeyiz mecbur değiliz ki kv işini yapmaya
1sene önce bir hamilelik geçirdim kese oluşmadı boş gebelik dediler evde tek başıma düşük yaptım ve o çektiğim hem fiziksel hem duygusal acıdan bir süre sıyırdımAllah bir daha göstermesin ama cidden fiziksel acı insanı delirtiyomuş
O dönemde yemeğe sarıldım hepten. Geçen sene ramazana 58-60kiloyla girdim
Bu sene 76yla gireceğim :///
Tabi çene yapcak kimse yok ssYok yok yapmam kız artık abuu bura olmayınca ben sikiliyom evde
Öyle zor yaptım ki 3ay eşimle konuşmadım sen işten izin alıp beni hastaneye götürmedin senin yüzünden evde ayıldım bayıldım süründüm aç kaldım neler yaşadım diye. 6ayda atlatabildim o depresyonu. Çok kötüydü ve kimseye bir düşük yaptım demiyorum doktorum bile bilmiyor çünkü o acıları tekrar hatırlamak istemiyorumabo evde nasıl düşük yapın yaaa
Kızım sen delirdinmi hamilesin ve istedi diye halı yıkadın 6. Kata çıkardın KV istedi diye öylemi kusura bakma da acacaktın o çeneni ,hamile olmasan bile yapmak zorunda değilsin temizliğini ha yaparsın kendi gönlünden kopar iyiyse yaparsın ama hamileyim kendi işimi Zor yapıyorum ne halı yıkaması kaldırması deseydin ,bide düşürmüşsün ben o KV naparım biliyonmu parca pincik ederim hakedenw az cazgır olun bee bdvde birine çıkışmıştım pasif kalmış herşeye açın agzınızı ezdirmeyin kendiniziAynen. İşin tuhafı her gün evini saatlerce temizlediğim zamanlarda yaranamadım. Geçen sene hamile olduğumu öğrendi bana halı yıkattı. 6kat halı taşıttı yukarı. Onun yüzünden çok sancılı düşük yaptım hakkımı helal etmiyorum. He bir de eşim beyefendisine de yaranamazdım.
Artık yapmıyorum eşime de annesine de yapmıycam, banane, benim evim mi diyorum. Bişey diyemiyorlar.
İşte aklımı başıma devirdim şimdi terör estiriyorum hepsine. Tüm sülalesine de yaymıştım onun yüzünden çocuk düşürdüm diye, rezil oldu. Bişey de yapmıyorum hiç evinde. Prenses gibi oturuyorum. Hatta 5lt suyu bile kaldırmayıp eşime diyorum hayatım bana su doldursana diye, eşim de doldurup verince kv deliriyor. Her şeyine cevap veriyorum artık ezdirmiyorum kendimiKızım sen delirdinmi hamilesin ve istedi diye halı yıkadın 6. Kata çıkardın KV istedi diye öylemi kusura bakma da acacaktın o çeneni ,hamile olmasan bile yapmak zorunda değilsin temizliğini ha yaparsın kendi gönlünden kopar iyiyse yaparsın ama hamileyim kendi işimi Zor yapıyorum ne halı yıkaması kaldırması deseydin ,bide düşürmüşsün ben o KV naparım biliyonmu parca pincik ederim hakedenw az cazgır olun bee bdvde birine çıkışmıştım pasif kalmış herşeye açın agzınızı ezdirmeyin kendinizi
çok zor gerçekten eşindede hata acil bir durum bu her şekilde izin verirlerdiÖyle zor yaptım ki 3ay eşimle konuşmadım sen işten izin alıp beni hastaneye götürmedin senin yüzünden evde ayıldım bayıldım süründüm aç kaldım neler yaşadım diye. 6ayda atlatabildim o depresyonu. Çok kötüydü ve kimseye bir düşük yaptım demiyorum doktorum bile bilmiyor çünkü o acıları tekrar hatırlamak istemiyorum
Hahh işte bu iyi hakedene vereceksin hakettiğini ne o öyle senide bir anne dünyaya getirdi ,biz kendimize değer vermez düşünmezsek kimse değer verip düşünmezİşte aklımı başıma devirdim şimdi terör estiriyorum hepsine. Tüm sülalesine de yaymıştım onun yüzünden çocuk düşürdüm diye, rezil oldu. Bişey de yapmıyorum hiç evinde. Prenses gibi oturuyorum. Hatta 5lt suyu bile kaldırmayıp eşime diyorum hayatım bana su doldursana diye, eşim de doldurup verince kv deliriyor. Her şeyine cevap veriyorum artık ezdirmiyorum kendimi
Sen napiyon bitanem bebiş nasılTabi çene yapcak kimse yok ssıkılırsın
Her yere yetiştirin ben hahahayok kız bdv kafamı saracak konular yok kuzum
Çok iyi yapıyosun ezdirme kendini kuzum bnim Allah yardımcın olsun bu şekilde devamİşte aklımı başıma devirdim şimdi terör estiriyorum hepsine. Tüm sülalesine de yaymıştım onun yüzünden çocuk düşürdüm diye, rezil oldu. Bişey de yapmıyorum hiç evinde. Prenses gibi oturuyorum. Hatta 5lt suyu bile kaldırmayıp eşime diyorum hayatım bana su doldursana diye, eşim de doldurup verince kv deliriyor. Her şeyine cevap veriyorum artık ezdirmiyorum kendimi
Kahvaltı yapcaz kuzum ,biraz öksürük dışında oda iyi balım,Sen napiyon bitanem bebiş nasıl
Evet kuzum onlara girmiyorum çok üzülüyorumaynen artık hem düşük problemleri var üzücüü
Oy yerim onu ben bu ara bnim kız da öksürüyor neden acaba bahar havası alerji niyapiyo kiKahvaltı yapcaz kuzum ,biraz öksürük dışında oda iyi balım,
Afiyet olsun kuzumKahvaltı yapcaz kuzum ,biraz öksürük dışında oda iyi balım,
Olabilir kuzum başka neden olcak ki soğuk bişey yiyp içirmiyorum, geçmiş olsun kızucuğa inşallah atlatırlar kuzummya.Oy yerim onu ben bu ara bnim kız da öksürüyor neden acaba bahar havası alerji niyapiyo ki
Hatanın büyüğü onda zaten.çok zor gerçekten eşindede hata acil bir durum bu her şekilde izin verirlerdi
Aynen öyle canım, benim eşim bile benden önemli değil ki, bırak annesi benden önemli olsunHahh işte bu iyi hakedene vereceksin hakettiğini ne o öyle senide bir anne dünyaya getirdi ,biz kendimize değer vermez düşünmezsek kimse değer verip düşünmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?